Halutaan myydä
Juhlatelttojen ja kalusteiden vuokrausliiketoiminta

Hintapyyntö 175 000
Liikevaihto 185 000
Toimiala Koneiden, laitteiden, tavaroiden vuokraus
Sijainti Uusimaa
Vuodesta 2014 toiminut juhlatelttojen ja kalusteiden vuokrausta ja myyntiä suorittava yritys. Liikevaihto v. 2018 oli 185 000€, josta hyvä kasvattaa edelleen. Liiketoiminta on velaton. Kaluston käypä arvo n. 85 000 €. Yrityksen kotipaikka voi olla missä tahansa Uudellamaalla, sillä pääosa nykyisestä asiakaskunnasta sijaitsee pk-seudulla.

Vuokraamme avaimet käteen periaatteella juhla- ja tapahtumatelttoja yksityisille, yhteisöille sekä yrityksille. Vuokraamme myös kalusteita. Pienemmät teltat ja kalusteet vuokraamme myös noutoperiaatteella. Yrityksen toimitilat sijaitsevat tällä hetkellä Tuusulassa. Toiminta kattaa Etelä-Suomen. Asiakastyytyväisyys on ollut erinomainen ja toiminta on vakiintunutta. Hyvät mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaa edelleen. Nykyinen yrittäjä voi sitoutua opastamaan ostajan tuotteisiin ja saamaan liiketoiminnalle sujuvan jatkumisen sopimuksen mukaan.

Yritystä pyörittää osa-aikaisesti yrittäjä itse ja kesäaikaan on palkattu 2-4 työntekijää. Toimintakausi on 6 kk vuodesta, mahdollista kasvattaa toiminta ympärivuotiseksikin. Toimitila voidaan edelleenvuokrata uudelle omistajalle. Jos kiinnostuksesi heräsi niin ota yhteyttä!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.