Halutaan myydä
Koiratarvike verkkokauppa

Kohdenumero FK58948
Hintapyyntö 70 000
Liikevaihto 100000
Taseen loppusumma 6000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään koiratarvike verkkokauppa ajanpuutteen vuoksi. Yrittäjä siirtyy uusiin tehtäviin, ja tämän vuoksi verkkokaupalle etsitään jatkajaa.

Myynnissä oleva verkkokauppa on Bobbi.fi. Verkkokauppa on perustettu vuonna 2019, ja vuotuinen kasvu on ollut hyvää: 2019: 10 000€, 2020: 50 000€ ja 2021: 100 000 €. Verkkokaupassa on panostettu tarkasti optimointiin ja tehty työtä orgaanisen näkyvyyden kanssa.

Verkkokaupassa on muutama brändi, jotka ovat omassa maahantuonnissa, ja joilla on myös jälleenmyyjiä Suomessa. Lisäksi myynnissä laajasti eri brändejä joita muilla Suomessa ei ole myynnissä. Maahantuonti jää myös jatkajalle.

Kaupassa siirtyy myös kaikki some-tilit, ja verkkokaupan koko varasto. Varaston arvo on noin 50 000 €. Tarkemmat luvut käydään läpi kiinnostuneiden kanssa.

Tässä on mahdollisuus rakentaa menestyvä alan brändi, jossa pohjatyöt on tehty hyvin. Ja jonka brändille löytyy kysyntää myös Euroopasta, tilauksia lähetetään satunnaisesti ympäri Eurooppaa. Viimeiset kolme kuukautta (syyskuusta 2021 lähtien) verkkokauppa on toiminut täysin orgaanisen näkyvyyden varassa ilman mitään maksettua mainontaa.

Verkkokauppaa ei tulla sulkemaan välissä vaan toiminta jatkuu normaalisti kunnes sopiva jatkaja löytyy.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

7,14 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

7,14 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Menestyvä maalausliike, jolla hyvä markkina-asema ja sitoutunut osaava henkilöstö

Yrityksellä on merkittävä määrä vakiintuneita asiakkuuksia, joiden varassa sen toimintaa voidaan ylläpitää ja kehittää. Asiakkaat ovat ensisijassa rakennusliikkeitä, vuokrataloyhtiöitä, isännöintitoimistoja ja julkisyhteisöjä. Yksityisasiakkaiden osuus on minimaalinen. Yrityksellä on ammattitaitoinen ja yritykseen sitoutunut henkilöstö, jonka lisäksi omistajat osallistuvat aktiivisesti yrityksen toimintaan.Yrityksen referenssit kestävät kriittisenkin tarkastelun ja sen asiakaspalaute on erinomaista. Lisäämä...

Katso lisätiedot

Tunnettu erikoisravintola ja erikoiselintarvikkeiden vähittäis- ja verkkokauppa

Uniikki ravintolakonsepti, johon liittyvät vahvat pääliiketoimintaa tukevat tukitoiminnot....

Katso lisätiedot

Maineikas pitkään toiminut lounas- ja pitopalvelupalveluita tarjoava yritys

Rosmariini on Salossa toimiva lounasravintola ja pitopalveluyritys,joka tarjoaa herkullisia hetkiä, "makujen olohuone". Jo vuodesta 2003 asti toiminut yritys jolla hyvä ja luotettava maine lounas sekä pitopalveluyrityksenä.  Laaja asiakaskanta josta pitopalvelu tilauksia tulee lähes automaattisesti. Laadukas keittiö ja asianmukaiset välineet luovat hyvän ympäristön luoda asiakkaille elämyksiä. Yrittäjä jää eläkkeelle ja tarjoaa yrityksen jatkajalle hyvän lähtökohdan toiminnan jatkamiselle ja laajentumiselle...

Katso lisätiedot