Halutaan myydä
Kukkakauppa Tampereella

Kohdenumero FK59017
Hintapyyntö 15 000
Liikevaihto 100000-200000
Toimiala Kukkakaupat, kukkakioskit
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 1
Myydään Keinupuiston Kukka Tmi-kukkakauppa Tampereella. Kukkakauppa on perustettu vuonna 2008 ja nykyiset varastotilat (103 m2), jossa kauppa on vuokralla. Kukkakaupan ympäristössä myös hyvät pysäköintimahdollisuudet (2h kiekkopaikkoja lähellä ja kadun varressa maksullinen pysäköinti). Raitiovaunu ja bussit kulkevat vierestä.
Kukkakauppa on taajaman ainoa ja näin lähikukkakauppa kaupunginosan asukkaille (asukasluku n. 25000) . Nettikauppa toimittaa kukkia Tampereen seudulle, keskittyen luonnollisesti Hervannan seutuun (Kaukajärvi, Vuores, Hallila, joissa ei ole omaa kukkakauppaa). Viimeisimpänä on otettu käyttöön kuljetuspalvelut Foodora . Lisäksi kukkakaupalla on toimitussopimukset joidenkin yritysten kanssa.
Kukkakauppa myydään kalusteineen, joihin kuuluu mm. 2 lasikylmiötä, 1 säilytyskylmiö, runsaasti varastotilaa hyllyineen, puhelin, läppäri, tulostin, kassakone, valomainokset. Lisäksi kauppaan kuuluu varastossa olevat kukat, ruukut ja muut kukkakaupan tarvikkeet. Kauppa myydään siis ”sellaisenaan”, eli myyjä ei aio jatkaa kukkakauppatoimintaa, eikä siis ota mitään mukaansa. Kukkakaupassa työskentelee tällä hetkellä 1 floristi kutsusta omistajan lisäksi. Kukkakaupalla on myös auto, joka voidaan sisällyttää kauppaan ostajan niin halutessa.
Hintaan sisältyy myös Keinupuiston kukka -brändi ja visuaalinen ilme. Kaupalla on kanavat somessa (IG, Tiktok, Facebook) ja on tunnettu toimija alueella.
Hintapyyntö 15 000€ (ilman autoa).
Kukkakauppa on ostettu aikoinaan omistajan ”harrastukseksi” päätyön ollessa kirjanpitoyrityksen pyörittäminen. Omistaja haluaa nyt keskittyä kokopäiväisesti kirjanpitopalvelun kehittämiseen ja hankkii aikaa tähän myymällä kukkakaupan pois. Kirjanpitotoimisto voi auttaa ostajaa erilaisissa tarvittavissa kauppaan liittyvissä paperiasioissa ilmaiseksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Chicagowood - Kannattava puunjalostuskoneita myyvä yritys Pohjanmaalla (toiminta siirrettävissä minne tahansa)

- Yritys on erikoistunut puuntyöstökoneiden ja -linjojen hankintaan (esim. huutokauppojen kautta), niiden kunnostamiseen ja myyntiin.- Koneet myydään erittäin hyvällä voittomarginaalilla eri Internet-portaalien kautta....

Katso lisätiedot

Suunnittelupainotteinen teollisuuden tuotantolaitteiden valmistaja, jolla erinomaiset referenssit ja vahva markkina-asema

Yritys suunnittelee ja valmistaa teollisille asiakasyrityksille erilaisia niiden tuotantoon liittyviä tuotantolaitteita.  Yritykselle on pitkän historiansa aikana muodostunut laaja asiakaskunta, jolle se on toimittanut satoja toimituksia. Yrityksen asiakkaat ovat kansainvälisiä toimijoita ja yrityksen tuotteita onkin mennyt kymmeniin maihin....

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla toimiva ajoneuvojen monimerkkikorjaamo

Yritys on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo, joka hoitaa ammat­titaidolla kaikki auton huollot ja korjaukset iästä tai merkistä riippumatta. Yritys on valmiina palvelemaan asiakkaitaan kaikissa ajoneuvoon liittyvissä ongelmissa. Se tekee asian­tuntevasti esimerkiksi määräaikais- ja vuosihuollot, katsastus­tarkastukset ja -käynnit, pakokaasu­mittaukset sekä lohko­lämmittimien asennukset. Yritys hoitaa myös kaikenlaiset auto­sähköön liittyvät työt, joita ovat esimerkiksi ...

Katso lisätiedot