Halutaan myydä
Suolahuone, 2 kpl, yhdessä tai erikseen

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Etelä-Suomi
Suolahuonehoito on kasvattamassa suosiotaan täydentävänä hoitomuotona lääketieteen rinnalla. Yhä useampi lääkäri ohjaa asiakkaansa suolahuonehoitoon saamaan lisäapua hengitystie- tai ihosairauksiin. Suolahuonehoito on tunnettu myös urheilijoiden ja äänenkäytönammattilasiten keskuudessa. Tällä hetkellä Suomessa löytyy jokunen suolahuonehoitola, mutta pääsääntöisesti suolahuoneet ovat jonkin hoitolan, liikuntakeskuksen, kylpylän tai hotellin yhteydessä. Maailmalla suolahuoneita löytyy myös sairaaloista.

Salt and Champagne -konsepti on syntynyt 2019 keväällä, ensimmäinen (ja tällä hetkellä ainoa) avasi ovensa elokuussa 2019 Helsingin ydinkeskustassa. Muutto on edessä uusiin tiloihin, siksi kaksi huonetta on myytävänä. Huoneet myydään joko kokonaan uudelle yrittäjälle, joka rakentaa oman konseptinsa, tai sitten franchising -yrittäjälle, joka saisi valmiin konseptin ja taustatuen yrittäjyydelleen. Salt and Champagne voi toimia toisen yrityksen, kuten hoitola, sisällä. Salt and Champagnen brändi luo ylellisen, tyylikkään ja palvelevan kuvan perinteiseen hoitomuotoon.

Myynnissä on nyt 2 eri kokoista kotimaista suolahuonetta Salt and Champagne -konseptilla tai ilman. Huoneet ovat kahdelle ja neljälle hengelle, ne myydään myös erikseen. 2 hengen huone ei ole ollut suolahuonekäytössä, joten sen generaattori on täysin käyttämätön. Isomman huoneen generaattoria on käytetty alle 15 kertaa.

Pienemmän huoneen ostohinta oli 9.920,00€ käyttökuntoon saatettuna, suuremman 12.400,00€. Hinnat sisältävät alv 24%. Myydään tarjousten perusteella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.