Halutaan myydä
Kukkakauppa Tampereen Hervannassa

Kohdenumero FK59017
Hintapyyntö 15 000
Liikevaihto 100000-200000
Toimiala Kukkakaupat, kukkakioskit
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 2
Myydään Keinupuiston Kukka Tmi-kukkakauppa Tampereen Hervannassa. Kukkakauppa on perustettu vuonna 2008 ja nykyiset toimitilat (103 m2), jossa kauppa on vuokralla, sijaitsevat aivan taajaman keskustassa. Kukkakaupan ympäristössä myös hyvät pysäköintimahdollisuudet (2h kiekkopaikkoja lähellä ja kadun varressa maksullinen pysäköinti). Raitiovaunu ja bussit kulkevat vierestä.
Kukkakauppa on taajaman ainoa ja näin lähikukkakauppa kaupunginosan asukkaille (asukasluku n. 25000) ja lisäksi tulevat Hervannassa työssäkävijät, joten potentiaalista asiakaskuntaa riittää. Kivijalkakaupalla on vankka kanta-asiakaskunta ja nettikauppa toimittaa kukkia Tampereen seudulle, keskittyen luonnollisesti Hervannan seutuun (Kaukajärvi, Vuores, Hallila, joissa ei ole omaa kukkakauppaa). Viimeisimpänä on otettu käyttöön kuljetuspalvelut Foodora ja Wolt. Lisäksi kukkakaupalla on toimitussopimukset joidenkin yritysten kanssa.
Kukkakauppa myydään kalusteineen, joihin kuuluu mm. 2 lasikylmiötä, 2 muuta säilytyskylmiötä, runsaasti varastotilaa hyllyineen, puhelin, läppäri, tulostin, kassakone, markiisi, valomainokset. Lisäksi kauppaan kuuluu varastossa olevat kukat, ruukut ja muut kukkakaupan tarvikkeet. Kauppa myydään siis ”sellaisenaan”, eli myyjä ei aio jatkaa kukkakauppatoimintaa, eikä siis ota mitään mukaansa. Kukkakaupassa työskentelee tällä hetkellä 2 floristia vuorotellen omistajan lisäksi. Kukkakaupalla on myös auto, joka voidaan sisällyttää kauppaan ostajan niin halutessa.
Hintaan sisältyy myös Keinupuiston kukka -brändi ja visuaalinen ilme. Kaupalla on kanavat somessa (IG, Tiktok, Facebook) ja on tunnettu toimija alueella.
Hintapyyntö 25 000€ (ilman autoa).
Kukkakauppa on ostettu aikoinaan omistajan ”harrastukseksi” päätyön ollessa kirjanpitoyrityksen pyörittäminen. Omistaja haluaa nyt keskittyä kokopäiväisesti kirjanpitopalvelun kehittämiseen ja hankkii aikaa tähän myymällä kukkakaupan pois. Kirjanpitotoimisto voi auttaa ostajaa erilaisissa tarvittavissa kauppaan liittyvissä paperiasioissa ilmaiseksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

CNC-koneistukseen erikoistunut menestynyt konepaja Etelä-Suomesta

Myydään vakavaraisen vuosikymmeniä toimineen hyvin menestyvän CNC-koneistukseen erikoistuneen konepajan osakekannan määräenemmistö pääomistajan eläköitymisen vuoksi.Yrityksessä osaavat työntekijät sekä nykyaikainen konekanta. Nämä yhdessä pitkäikäisten asiakassuhteiden kanssa mahdollistavat liiketoiminnan kyvykkyyden. Tarvittaessa kasvua voi hakea uusasiakashankinnasta tai kasvattamalla olemassa olevien asiakkuuksien myyntimääriä. ...

Katso lisätiedot

Kasvava ja kannattava, lähinnä korjausrakentamiseen liittyvien tuoteiden maahantuoja ja myyjä

Kehittyneellä liiketoimintamallilla toimiva yhtiö tarjoaa korkelaatuista palvelua ja tuotteita. Liiketoiminta on kasvanut tasaisesti ja kasvun odotetaan jatkuvan omistusjärjestelyn myötä....

Katso lisätiedot

Oman tuotemerkin konepaja Satakunnassa

Yhtiö on kolmen vuosikymmenen ajan valmistanut omalla, tunnetulla tuotemerkillään maatalous-, puutarha ja lentokenttäalan laitteita ja koneita. Yhtiöllä on omat, nykyaikaiset toimitilat (1700 m2), jossa tuotantohallin ja varaston lisäksi on myös hiekkapuhaltamo ja maalaamo. Laitteita on koko ajan kehitetty oman tuotekehityksen toimesta ajanmukaisuus ja muuttuva lainsäädäntö huomioiden. Kotimaan markkinan lisäksi yrityksellä on vientiä. Yrityksellä on myös alihankintaa konepajatoiminnalle sekä kemiallisen me...

Katso lisätiedot

Alueellisesti tunnettu menestyvä ja kasvava kiintokalustevalmistaja Turun talousalueella

Yrityksellä on pitkä toimintahistoria, jonka aikana yritys on laajentanut tuote- sekä palvelusortimenttiaan. Nykyisin yritys tunnistetaan laadukkaiden tuotteiden yksilöllisenä valmistajana, joka huomioi asiakkaansa tarpeet toiminnassaan. Yrityksellä on ajanmukaiset tuotantotilat ja -välineet sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö, jonka varassa se hyvin kykenee edelleen kehittämään toimintaansa menestyksellä. Yrityksen liikevaihto on tasaisesti kasvanut ja markkinat mahdollistavat kasvun jatkumisenk...

Katso lisätiedot