Halutaan myydä
Kukkakauppa Tampereen Hervannassa

Kohdenumero FK59017
Hintapyyntö 25 000
Liikevaihto 100000-200000
Toimiala Kukkakaupat, kukkakioskit
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 2
Myydään Keinupuiston Kukka Tmi-kukkakauppa Tampereen Hervannassa. Kukkakauppa on perustettu vuonna 2008 ja nykyiset toimitilat (103 m2), jossa kauppa on vuokralla, sijaitsevat aivan taajaman keskustassa. Kukkakaupan ympäristössä myös hyvät pysäköintimahdollisuudet (2h kiekkopaikkoja lähellä ja kadun varressa maksullinen pysäköinti). Raitiovaunu ja bussit kulkevat vierestä.
Kukkakauppa on taajaman ainoa ja näin lähikukkakauppa kaupunginosan asukkaille (asukasluku n. 25000) ja lisäksi tulevat Hervannassa työssäkävijät, joten potentiaalista asiakaskuntaa riittää. Kivijalkakaupalla on vankka kanta-asiakaskunta ja nettikauppa toimittaa kukkia Tampereen seudulle, keskittyen luonnollisesti Hervannan seutuun (Kaukajärvi, Vuores, Hallila, joissa ei ole omaa kukkakauppaa). Viimeisimpänä on otettu käyttöön kuljetuspalvelut Foodora ja Wolt. Lisäksi kukkakaupalla on toimitussopimukset joidenkin yritysten kanssa.
Kukkakauppa myydään kalusteineen, joihin kuuluu mm. 2 lasikylmiötä, 2 muuta säilytyskylmiötä, runsaasti varastotilaa hyllyineen, puhelin, läppäri, tulostin, kassakone, markiisi, valomainokset. Lisäksi kauppaan kuuluu varastossa olevat kukat, ruukut ja muut kukkakaupan tarvikkeet. Kauppa myydään siis ”sellaisenaan”, eli myyjä ei aio jatkaa kukkakauppatoimintaa, eikä siis ota mitään mukaansa. Kukkakaupassa työskentelee tällä hetkellä 2 floristia vuorotellen omistajan lisäksi. Kukkakaupalla on myös auto, joka voidaan sisällyttää kauppaan ostajan niin halutessa.
Hintaan sisältyy myös Keinupuiston kukka -brändi ja visuaalinen ilme. Kaupalla on kanavat somessa (IG, Tiktok, Facebook) ja on tunnettu toimija alueella.
Hintapyyntö 25 000€ (ilman autoa).
Kukkakauppa on ostettu aikoinaan omistajan ”harrastukseksi” päätyön ollessa kirjanpitoyrityksen pyörittäminen. Omistaja haluaa nyt keskittyä kokopäiväisesti kirjanpitopalvelun kehittämiseen ja hankkii aikaa tähän myymällä kukkakaupan pois. Kirjanpitotoimisto voi auttaa ostajaa erilaisissa tarvittavissa kauppaan liittyvissä paperiasioissa ilmaiseksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Perhekoti Savossa

Viidelle lapselle kannattava perhekoti Savossa. Myydään elämäntilanteen takia nopeasti ja edullisesti....

Katso lisätiedot

Kannattava ja kasvava autokorjaamo Jyväskylässä

Hyvin kannattava ja kasvava autokorjaamo, jolla tunnettu liikepaikka. Lisätietoja salassapitosopimusta vastaan....

Katso lisätiedot

Erittäin kannattava yhtiö, joka on erikoistunut alumiiniprofiileista koostuvien lasijulkisivujen, lasikattojen ja ikkunoiden sekä ovien tuotantoon

Yrityksellä on myyntitiimi, suunnitteluosasto, tuotanto-osasto tuotannolla ja asennusryhmä projektinhallinnalla. Nykyaikaisen konekannan ansiosta yhtiö tarjoaa laajan valikoiman erikoistöitä ja hyvinkin vaativia ratkaisuja. Kaikki järjestelmät on CE-sertifioitu ja niiden U-arvot on testattu. Yhtiön pääasiakkaat ovat yritysasiakkaita sekä Suomessa että Virossa. Yrityksellä on keskimääräistä korkeampi osaaminen erilaisten erityisratkaisujen valmistajana ja yleinen laatutaso on kilpailijoita korkeampi.  Täl...

Katso lisätiedot

Myydään Virossa toimivan yhtiön maantiekuljetusliiketoiminta ja yritysomaisuus

Yhtiön toiminta on kuljetus- ja logistiikkapalvelujen sekä lyhytaikaisten varastointipalvelujen tarjoaminen (tavarahotelli). Yhtiön vahvuuksia ovat pitkäaikainen ja korkea palvelukulttuuri ja joustavuus, mikä erottaa ne monista kuljetuspalvelun harjoittajista. Yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus erikoiskäsittelyä vaativien lasituotteiden kuljettamisesta. Yritys työllistää 5 kuljettajaa, joilla on pitkäaikainen alan kokemus ja joista yksi hoitaa myös logistiikka-kuljetuspäällikön tehtäviä.  Kuljetusvälineet (r...

Katso lisätiedot