Halutaan myydä
Koiratarvike verkkokauppa

Kohdenumero FK58948
Hintapyyntö 70 000
Liikevaihto 100000
Taseen loppusumma 6000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään koiratarvike verkkokauppa ajanpuutteen vuoksi. Yrittäjä siirtyy uusiin tehtäviin, ja tämän vuoksi verkkokaupalle etsitään jatkajaa.

Myynnissä oleva verkkokauppa on Bobbi.fi. Verkkokauppa on perustettu vuonna 2019, ja vuotuinen kasvu on ollut hyvää: 2019: 10 000€, 2020: 50 000€ ja 2021: 100 000 €. Verkkokaupassa on panostettu tarkasti optimointiin ja tehty työtä orgaanisen näkyvyyden kanssa.

Verkkokaupassa on muutama brändi, jotka ovat omassa maahantuonnissa, ja joilla on myös jälleenmyyjiä Suomessa. Lisäksi myynnissä laajasti eri brändejä joita muilla Suomessa ei ole myynnissä. Maahantuonti jää myös jatkajalle.

Kaupassa siirtyy myös kaikki some-tilit, ja verkkokaupan koko varasto. Varaston arvo on noin 50 000 €. Tarkemmat luvut käydään läpi kiinnostuneiden kanssa.

Tässä on mahdollisuus rakentaa menestyvä alan brändi, jossa pohjatyöt on tehty hyvin. Ja jonka brändille löytyy kysyntää myös Euroopasta, tilauksia lähetetään satunnaisesti ympäri Eurooppaa. Viimeiset kolme kuukautta (syyskuusta 2021 lähtien) verkkokauppa on toiminut täysin orgaanisen näkyvyyden varassa ilman mitään maksettua mainontaa.

Verkkokauppaa ei tulla sulkemaan välissä vaan toiminta jatkuu normaalisti kunnes sopiva jatkaja löytyy.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Lounasravintola sekä tilausravintola vilkkaassa maaseutukaupungissa

Lounasravintolatoimintaa harjoitetaan kaupungin ydinkeskustassa katutason liiketilassa, jossa valmistuskeittiö sekä noin 60 asiakaspaikkaa.Tilausravintola on alueella pitkään toiminut kohde, jonka tilat mahdollistavat monipuolisen toiminnan; tilausravintola, ruoka- ja lounasravintola, pitopalvelu yms. Tilaa lähes 300 henkilölle, oma piha-alue, jota mahdollisuus hyödyntää tapahtumissa yms.Molempien kohteiden varustus, koneet, laitteet ja kalusto ovat asialliset ja kummassakin on valmistuskeittiö.Molemmat koh...

Katso lisätiedot

Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Länsi-Lapista

Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. P...

Katso lisätiedot

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot

Myydään Oulussa sijaitsevan yrityksen monipuoliset autoalan liiketoiminnot

Myynnissä ovat yrityksen liiketoiminnot, jotka sisältävät autohuollon, korjauksen, katsastuksen, fiksauspalvelut ja autokaupan. Tämä on ihanteellinen mahdollisuus yrityksille tai yrittäjille, jotka haluavat päästä suoraan autoalan markkinoille vahvalla ja tunnetulla brändillä. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja se sijaitsee strategisesti hyvällä paikalla, tarjoten loistavat mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen nykyaikaisen autoalan kysynnän myötä. Yritys on tunnettu ja arvostettu autoalan toimija, joka ...

Katso lisätiedot