Halutaan myydä
Yrittäjä, Leinosen Maatila Oy, Jouhkolan Hovi, Tohmajärvi

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Pohjois-Karjala
Myydään Jouhkolan Hovin tiloissa toimiva ravintola- ja juhlapalvelutoiminta irtaimistoineen. Irtaimisto sis. astiastot, tekstiilejä, keittiökoneita, kalusteet. Toimitilat vuokrataan.
Juhlakartano on vuonna 1907 valmistunut jugend-tyylinen kartano. Rakennuksen alakerrassa on neljä salia, joissa paikat noin 60 ruokailijalle, yläkerrassa wc, aula sekä kokoussali (noin 40 hengelle). Lisäksi rakennuksen alakerrassa on varusteltu keittiö sekä huoneita, jotka soveltuvat esim. kahvila-/ myymälätoiminnalle.
Jouhkolan Hovi sijaitsee Tohmajärvellä Jouhkolan kylässä. Se on maineikas kartanomiljöö, jonka päärakennuksessa on tarjottu ravintola- ja juhlapalveluita yli 20 vuoden ajan. Juhlakartanomme on suosittu häidenviettopaikka, mutta tiloissa järjestetään myös muita perhejuhlia sekä kokouksia ja koulutuksia. Hyvä sijainti myös pitopalvelutoimintaa ajatellen.
Jouhkolan Hovin alue tarjoaa ravintola- ja juhlapalveluiden lisäksi myös kartanomajoitusta erillisessä rakennuksessa ja rantamökeissä sekä savusaunapalveluita. Ranta-alueen toimintaa kehitetään parhaillaan. Alueen palvelut tukevat toisiaan ja luovat mahdollisuuden monipuoliseen yhteistyöhön eri palveluiden tarjoajien välillä.
Liiketoiminnan hinta ja päärakennuksen vuokra määräytyvät toiminnan luonteen mukaan. Tarvittaessa avustamme asumisjärjestelyissä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.