Halutaan myydä
Myydään kannattava Parashuolto.fi -liiketoiminta ja verkkokauppa

Kohdenumero FK55073
Hintapyyntö 3 500
Liikevaihto 5000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Pohjois-Karjala
Myydään Parashuolto.fi -liiketoiminta ja verkkokauppa


Myydään kannattava puhelinten huoltoliikkeen liiketoiminta varastoineen. Parashuolto.fi on vuodesta 2018 toiminut iskunkestävien puhelimien huoltoliike.

Päätuotteina liikkeellä on puhelimien korjaukset ja huollot sekä varaosien myynti verkkokaupassa.

Huollettaviin merkkeihin kuuluu mm. Oukitel, Blackview, AGM, Ulefone ja Doogee. Sivutuotteena huolletaan valtavirtamerkkejä, kuten Huawei, Samsung ja Apple.


Lisätietoja

Parashuolto.fi on kattava kokonaisuus, joka sisältää kaiken tarvittavan puhelinhuoltoliikkeen ja verkkokaupan pyörittämiseen sekä valmiin asiakaskunnan.

Toimintaa on pyöritetty sivutoimisena 0€ mainosbudjetilla. Liikevaihto on noin 3000 - 5000€ vuodessa. Kateprosentti varaosissa ja huolloissa on noin 60%.

Yleisesti kilpaillusta alasta huolimatta Parashuolto.fi toimii nichesegmentillä, jolla kilpailu on vähäistä.

Yrityksen kulut ovat alhaiset (tällä hetkellä ainoat juoksevat kulut ovat domain + hosting, alle 15€ kuukaudessa).

Sivusto on rakennettu edulliselle ja helposti ylläpidettävälle Wordpress-pohjalle, joka mahdollistaa sivukokonaisuuden helpon muokkaamisen haluamansa kaltaiseksi. Parashuolto.fi on hakukoneoptimoitu, mikä takaa hyvän näkyvyyden IP68-puhelimien huoltojen ja varaosien osalta. Domain sisältyy kauppaan.


Kauppaan sisältyy varasto, jonka arvo n. 1500€. Varasto sisältää työkaluja, näyttöjä, akkuja, latausportteja, panssarilaseja, pakkausmateriaaja ynnä muuta.

Kauppaan sisältyy myös laite, jolla voi tehdä itse suojakalvoja puhelimeen. Katso lisää: https://www.chinee.net/screen-cut-machine Laitteen arvo n. 2000€.





Liiketoiminnan kulut

Parashuolto.fi toiminnan juoksevat kulut ovat tällä hetkellä alle 20€ kuukaudessa.
Hostingpalvelun kautta sivuston ylläpito maksaa 9.90€ kuukaudessa ja domainin ylläpito noin 10-15€ vuodessa.


Jokaisesta sivuston kautta myydystä varaosasta tilitetään 1% komissio maksupalveluntarjoajalle (Bambora). Sivuston maksupalveluntarjoaja on kuitenkin vaihdettavissa.



Vaadittavat taidot puhelinhuoltoliikkeen ylläpitämiseen

Puhelinten huolto vaatii harjoittelua ja asiakkaat odottavat laadukasta lopputulosta. Jokaisen on kuitenkin mahdollista oppia puhelimien huollossa tarvittava tietotaito. Netissä on paljon ohjeita ja videoita, joiden avulla pääsee alkuun. Kaupassa tulee mukana ns. purkupuhelimia, joiden avulla erilaisia huoltoja voi harjoitella.


Muuta

Parashuolto.fi on toiminut Arlatec Oy:n alla. Parashuolto.fi liiketoiminta myydään koronaviruksesta aiheutuneiden haasteiden vuoksi, jotka liittyvät Arlatec Oy:hyn.


Hintapyyntö: 3500€ (alv 0) / tarjous


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Vahvasti kasvu-uralla oleva kannattavasti toimiva maanrakennus/paalutus alan yritys

Yrityksellä on vuosien mittainen kokemus omalta erikoisalaltaan ja yhtiö on panostanut voimakkaasti niin henkilöstönsä osaamiseen kuin tekniseen resurssiinsa. Näin yritys on saavuttanut todella vahvan markkina-aseman ja omalla segmentillään sen voidaan todeta olevan merkittävä toimija Suomen markkinoilla.Markkina-alueena voidaan pitää koko Suomea.Yrityksen liikevaihto on kasvanut jatkuvasti ja kasvulle odotetaan myös jatkoa. Kuluva tilikausi on lähtenyt liikkeelle mukavasti ja toteutuma osoittaa kasvutavoit...

Katso lisätiedot

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Erikoispilarit, -aihiot ja -hirret. Yritys on merkittävästi vientipainotteinen.

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Vahvasti vientipainotteinen yritys.Tarjolla perheyrityksen pyörittämä tehdas, joka on erikoistunut kotimaisen männyn ja kuusen jalostukseen. Laatu, joustavuus ja perinne yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa liimapuutehtaassa. Olipa kyse erikoispilareista, -aihioista tai mastoista purjelaivoille, tämä tehdas vastaa monenlaisiin tarpeisiin, taaten samalla korkean laadun ja kestävät tuotantoperiaatteet....

Katso lisätiedot

Itä-Suomessa pitkään toiminut tuottava IV-yritys kaupan

Vuosikymmeniä toiminut hyvämaineinen yritys tekee IV-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Itä-Suomessa. Lisäksi yritys tekee IV huoltotöitä sekä valmistaa omalla verstaalla tarvittavia osia kohteisiin. Osavalmistusta myydään myös muille alan toimijoille. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille sekä kaupungeille ja kunnille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöst...

Katso lisätiedot

Ski Bistro, joka sijaitsee laskettelurinteen, karavaanarialueen, latujen, moottorikelkkareittien ja kansallispuiston yhtymäkohdassa

Pohjois-Pohjanmaan tunturin takarinteiden legendaarinen Ski Bistro on remontoitu uuteen loistoonsa. Ski Bistro tarjoaa maankuulujen pizzojen lisäksi kattavasti ruokaa, juomaa ja viihdettä päivisin ja iltaisin tarvittaessa ympäri vuoden.Ski Bistro sijatsee Suomen eteläisimmällä tunturialueella, joka tarjoaa hienoja kokemuksia upeassa luonnossa palveluiden äärellä. Rinteiden määrä, toimiva hissijärjestelmä ja monipuoliset oheispalvelut ovat tunturialueen valtteja. ...

Katso lisätiedot