Halutaan myydä
Kukkakauppa Tampereella

Kohdenumero FK59017
Hintapyyntö 15 000
Liikevaihto 100000-200000
Toimiala Kukkakaupat, kukkakioskit
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 1
Myydään Keinupuiston Kukka Tmi-kukkakauppa Tampereella. Kukkakauppa on perustettu vuonna 2008 ja nykyiset varastotilat (103 m2), jossa kauppa on vuokralla. Kukkakaupan ympäristössä myös hyvät pysäköintimahdollisuudet (2h kiekkopaikkoja lähellä ja kadun varressa maksullinen pysäköinti). Raitiovaunu ja bussit kulkevat vierestä.
Kukkakauppa on taajaman ainoa ja näin lähikukkakauppa kaupunginosan asukkaille (asukasluku n. 25000) . Nettikauppa toimittaa kukkia Tampereen seudulle, keskittyen luonnollisesti Hervannan seutuun (Kaukajärvi, Vuores, Hallila, joissa ei ole omaa kukkakauppaa). Viimeisimpänä on otettu käyttöön kuljetuspalvelut Foodora . Lisäksi kukkakaupalla on toimitussopimukset joidenkin yritysten kanssa.
Kukkakauppa myydään kalusteineen, joihin kuuluu mm. 2 lasikylmiötä, 1 säilytyskylmiö, runsaasti varastotilaa hyllyineen, puhelin, läppäri, tulostin, kassakone, valomainokset. Lisäksi kauppaan kuuluu varastossa olevat kukat, ruukut ja muut kukkakaupan tarvikkeet. Kauppa myydään siis ”sellaisenaan”, eli myyjä ei aio jatkaa kukkakauppatoimintaa, eikä siis ota mitään mukaansa. Kukkakaupassa työskentelee tällä hetkellä 1 floristi kutsusta omistajan lisäksi. Kukkakaupalla on myös auto, joka voidaan sisällyttää kauppaan ostajan niin halutessa.
Hintaan sisältyy myös Keinupuiston kukka -brändi ja visuaalinen ilme. Kaupalla on kanavat somessa (IG, Tiktok, Facebook) ja on tunnettu toimija alueella.
Hintapyyntö 15 000€ (ilman autoa).
Kukkakauppa on ostettu aikoinaan omistajan ”harrastukseksi” päätyön ollessa kirjanpitoyrityksen pyörittäminen. Omistaja haluaa nyt keskittyä kokopäiväisesti kirjanpitopalvelun kehittämiseen ja hankkii aikaa tähän myymällä kukkakaupan pois. Kirjanpitotoimisto voi auttaa ostajaa erilaisissa tarvittavissa kauppaan liittyvissä paperiasioissa ilmaiseksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tori ja grillikioski keskellä Kuusamoa

Kuusamon Tori Oy on kuusamolainen yritys, jonka Auno Törmänen perusti vuonna 2010. Perustamisestaan alkaen Kuusamon torista grillipalveluineen tehtiin toimiva kaupungin sydän, jolla sijaitsee toripalveluiden lisäksi perinteinen grillikioski. Tori onkin kehittyvän Kuusamon keskipiste, jonka toritoiminta ja grilli ovat osa kuusamolaisuutta, jota kuusamolaiset ja turistit arvostavat.Kuusamon Tori Oy grilleineen tarjoaa asiakkaille kirjon toritoimintaa ja konstailemattomalla tavalla valmistettuja, perinteisiä g...

Katso lisätiedot

Huonekalujen tukkumyyntiä harjoittava kilpailukykyinen yritys

Päätoimialana on huonekalujen tukkukauppa pääasiassa Viron kouluille, yliopistoille, päiväkodeille ja toimistoille sekä projektihuonekalujen tukkukauppa rakennusyrityksille ja yksityishenkilöille. Periaatteessa valmiit tuotteet tuodaan yhtiön latvialaisilta kumppaneilta. Yritys on varmistanut kilpailukykyisen aseman huonekalumarkkinoilla ja tarjoaa jatkossakin mittatilaustyönä valmistettuja huonekaluja laadukkaasti, lyhytaikaisesti ja edulliseen hintaan.Kauppa ei sisällä yhtiöön liittyviä vuokrasopimuksia t...

Katso lisätiedot

Kannattava kyläkauppa keskisessä Suomessa

Yritys harjoittaa kannattavaa ja kasvavaa kyläkaupan liiketoimintaa. Vuonna 2022 yritys teki 536 000 euron liikevaihdolla 62 000 euroa voittoa ennen omistajan palkkoja. Yrityksen kannattavaa kasvua tukee lähistöllä olevan kilpailijan lopettaminen sekä vuoden 2020 lopulla auennut Veikkauksen myyntipiste. Toimintaa tukee myös vapaa-ajan asumisen lisääntyminen. Erinomainen tilaisuus työllistää itsensä ja mahdollisen puolison. 110 000 euron hintapyyntö sisältää myös toimitilan....

Katso lisätiedot

Menestyvä metallituotteiden valmistaja, jolla pitkäaikainen kannattava liiketoiminta.

Yrityksellä on tooimivat tuotantotilat ja osaava henkilöstö.Sen toiminta on kannattavaa ja sillä on pitkä menestyksekäs historia.Yritys on omalla markkina-alueellaan tunnettu ja sen imago markkinoilla on hyvä.Tuotantokapasiteetti mahdollistaa ilman lisäinvestointeja vähintäänkin tuplaamaan toiminnan volyymin....

Katso lisätiedot