Halutaan myydä
Kukkakauppa Tampereen Hervannassa

Hintapyyntö 25 000
Liikevaihto 100000-200000
Toimiala Kukkakaupat, kukkakioskit
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 2
Myydään Keinupuiston Kukka Tmi-kukkakauppa Tampereen Hervannassa. Kukkakauppa on perustettu vuonna 2008 ja nykyiset toimitilat (103 m2), jossa kauppa on vuokralla, sijaitsevat aivan taajaman keskustassa. Kukkakaupan ympäristössä myös hyvät pysäköintimahdollisuudet (2h kiekkopaikkoja lähellä ja kadun varressa maksullinen pysäköinti). Raitiovaunu ja bussit kulkevat vierestä.
Kukkakauppa on taajaman ainoa ja näin lähikukkakauppa kaupunginosan asukkaille (asukasluku n. 25000) ja lisäksi tulevat Hervannassa työssäkävijät, joten potentiaalista asiakaskuntaa riittää. Kivijalkakaupalla on vankka kanta-asiakaskunta ja nettikauppa toimittaa kukkia Tampereen seudulle, keskittyen luonnollisesti Hervannan seutuun (Kaukajärvi, Vuores, Hallila, joissa ei ole omaa kukkakauppaa). Viimeisimpänä on otettu käyttöön kuljetuspalvelut Foodora ja Wolt. Lisäksi kukkakaupalla on toimitussopimukset joidenkin yritysten kanssa.
Kukkakauppa myydään kalusteineen, joihin kuuluu mm. 2 lasikylmiötä, 2 muuta säilytyskylmiötä, runsaasti varastotilaa hyllyineen, puhelin, läppäri, tulostin, kassakone, markiisi, valomainokset. Lisäksi kauppaan kuuluu varastossa olevat kukat, ruukut ja muut kukkakaupan tarvikkeet. Kauppa myydään siis ”sellaisenaan”, eli myyjä ei aio jatkaa kukkakauppatoimintaa, eikä siis ota mitään mukaansa. Kukkakaupassa työskentelee tällä hetkellä 2 floristia vuorotellen omistajan lisäksi. Kukkakaupalla on myös auto, joka voidaan sisällyttää kauppaan ostajan niin halutessa.
Hintaan sisältyy myös Keinupuiston kukka -brändi ja visuaalinen ilme. Kaupalla on kanavat somessa (IG, Tiktok, Facebook) ja on tunnettu toimija alueella.
Hintapyyntö 25 000€ (ilman autoa).
Kukkakauppa on ostettu aikoinaan omistajan ”harrastukseksi” päätyön ollessa kirjanpitoyrityksen pyörittäminen. Omistaja haluaa nyt keskittyä kokopäiväisesti kirjanpitopalvelun kehittämiseen ja hankkii aikaa tähän myymällä kukkakaupan pois. Kirjanpitotoimisto voi auttaa ostajaa erilaisissa tarvittavissa kauppaan liittyvissä paperiasioissa ilmaiseksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Työkaluja maahantuovan, valmistuttavan ja myyvän yhtiön liiketoiminta

Yritys maahantuo, valmistuttaa itse ja hankkii maahantuojilta työkaluja sekä kiinnitystarvikkeita.Asiakkaat edustavat kasvussa oleva toimialaa, ovat vakavaraisia ja useimmat yhtiön asiakkuudet ovat olleet olemassa jo kymmeniä vuosia.Toimintatavat ovat vakiintuneet pitkien asiakassuhteiden myötä ja eri asiakkaiden kanssa toimitaan juuri heille sopivalla tavalla.Yrityksellä on lisäksi hyvät suhteet päämiehiin ja valikoimassa on myös omia itse valmistutettuja tuotteita, joilla on varmaksi luonnehdittava kysynt...

Katso lisätiedot

Korjausrakentamisen erikoisliike Kaakkois-Suomessa

Korjausrakentamisen erikoisliike, joka tekee pääosin remontteja, saneerauksia ja lisärakentamista. Mm. sisäilmakorjauksista yhtiöllä on erityistä osaamista ja kokemusta. Uudisrakentamistakin - lähinnä rivitaloja - tehdään pääosin silloin, kun muilta töiltä jää siihen aikaa....

Katso lisätiedot

Miehikkälän Kuljetuskeskus

Myynnissä on Miehikkälän kunnassa Muurikkalan kylässä sijaitseva varastokäytössä oleva kiinteistö. Tilan maapinta-ala on 3,39 hehtaaria.  Kiinteistöllä sijaitsee kaksi rakennusta: vuonna 2000 valmistunut noin 4.000 m²:n eristämätön varastorakennusnoin 140 m²:n parakkirakennus. ...

Katso lisätiedot

Yritys, jonka päätoimiala on lasisten rakenteiden tuottaminen ja myynti

Yhtiöllä on kokemusta tällä alalla vuodesta 2008 ja tuotanto on yksilöllistä ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Yhtiön asiakkaita ovat kaikki suuret ja keskisuuret rakennusurakoitsijat Virossa. Yhtiön liikevaihto on 0,5 miljoonaa euroa vuodessa. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat käytettävissä eikä investointeja tarvita. Yrityksellä on etu kilpailijoihin nähden matriisiensa ja profiiliensa suhteen, sillä useimmat käyttävät jälleenmyyjäprofiileja ja riippuvaisia niiden toimitusajoista. Yrityks...

Katso lisätiedot