Halutaan myydä
Tuottava verkkokauppa

Kohdenumero FK58939
Hintapyyntö 4 900
Liikevaihto 0-100 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
LELE on muodikkaiden aurinkolasien ja asusteiden verkkokauppa. Valikoimamme on tarkasti valittu seuraamalla julkkisten, sosiaallisen median vaikuttajien sekä verkkoselaimen datan perusteella. LELE perustettiin, sillä kyseisille tuotteille ei ollut jälleenmyyjää Suomessa, eikä ole vieläkään meidän lisäksi. Kysyntä näille tuotteille on kuitenkin suuri ja yritys omistaakin valttikortin markkinoilla, sillä kilpailua ei kummoisin ole Suomen markkinoilla.

Yrityksen kasvaessa ei nuorena yksinyrittäjänä ole tarpeeksi pääomaa, kokemusta tai aikaa viedä brändi uudelle tasolle ensi vuonna. Katsoin yrityksen parhaaksi etsiä jatkaja, jolla on enemmän resursseja kasvattaa yrityksen liikevaihtoa sekä valloittaa suurempi asiakaskunta. LELE on loistava sekä tuottava start up yritys, jolla on paljon potentiaalia kasvaa isoksi innovatiiviseksi muoti verkkokaupaksi. Pohja on luotu ja saat yrityksen avaimet käteen tyylillä. Oletko tarpeeksi rohkea ottaakseen mahdollisuuden vastaan ja tehdä tuloa kokoaikaisesti tai lisätienestinä päivätyön ohella?

Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä minuun lisätiedoista.

LELE SHADES

leleshades.com
(huom. nettikauppaa ollaan juuri muutamassa ensi vuoden yrityssuunitelman ja uuden kokoelman vuoksi. Kaikki uudet muutokset voidaan tehdä uuden omistajan toiveiden mukaan.)

[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kappaletavaran kuljetukseen erikoistunut kuljetusalan yritys

Kappaletavaran kuljetusta omalla kalustolla sopimusten mukaan...

Katso lisätiedot

Yksilöllistä rakennus- ja huoltopalvelua

Rakennusalan osaajien tekemänä pienimuotoisia remontointitöitä niin sisällä, kuin ulkonakin.Maalauksia, terasseja, portaita, laitureita, piharakennusten kokoamisia ja myös puutarhatöitä....

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla toimiva ajoneuvojen monimerkkikorjaamo

Yritys on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo, joka hoitaa ammat­titaidolla kaikki auton huollot ja korjaukset iästä tai merkistä riippumatta. Yritys on valmiina palvelemaan asiakkaitaan kaikissa ajoneuvoon liittyvissä ongelmissa. Se tekee asian­tuntevasti esimerkiksi määräaikais- ja vuosihuollot, katsastus­tarkastukset ja -käynnit, pakokaasu­mittaukset sekä lohko­lämmittimien asennukset. Yritys hoitaa myös kaikenlaiset auto­sähköön liittyvät työt, joita ovat esimerkiksi ...

Katso lisätiedot