Halutaan myydä
Koiratarvike verkkokauppa

Kohdenumero FK58948
Hintapyyntö 70 000
Liikevaihto 100000
Taseen loppusumma 6000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään koiratarvike verkkokauppa ajanpuutteen vuoksi. Yrittäjä siirtyy uusiin tehtäviin, ja tämän vuoksi verkkokaupalle etsitään jatkajaa.

Myynnissä oleva verkkokauppa on Bobbi.fi. Verkkokauppa on perustettu vuonna 2019, ja vuotuinen kasvu on ollut hyvää: 2019: 10 000€, 2020: 50 000€ ja 2021: 100 000 €. Verkkokaupassa on panostettu tarkasti optimointiin ja tehty työtä orgaanisen näkyvyyden kanssa.

Verkkokaupassa on muutama brändi, jotka ovat omassa maahantuonnissa, ja joilla on myös jälleenmyyjiä Suomessa. Lisäksi myynnissä laajasti eri brändejä joita muilla Suomessa ei ole myynnissä. Maahantuonti jää myös jatkajalle.

Kaupassa siirtyy myös kaikki some-tilit, ja verkkokaupan koko varasto. Varaston arvo on noin 50 000 €. Tarkemmat luvut käydään läpi kiinnostuneiden kanssa.

Tässä on mahdollisuus rakentaa menestyvä alan brändi, jossa pohjatyöt on tehty hyvin. Ja jonka brändille löytyy kysyntää myös Euroopasta, tilauksia lähetetään satunnaisesti ympäri Eurooppaa. Viimeiset kolme kuukautta (syyskuusta 2021 lähtien) verkkokauppa on toiminut täysin orgaanisen näkyvyyden varassa ilman mitään maksettua mainontaa.

Verkkokauppaa ei tulla sulkemaan välissä vaan toiminta jatkuu normaalisti kunnes sopiva jatkaja löytyy.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Rauhallinen ravintola kolmessa kerroksessa keskellä Tallinnan vanhaakaupunkia

Tallinnan vanhan kaupungin ravintola, joka avasi ovensa vuonna 2013. Menun avainsanat ovat moderni eurooppalainen keittiö, johon vaikuttavat Viro ja Skandinavia.  Ravintolalla on yhteistyösuhteita monien matkailuyritysten kanssa Virossa, Suomessa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä, Ranskassa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa.  Keväällä 2015 ravintola avasi Baltiassa ainutlaatuisen samppanjakellarin, valikoimassa yli 20 erilaista samppanjamerkkiä, joita voi nauttia ravintolassa paikan päällä tai ostaa mukana. S...

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Metallialan yritys, jolla on erittäin pitkä historia ja vankka asiakaskunta

Päätoimialana on erilaisten metallirakenteiden ja niiden osien valmistus. Esim. teräsrakenteiden, kuljettimien, ruuvikuljettimien ja muiden tuotteiden valmistus; alumiinin ja ruostumattoman teräksen tuotteiden valmistus.Päätuotannon lisäksi asiakkaille tarjotaan erilaisia ​​metallitöihin liittyviä palveluita: hitsaus, sorvaus, kierteitys, jyrsintä, taivutus, poraus jne.Asiakkaita ovat pellettitehtaat ja muovinjalostajat sekä muut tuotantoyhtiöt.Yrityksellä on noin 220 erilaista asiakasta.Kaikki työntekijät ...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla sijaitseva kannattava ja velaton Hotelli-Ravintola Pyhäsalmi Oy eläköitymisen vuoksi

Yritys on tarjonnut laadukkaita majoitus- ja ravintolapalveluita vuodesta 1993 lähtien.Hotellissa on 34 hyvin varusteltua huonetta, kokoustilat 100:lle, kuntosali, 2 saunaa takkahuoneineen ja lisäksi oma vaatepesula.Hotellin yhteydessä olevista ruokaravintolasta ja pubista löytyy yhteensä 355 asiakaspaikkaa. Piha-alueella sijaitsevan esityslavan lisäksi yrityksellä on voimassa olevat anniskeluluvat 1200:lle asiakkaalle tapahtumien järjestämisien yhteydessä. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti suomalaisia liike- ...

Katso lisätiedot