Halutaan myydä
Laadukas kellomerkki

Kohdenumero FK56940
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Etelä-Suomi
Myydään laadukas kellomerkki. Kauppa sisältää kellomalliston jäännöserän yhteensä 145 kpl + lisäksi 250 kpl extra kellopakkausta. Tämän lisäksi saa oikeuden itse brändiin ja oikeuden tuottaa lisää kelloja tällä merkillä.

Kellot ovat kestävää ruostumatonta terästä PVD pinnoitteella, joka vähentää metalliosien kulumista. Kellot on testattu ja sertifioitu EU:n direktiivien mukaisesti (EU RoHS & REACH sertifikaatit) ja täyttävät myös nikkelivapaan kellon vaatimukset. Kellot ovat uusia ja käyttämättömiä tehtaan tekemissä pakkauksissa. Tehdastakuu on umpeutunut, joten ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kellot ovat kooltaan sopivia sekä miehille, että naisille. Kellon kuoren koko on 37mm. Ranneke on säädettävissä maksimikoosta 200mm minimikokoon 140mm. Jokainen kello on pakattu erilliseen tekonahkapintaiseen ja pahviseen laatikkoon.

Myyntiarvo jäännöserälle on n.33.000 euroa. Olethan yhteydessä tarjouksen kanssa, jos kiinnostuit!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Perinteikäs tietotekniikka-alan yritys Pohjanmaalla (ICT)

Internet-, tuki- ylläpitopalveluita tarjoava yritys, jolla on myös laite- ja ohjelmistomyyntiä....

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Satakuntalainen todella suosittu kahvila kaupungin ydinkeskustassa

Yritys panostaa laadukkaaseen kahvilaelämykseen, joka syntyy ensiluokkaisista, paikallisista raaka-aineista ja intohimosta parhaiden makunautintojen luomiseen.Yritys tunnetaan runsaista ja raikkaista salaateista sekä itsetehdyistä leivonnaisista, joissa maistuu ja näkyy rakkaus leipomiseen.Yritys tuntee käyttämänsä raaka-aineet ja valmistaa itse kaiken alusta loppuun saakka. Valtaosa raaka-aineista tulee lähialueelta.Suosittu salaattipöytä on avoinna koko aukioloaikamme ajan. Kahvilan salaattilounas on kaup...

Katso lisätiedot

Huippuosaamista ja -asiakkuuksia korjausrakentamiseen!

Myynnissä korjausrakentamisen huippuasiantuntijaorganisaatio asiakkaineen ja kalustoineen Uudellamaalla. Mahdollisuus kasvattaa omaa liiketoimintaa ostamalla valmis paketti tilauskantoineen. Yrittäjä itse jää mielellään töihin ja mahdollisesti osakkaaksi ostajayhtiöön. ...

Katso lisätiedot