Halutaan myydä
Parturi kampaamo

Kohdenumero FK63031
Hintapyyntö 3 500
Liikevaihto 3450
Taseen loppusumma 3400
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 5
Myydään elämäntilanteen vuoksi kannattava liiketoiminta, joka on ollut toiminnassa ollut yli 40v Turun keskustassa. Hinta 3500€.
Myytävänä parturi-kampaamon liiketoiminta Turun keskustassa erittäin hyvässä paikassa. Erinomainen liikepaikka. Voit aloittaa het työt, koska kaikki on valmiina. Hyvät tuotteet ja tavarat. Pienellä rahalla ja vaivalla pääset käsiksi työhön ja liiketoimintaan.

Liiketoiminnan myyntihintaan kuuluvat parturi-kampaamo toimintaan liittyvät kalusteet sekä tarvikkeet myös taukotilan kalusteet+kodinkoneet.

Liikehuoneisto on erittäin siisti , kun juuri remontoitu mutta toki mahdollisuus sopia vuokranantajan.

Lisätietoja voi kysellä sähköpostilla tai soittamalla suoraan 0442106461ja sopia ajan, jos haluaa käydä paikan päällä katsomassa liiketilaa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään Virossa toimivan yhtiön maantiekuljetusliiketoiminta ja yritysomaisuus

Yhtiön toiminta on kuljetus- ja logistiikkapalvelujen sekä lyhytaikaisten varastointipalvelujen tarjoaminen (tavarahotelli). Yhtiön vahvuuksia ovat pitkäaikainen ja korkea palvelukulttuuri ja joustavuus, mikä erottaa ne monista kuljetuspalvelun harjoittajista. Yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus erikoiskäsittelyä vaativien lasituotteiden kuljettamisesta. Yritys työllistää 5 kuljettajaa, joilla on pitkäaikainen alan kokemus ja joista yksi hoitaa myös logistiikka-kuljetuspäällikön tehtäviä.  Kuljetusvälineet (r...

Katso lisätiedot

Myydään eristysliikkeen liiketoiminta

Yhtiön päätoimialana on eristysliike sekä lvi-alan työt, peltityöt ja pellit.Yhtiö työllistää 30 eristysalan ammattihenkilöä ja lisäksi kolme henkilöä toimii hallintotehtävissä.Teollisuuseristysalan asiakkaita ovat perinteisesti eri toimialojen prosessiteollisuuslaitokset ja energian tuotantolaitokset.LVI-eristyksiä urakoivat yhtiöt tarjoavat palveluja perinteisesti rakennusalalle. Yhtiön asiakkaina ovat Suomen suurimmat teollisuuseristysalan toimijat, kuten Kafer, Arme ja Kymsol.Yhtiön kotipaikkaunta on He...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Varsinais-Suomessa todella pitkään toimineen tunnetun rengasliikkeen liiketoiminta myynnissä

Vuosikymmenten saatossa asiakkaiden luottamuksen saanut rengasliike hyvällä sijainnilla etsii liiketoiminnalle uutta jatkajaa. Yritys myy, huoltaa ja korjaa renkaita sekä lisäksi yrityksellä on useita satoja vakituisia rengashotelliasiakkaita. Asiakkaina on sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita.Yritys sopii hyvin uudelle yrittäjälle tai laajentamista tavoittelevalle yritykselle. Liiketoiminta myydään eläköitymisen ja sairauden vuoksi....

Katso lisätiedot