Halutaan myydä
Suolahuone, 2 kpl, yhdessä tai erikseen

Kohdenumero FK54701
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Etelä-Suomi
Suolahuonehoito on kasvattamassa suosiotaan täydentävänä hoitomuotona lääketieteen rinnalla. Yhä useampi lääkäri ohjaa asiakkaansa suolahuonehoitoon saamaan lisäapua hengitystie- tai ihosairauksiin. Suolahuonehoito on tunnettu myös urheilijoiden ja äänenkäytönammattilasiten keskuudessa. Tällä hetkellä Suomessa löytyy jokunen suolahuonehoitola, mutta pääsääntöisesti suolahuoneet ovat jonkin hoitolan, liikuntakeskuksen, kylpylän tai hotellin yhteydessä. Maailmalla suolahuoneita löytyy myös sairaaloista.

Salt and Champagne -konsepti on syntynyt 2019 keväällä, ensimmäinen (ja tällä hetkellä ainoa) avasi ovensa elokuussa 2019 Helsingin ydinkeskustassa. Muutto on edessä uusiin tiloihin, siksi kaksi huonetta on myytävänä. Huoneet myydään joko kokonaan uudelle yrittäjälle, joka rakentaa oman konseptinsa, tai sitten franchising -yrittäjälle, joka saisi valmiin konseptin ja taustatuen yrittäjyydelleen. Salt and Champagne voi toimia toisen yrityksen, kuten hoitola, sisällä. Salt and Champagnen brändi luo ylellisen, tyylikkään ja palvelevan kuvan perinteiseen hoitomuotoon.

Myynnissä on nyt 2 eri kokoista kotimaista suolahuonetta Salt and Champagne -konseptilla tai ilman. Huoneet ovat kahdelle ja neljälle hengelle, ne myydään myös erikseen. 2 hengen huone ei ole ollut suolahuonekäytössä, joten sen generaattori on täysin käyttämätön. Isomman huoneen generaattoria on käytetty alle 15 kertaa.

Pienemmän huoneen ostohinta oli 9.920,00€ käyttökuntoon saatettuna, suuremman 12.400,00€. Hinnat sisältävät alv 24%. Myydään tarjousten perusteella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Suomalaisten keskuudessa arvostettuja laadukkaita meikkipöytiä ja meikkivaloja myyvä verkkokauppa.

Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy koti- ja kauneushoitolan tuotteita - meikkivaloja, meikkipeilejä, rengasvaloja, meikkipöytää ja kauneustarvikkeita verkkokaupan kautta. Yhtiö on tällä alalla monopoliasemassa Virossa ja Suomessa.Päämyyntituote on meikkilamput, jotka yritys on itse suunnitellut ja valmistanut. Tuotteella on rekisteröity tuotesuunnittelupatentti ja se on voimassa kaikissa EU-maissa.Yritys on ollut voitollinen ensimmäisestä vuodesta lähtien.Yrityksen asiakkaita ovat kauneudesta kiinnostune...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot

Chicagowood - Kannattava puunjalostuskoneita myyvä yritys Pohjanmaalla (toiminta siirrettävissä minne tahansa)

- Yritys on erikoistunut puuntyöstökoneiden ja -linjojen hankintaan (esim. huutokauppojen kautta), niiden kunnostamiseen ja myyntiin.- Koneet myydään erittäin hyvällä voittomarginaalilla eri Internet-portaalien kautta....

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot