Halutaan myydä
Kukkakauppa Tampereella

Kohdenumero FK59017
Hintapyyntö 15 000
Liikevaihto 100000-200000
Toimiala Kukkakaupat, kukkakioskit
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 1
Myydään Keinupuiston Kukka Tmi-kukkakauppa Tampereella. Kukkakauppa on perustettu vuonna 2008 ja nykyiset varastotilat (103 m2), jossa kauppa on vuokralla. Kukkakaupan ympäristössä myös hyvät pysäköintimahdollisuudet (2h kiekkopaikkoja lähellä ja kadun varressa maksullinen pysäköinti). Raitiovaunu ja bussit kulkevat vierestä.
Kukkakauppa on taajaman ainoa ja näin lähikukkakauppa kaupunginosan asukkaille (asukasluku n. 25000) . Nettikauppa toimittaa kukkia Tampereen seudulle, keskittyen luonnollisesti Hervannan seutuun (Kaukajärvi, Vuores, Hallila, joissa ei ole omaa kukkakauppaa). Viimeisimpänä on otettu käyttöön kuljetuspalvelut Foodora . Lisäksi kukkakaupalla on toimitussopimukset joidenkin yritysten kanssa.
Kukkakauppa myydään kalusteineen, joihin kuuluu mm. 2 lasikylmiötä, 1 säilytyskylmiö, runsaasti varastotilaa hyllyineen, puhelin, läppäri, tulostin, kassakone, valomainokset. Lisäksi kauppaan kuuluu varastossa olevat kukat, ruukut ja muut kukkakaupan tarvikkeet. Kauppa myydään siis ”sellaisenaan”, eli myyjä ei aio jatkaa kukkakauppatoimintaa, eikä siis ota mitään mukaansa. Kukkakaupassa työskentelee tällä hetkellä 1 floristi kutsusta omistajan lisäksi. Kukkakaupalla on myös auto, joka voidaan sisällyttää kauppaan ostajan niin halutessa.
Hintaan sisältyy myös Keinupuiston kukka -brändi ja visuaalinen ilme. Kaupalla on kanavat somessa (IG, Tiktok, Facebook) ja on tunnettu toimija alueella.
Hintapyyntö 15 000€ (ilman autoa).
Kukkakauppa on ostettu aikoinaan omistajan ”harrastukseksi” päätyön ollessa kirjanpitoyrityksen pyörittäminen. Omistaja haluaa nyt keskittyä kokopäiväisesti kirjanpitopalvelun kehittämiseen ja hankkii aikaa tähän myymällä kukkakaupan pois. Kirjanpitotoimisto voi auttaa ostajaa erilaisissa tarvittavissa kauppaan liittyvissä paperiasioissa ilmaiseksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asiakkaidensa arvostama rakennuspeltien valmistaja ja toimittaja Pohjois-Pohjanmaalta

Yritys valmistaa ohutlevystä rakennuspeltituotteita asiakkaidensa tarpeiden mukaan.Liikevaihdosta 90 % muodostuu yritysasiakkaista, joista valtaosa on myös yrityksen valmistuotteiden jälleenmyyjiä. Yrityksen liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja tulevaisuus näyttää hyvältä.Yritys tarjoaa loistavan mahdollisuuden toiminnan jatkajalle....

Katso lisätiedot

Johtava siivousliike Virossa

Vuonna 1993 perustettu kiinteistönhoidon täyden palvelun ammattiosaaja, johtava siivousliike Virossa....

Katso lisätiedot

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Tuottava design- ja sisustusalan maahantuonti- ja myyntiyritys pääkaupunkiseudulla

Myydään erittäin hyvin tuottavan maahantuonti- , design- ja myyntiyrityksen liiketoiminta pääkaupunkiseudulla. Yritys myy sisustustuotteita kuluttajille ja yrityksille verkossa ja kivijalkakaupassa. Yrityksen tuotteisiin kuuluu sekä omaa designia että kansainvälisten arvostettujen tuotemerkkien edustusta. Yritys pyörii nykyisellä tasolla yhden henkilön työpanoksella. ...

Katso lisätiedot