Halutaan myydä
Myynnissä yli 30 vuotta toiminut herkkukauppa

Kohdenumero FK63518
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Elintarvikkeiden myynti, tuonti, vienti
Sijainti Etelä-Savo
Myydään keskeisellä sijainnilla, aivan Savonlinnan keskustassa sijaitseva Akselinpoika. Nykyinen yrittäjä pariskunta toiminut kauppiaina yli 30 vuotta, josta yli 10 vuotta herkkukaupan pitäjinä. Yritys toimii omissa n. 196 m² tiloissa, joista n. 80 m² on myymälätilaa.

Yrityksen valikoimaan kuuluu erilaisia lihoja, kaloja, juustoja ja leikkeleitä. Näistä laadukkaista raaka-aineista on jatko jalostettu omia tuotteita kuten erittäin suositut wieninleikkeet sekä valmis lihapullataikina. Kaikki raaka-aineet tulevat Savonlinnasta ja sen lähialueilta, joten tiivistä yhteistyötä alueen eri toimijoiden kanssa tehdään.

Yritys on löytänyt oman paikkansa alueen asukkaiden sekä turistien keskuudessa. Tämä on taannut vakiintuneen ja tasaisen asiakasvirran ympäri vuoden.

Toimintaa on mahdollisuus laajentaa esim. leipomo tuotteisiin ja keskittymällä aktiivisempaan markkinointiin. Alueella ei vastaavanlaista kilpailua.

Uudelta yrittäjältä vaaditaan kiinnostusta sekä osaamista etenkin lihojen ja kalojen käsittelystä.

Yritys myydään liiketoimintakauppana sis. liikekiinteistö.

Luottamukselliset yhteydenotot:

Yrittäjä Pertti Ruuskanen puh. 0503233322 / [email protected]
Yritysvalmentaja Katja Remes puh. 044 417 4960 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään Oulussa sijaitsevan yrityksen monipuoliset autoalan liiketoiminnot

Myynnissä ovat yrityksen liiketoiminnot, jotka sisältävät autohuollon, korjauksen, katsastuksen, fiksauspalvelut ja autokaupan. Tämä on ihanteellinen mahdollisuus yrityksille tai yrittäjille, jotka haluavat päästä suoraan autoalan markkinoille vahvalla ja tunnetulla brändillä. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja se sijaitsee strategisesti hyvällä paikalla, tarjoten loistavat mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen nykyaikaisen autoalan kysynnän myötä. Yritys on tunnettu ja arvostettu autoalan toimija, joka ...

Katso lisätiedot

Kannattava autokorjaamo Varsinais-Suomessa

Myydään kannattava ja pitkään toiminut autokorjaamo Varsinais-Suomalaisessa pikkukaupungissa. Vakiintunut asiakaskunta ja erinomainen liikepaikka. Myydään eläköitymisen takia....

Katso lisätiedot

Kiinteistökehitys Tallinnan lähellä

Hyviä tontteja liike- ja tuotantorakentamiseen Tallinnan keskustan läheltä. Vapaita tontteja 7000 neliötä Tallinnan kehätien ja Tabasalun teknologiakylän vieressä. Erinomainen mahdollisuus kiinteistökehittämiseen. ...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla tasaista tulosta tekevä, kannattava ja hyvämaineinen venetarvikkeiden liiketoiminta. Jos sinulla on kova into toimia venealalla ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava alusta. Tästä uuden yrittäjän on helppo jatkaa tai kehittää toimintaa edelleen.

Yrityksen toiminta on myydä venevalmistajille ja venetarvikkeiden jälleenmyyjille sekä veneilyn harrastajille korkealaatuisia vene ja veneilytarvikkeita kattavasta valikoimasta. Yrityksellä on erittäin hyvä maine pääkaupunkiseudulla ja yrityksen brändi on veneilijöille tuttu. Yrityksen myynti tapahtuu perinteisen tukkumyynnin lisäksi omissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Myymälöiden määrää voi supistaa koska osa myynnistä voidaan siirtää verkkokauppaan. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business et...

Katso lisätiedot