Halutaan myydä
Suomalainen brändi Rohje etsii jatkajaa

Kohdenumero FK65684
Hintapyyntö 23 000
Liikevaihto 60 000 - 100 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Oletko kiinnostunut omistamaan laadukkaan kotimaisen brändin tai haluat laajentaa liiketoimintaasi?

Tarjoamme ainutlaatuinen mahdollisuuden, sillä haemme Rohjeelle uutta omistajaa jolta löytyy intohimoa lähteä viemään menestystarinaa seuraavalle tasolle!

Ammattitaitoinen tiimimme pitää huolen, että pääset alkuun ja saat tarvittavan tiedon liiketoiminnan pyörittämistä varten. Toivomme kuitenkin, että sinulta tai tiimiltäsi löytyy kiinnostusta markkinoinnista, myynnistä sekä verkkokaupan pyörittämisestä.

—-----
Rohje tulee sanasta rohjeta, eli uskaltaa tehdä ja tarttua tilaisuuteen. Rohje on suomalainen rannekellobrändi. Kellot on suunniteltu ajatonta tyyliä arvostaville rohkeille ihmisille. Ihmisille, jotka uskaltavat nauttia elämästä ja tykkäävät toisinaan koetella omia rajojaan.
—-----

Rohje on tunnettu laadusta ja meillä on vahva asiakaskunta niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Asiakaslähtöinen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat olleet alusta alkaen yrityksen kehityksen kulmakivenä.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kolme rannekellomallistoa sekä mesh-, teräs- ja poronnahkarannekkeet. Tuotteet ovat huolella suunniteltuja ja yhtiön omaa muotoilua, eivät white-label tai kopiotuotteita. Lisämyyntiä kasvattaa malliston laajuus, tuotteita on saatavilla useissa eri väreissä ja rannekkeet ovat helposti vaihdettavissa keskenään.

Tuotteitamme myydään oman verkkokaupan lisäksi useilla jälleenmyyjillä niin Suomessa kuin kansainvälisesti (mm. Stockmann, Keskisen Kello, Verkkokauppa.com, ...). Noin kolmannes myynnistämme tulee Yhdysvalloista ja tuotteitamme on myyty ympäri maailman yli 20 maahan.

Resurssit
Yrityksellä on SEO optimoitu verkkokauppa (vinkki: Googlaa "suomalainen rannekello"), erinomaiset domainit (rohje.fi, rohje.com, rohjewatches.com), maksuliikennepalvelut sekä ulkoistettu logistiikka (varastointi, pakkaus ja toimitus) Raisiossa, joka kykenee toimittamaan paketit kaikkialle maailmaan nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Yrityksellä on valmiit kasvavat some kanavat; Instagram (1,6K), Facebook (1,2K), TikTok, YouTube sekä LinkedIn. Lisäksi markkinointiin on valmiina sadoittain vaikuttajien ja ammattivalokuvaajien tuottamia kuva- sekä videomateriaaleja. Lisäksi Rohjeella on kattava uutiskirjeen tilaajalista.

Liiketoiminnan taustalla toimii Rohje Oy, joka on vuonna 2017 perustettu suomalainen osake-yhtiö (2826568-4). Yrityksellä ei ole varsinaista palkallista henkilöstöä, vaan yritys on pyörinyt neljän yrittäjän voimin. Rohje-brändin liiketoiminta on tehnyt toimintansa aikana kumulatiivista liikevaihtoa yli 300 000 euroa. Verkkokaupassamme vierailee keskimäärin 50 000 asiakasta vuosittain, joista palaavien asiakkaiden osuus on noin 8%.

Yhtiöllä on hyvä valikoima tuotteita valmiina varastossa, sekä laadukkaat ja luotettavat tuotantoketjut varastontäydennystä varten. Varastoarvon Suomessa tällä hetkellä on noin 19 000 euroa. Lisäksi on yli 6000 euron edestä puolivalmiita tuotteita odottamassa viimeistelyä alihankkijoillamme. Mahdolliselle jatkajalle kuuluvat myös oikeudet tuotteiden suunnitteluun, valmistukseen sekä yhtiön muut olemassaolevat IPR-oikeudet joihin lukeutuvat yhtiölle rekisteröity tavara- ja liikemerkki Suomessa ja EU-alueella.

Hintapyyntö ei sisällä varaston arvoa. Kaupat on mahdollista tehdä myös osakekauppana. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

sessions.png
Rohjeen verkkokaupan kävijätilastot (10/2018 - 12/2023)

average.png
Tilausten keskiarvo on korkea, jolloin toimituskustannusten osuus jää melko pieneksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kannattavasti toimiva jätehuoltoalan yritys Posion Jätehuolto Jouko Ahola Oy

Yritys on vuonna 1992 toimintansa aloittanut jätehuoltoalan yritys, jonka toiminta on keskittynyt jätteiden käsittelyyn ja kuljetuksiin. Päätuotteita ovat keräilyastioiden ja säiliöiden tyhjennykset. Asiakkaita ovat yritykset, julkinen sektori ja yksityiset kotitaloudet.Yrityksen päämääränä on kehittää kiertotaloutta vastuullisesti, edistää loppusijoitettavien jätteiden määrien vähentämistä ja toimia kannattavana ja kasvavana yrityksenä....

Katso lisätiedot

Kansainvälisesti kilpailukykyisten elektroniikkateollisuuden koneiden ja laitteiden valmistus.

Yrityksellä on omaan suunnitteluun pohjautuvia elektroniikkateollisuuden koneita ja laitteita, joita se valmistaa ja markkinoi globaalisti. Valmistus tapahtuu Suomessa ja asiakkaat ovat ympäri maailmaa. Yritys on omassa segmentissään hyvinkin kilpailukykyinen, vaikka se joutuukin kilpailemaan isoja monikansallisia yrityksiä vastaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Erikoistyökaluihin erikoistunut maahantuontia harjoittava yritys jolla oma toimiva verkkokauppa ja valmis jälleenmyyjäverkosto.

Erikoistyökaluja, jotka osittain maailman uutuuksia. Oma maahantuonti ja jakelu jälleenmyyjäverkostolle ja ammattilaisille....

Katso lisätiedot

Menestyvä yritys, jonka päätoimiala on kevytmetallirakenteiden projektikohtainen tuotanto ja asennus

Metallikaitoja, portaita, porraskaiteita, metalliaitoja yms. valmistuksessa yritys tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisen konsultointipalvelun, oikean kokonaisen projektiratkaisun sekä tarvittaessa kuljetuksen ja asennuksen. Pääasiakkaita ovat rakennusyritykset sekä jälleenrakennusyritykset, joille yritys teettää metallitöitä alihankintana. Yli 20 toimintavuoden aikana on Viron markkinoiden lisäksi tehty yksityisiä tilauksia ja välitetty valmiita tuotteita Slovakiassa, Saksassa, Norjassa, Turkissa, Ruotsis...

Katso lisätiedot