Halutaan myydä
Myydään kannattava Parashuolto.fi -liiketoiminta ja verkkokauppa

Hintapyyntö 3 500
Liikevaihto 5000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Pohjois-Karjala
Myydään Parashuolto.fi -liiketoiminta ja verkkokauppa


Myydään kannattava puhelinten huoltoliikkeen liiketoiminta varastoineen. Parashuolto.fi on vuodesta 2018 toiminut iskunkestävien puhelimien huoltoliike.

Päätuotteina liikkeellä on puhelimien korjaukset ja huollot sekä varaosien myynti verkkokaupassa.

Huollettaviin merkkeihin kuuluu mm. Oukitel, Blackview, AGM, Ulefone ja Doogee. Sivutuotteena huolletaan valtavirtamerkkejä, kuten Huawei, Samsung ja Apple.


Lisätietoja

Parashuolto.fi on kattava kokonaisuus, joka sisältää kaiken tarvittavan puhelinhuoltoliikkeen ja verkkokaupan pyörittämiseen sekä valmiin asiakaskunnan.

Toimintaa on pyöritetty sivutoimisena 0€ mainosbudjetilla. Liikevaihto on noin 3000 - 5000€ vuodessa. Kateprosentti varaosissa ja huolloissa on noin 60%.

Yleisesti kilpaillusta alasta huolimatta Parashuolto.fi toimii nichesegmentillä, jolla kilpailu on vähäistä.

Yrityksen kulut ovat alhaiset (tällä hetkellä ainoat juoksevat kulut ovat domain + hosting, alle 15€ kuukaudessa).

Sivusto on rakennettu edulliselle ja helposti ylläpidettävälle Wordpress-pohjalle, joka mahdollistaa sivukokonaisuuden helpon muokkaamisen haluamansa kaltaiseksi. Parashuolto.fi on hakukoneoptimoitu, mikä takaa hyvän näkyvyyden IP68-puhelimien huoltojen ja varaosien osalta. Domain sisältyy kauppaan.


Kauppaan sisältyy varasto, jonka arvo n. 1500€. Varasto sisältää työkaluja, näyttöjä, akkuja, latausportteja, panssarilaseja, pakkausmateriaaja ynnä muuta.

Kauppaan sisältyy myös laite, jolla voi tehdä itse suojakalvoja puhelimeen. Katso lisää: https://www.chinee.net/screen-cut-machine Laitteen arvo n. 2000€.

Liiketoiminnan kulut

Parashuolto.fi toiminnan juoksevat kulut ovat tällä hetkellä alle 20€ kuukaudessa.
Hostingpalvelun kautta sivuston ylläpito maksaa 9.90€ kuukaudessa ja domainin ylläpito noin 10-15€ vuodessa.


Jokaisesta sivuston kautta myydystä varaosasta tilitetään 1% komissio maksupalveluntarjoajalle (Bambora). Sivuston maksupalveluntarjoaja on kuitenkin vaihdettavissa.Vaadittavat taidot puhelinhuoltoliikkeen ylläpitämiseen

Puhelinten huolto vaatii harjoittelua ja asiakkaat odottavat laadukasta lopputulosta. Jokaisen on kuitenkin mahdollista oppia puhelimien huollossa tarvittava tietotaito. Netissä on paljon ohjeita ja videoita, joiden avulla pääsee alkuun. Kaupassa tulee mukana ns. purkupuhelimia, joiden avulla erilaisia huoltoja voi harjoitella.


Muuta

Parashuolto.fi on toiminut Arlatec Oy:n alla. Parashuolto.fi liiketoiminta myydään koronaviruksesta aiheutuneiden haasteiden vuoksi, jotka liittyvät Arlatec Oy:hyn.


Hintapyyntö: 3500€ (alv 0) / tarjous


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.