Halutaan myydä
Myydään kolme vuotta toiminut toimistotarvikkeiden verkkokauppa

Kohdenumero FK57823
Hintapyyntö 15 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään toimistotarvikkeiden verkkokauppa, joka toiminut vuodesta 2018. Olemassa olevaa asiakaskuntaa, toimiva alusta, isolta osin automatisoitu.
Hinta muodostuu kaupan pystyynajokustannuksista ja setupista. Ei olemassa olevaa varastoa.
Itsellä jäänyt muiden asioiden varjoon, joten ei ole lähtenyt isompaan lentoon. Helppo lähteä kehittämään valmista pohjaa.
Liikevaihto ytd n. 7Teur, 2020 15Teur
Liiketoimintakauppa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kappaletavaran kuljetukseen erikoistunut kuljetusalan yritys

Kappaletavaran kuljetusta omalla kalustolla sopimusten mukaan...

Katso lisätiedot

Myydään PC-palveluihin erikoistuneen yhtiön liiketoiminta

Tietotekniikka-alan monitoimiyritys. Yritys tarjoaa palveluita aina mobiiliyhteyksistä kiinteisiin yritysverkkoihin sekä monipuolisia palveluita tietotekniikan tarpeisiin ja ongelmiin. Yritys on Dna ja Elisa jälleenmyyjiä. Valikoimaan kuuluvat tietokoneet ja oheislaitteet sekä käytetyt yrityskannettavat! Muita palveluita ovat tietokonehuolto, tietoturvaratkaisut, Dna-jälleenmyynti, Elisa-jälleenmyynti, tietoliikennelaitteet, 4G-reitittimet, WLAN-reitittimet ja muut tuotteet. Yritys tarjoaa lisäksi yrityks...

Katso lisätiedot

Vaativia sisustusratkaisuja valmistava yritys, jolla oma erikoisosaamisalueensa

Yritys on alansa suomalainen edelläkävijä. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa kauniita ja ekologisesti kestäviä sisustusratkaisuja erikoisominaisuuksia vaativiin tiloihin, kuten toimistoihin, oppimisympäristöihin ja julkitiloihin. Tuotteet valmistetaan käsityönä yrityksen toimitiloissa omalla henkilöstöllä. Yrityksen erityistaitoihin pohjautuu osaaminen ja lupaus laadusta, joka kestää katsetta ja aikaa. Yritys tekee yhteistyötä useiden suomalaisten muotoilijoiden kanssa. ...

Katso lisätiedot

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot