Halutaan myydä
Kaamos Kahvipaahtimo etsii jatkajaa tai kaluston ostajaa

Kohdenumero FK62262
Hintapyyntö 55 000
Liikevaihto 47000
Taseen loppusumma 3000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Lappi
Henkilöluku 1
Rovaniemellä toimiva pienpaahtimo Kaamos etsii uutta tekijää muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.

Paahtimo on tunnettu ja asiakkaita löytyy ympäri Suomen. Tuoteperhe on ainutlaatuinen ja kiinnostava lapin henkeen. Brändistä ollaan oltu kiinnostuneita myös ulkomailla. On myös oma verkkokauppa sekä jälleenmyytiverkosto.

Tuotteina ovat erilaiset kahvit, teet ja kahvinvalmistusvälineet. Useiden yritysten (pienten ja suurempien) kanssa myös tehty yhteistyökahveja yritysten omilla brändeillä. Yrityksellä myös sometileillä mukavasti seuraajia.

Valmiina toimiva kalusto pienpaahtimon pyörittämiseen, tällä hetkellä kahvilatoimintaankin löytyy joitain kalusteita, mm. pieni vitriini, kahvilatarvikkeita.

Voidaan myydä koko yritys, tai liiketoiminta tai kalusto. Myös pelkkä kalusto on kaupan.

Yrityskauppaan kuuluu perehdytys paahtimon toimintaan ja valmistusprosessiin alkuun pääsemiseen, jos ei kokemusta aikaisemmin ole.

Tässä olisi hyvälle tekijälle mahdollisuuksia heti hyvään liiketoimintaan.

Laita rohkeasti viestiä ja tarjoa hintaa koko yrityksestä tai kalusteista?


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kylmälaitealan huoltoyritys

Kannattava, velaton ja monipuolinen kylmälaitehuoltoalan yritys.Toiminta voidaan joustavasti siirtää melkein minne vaan.Perus huoltotoiminnan lisäksi myynyt kylmälaitteita ja lisäksi vuokrannut kylmälaitteita.Paljon erilaisia kannattavia mahdollisuuksia!...

Katso lisätiedot

Ei paikkakuntasidonnainen, siirrettävissä oleva, elektroniikka ja sähköalan tuotteiden valmistaja

Yritys on kehittänyt kansainvälisestikin kilpailukykyisen tuotteen, jonka valmistus on sen omissa käsissään. Kotimaan markkinoilla yritys huolehtii myös myynnistä ja markkinoinnista, mutta vientimarkkinoilla sillä on apunaan iso eurooppalainen toimija, joka markkinoi tuotetta vientimarkkinoilla.Yritys jatkaa tuotekehitystyötä ja ylläpitää näin kilpailukykyään. Sen ydinkilpailijat ovat lähinnä kolme isoa ulkomaista alan toimijaa, joiden tuotteisiin nähden yrityksen tuotteilla on selkeitä kilpailuetuja....

Katso lisätiedot

Myynnissä persoonallinen ja tunnettu ruokaravintola nelostien varrella

Persoonallinen ja hyvämaineinen ravintola sijaitsee nelostien varrella. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, anniskeluoikeudet sekä kaksi hyvin varusteltua kokous- / juhlakabinettia.Yritys on ollut samojen yrittäjien omistuksessa vuodesta 1995 alkaen. Tänä aikana yritykselle on muodostunut pitkäaikainen sekä vahva asiakaskunta, joka muodostuu pääsääntöisesti nelostien kulkijoista. Samat asiakkaat palaavat ravintolaan vuosi toisensa jälkeen.Liiketoiminnan jatkaminen onnistuu jouhevasti, sillä ravintolaan on t...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot