Halutaan myydä
Myydään parturi-kampaamo sekä kauneushoitola huippusijainnilla 160m2

Kohdenumero FK65168
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 110 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 7
Miksi vanhan yrityksen ostaminen kannattaa?
Olemassa olevan yrityksen ostaminen on yleensä riskittömämpää kuin kokonaan uuden yrityksen perustaminen. Noin puolet yrityksistä lopettaa ensimmäisen 3-5 vuoden aikana. Riskiä pienentää jo yrityksellä valmiiksi oleva asiakaskunta sekä käytännössä testattu liiketoimintasuunnitelma.

Tässä Erittäin hyvä mahdollisuus aloittaa/jatkaa yritäjyyttä jo valmiilla asiakaskunnalla ja brändillä.
Ei tarvitse vuosia kerryttää asiakkaita ja näkyvyyttä niinkuin uuden liikkeen avaamisessa.
Liikkeen vuokra on erittäin edullinen 1650€/ 160m2

Myynnissä kampaamo, sekä kauneushoitola toiminta. Toiminta tuottaa voittoa. Asiakas virta on tasaista ja asiakastyytyväisyys korkea.

Liike sijaitsee Helsingissä Pasilassa erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kokoajan kasvavalla alueella, jonka ympärille rakennetaan koko ajan uusia asuinalueita.
Vakiintuneen asiakaskunnan lisäksi yritykseen tulee jatkuvasti uutta asiakaskuntaa.
Yrityksen edestä menee raitiovaunu, busseja sekä juna asema on 6min kävelymatkan päässä. Liikkeen edessä myös autopaikka autoileville asiakkaille.
Yritys on toimut liiketilassa 10 vuotta. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, hyvin hoidetussa entisessä hitas taloyhtiössä.
Tilat on remontoitu vuonna 2021 joten tilat ovat kauniit ja modernit, sisustettu yksilöllisesti ja ajattomasti. Liiketila on täysin kalustettu ja visualinen ilme yhteneväinen nettisivujen ja mainonnan kanssa.

Tilassa toimii mm. Kampaajia, kosmetolgi ja kynsiteknikko, täyteainehoitaja. Tiloissa myös 2 wc:tä, sekä tilavat sosiaalitilat.
Tilassa pystyy työskentelemään jopa 16 henkilöä ja mukana tulee sistusarkkitehdin suunnitelma uuden tilan layout.
Hälytysjärjestelmä Verisure valmiiksi asennettuna.

Kauppaan kuuluu liiketoiminta, asiakasrekisteri, kalusteet, laitteet, sisustus, ajanvaraus järjestelmä,maksupäätteet, sosiaalinen media yms.
Eli liiketoiminta avaimet käteen periaatteella, jottei tarvitse nollasta lähteä kasvattamaan omaa asiakaskuntaa.

Liiketoiminta myydään ulkomaille muuton vuoksi, mutta uusi yrittäjä opastetaan alkuun sovittaessa ja minulla on mahdollisuus jäädä vuokrapenkille (1vuosi) varmistamaan omistajavaihdoksen onnistuminen ja asiakaskunnan pysyvyyden.

Tila soveltuu myös hyvin asiakas, -koulutus, -ja maahantuoja käyttöön.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Liikuntavammaisten ja ikääntyvien ihmisten apuvälineiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys myynnissä

Yritys on valtakunnallisesti pitkään toiminut liikuntavammaisten ja ikääntyneiden ihmisten apuvälineiden maahantuoja ja myyjä. Yritys toimii Etelä-Suomessa mutta myyntialue kattaa koko Suomen.Pitkästä historiasta johtuen yrityksellä on laaja asiakaskunta omine jakelijoineen sekä kauppasuhteet myös julkishallinnollisiin toimijoihin sosiaali- ja terveysalalla valmiina hyödynnettäväksi. Asiakkaita ovat mm. sairaalat, jakelijat sekä myös yksityiset ihmiset.Yritys myydään terveysongelmien vuoksi mutta yrittäjät ...

Katso lisätiedot

Todella kannattava tunnettu ravintolakokonaisuus myytävänä saaristossa!

Erinomaisesti menestyvä sekä hyvin tunnettu ja arvostettu saaristolaishenkinen seurusteluravintola palveluineen myynnissä. Ympäröivä saaristo on jo itsessään varsinainen asiakasmagneetti ja sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella lisää asiakasmäärää. Yritys on varsin tunnettu ja asiakkaita tulee kauempaakin nauttimaan sen palveluista ja tapahtumista kesäaikaan. Ravintola on toiminut menestyksekkäästi jo toistakymmentä vuotta. Omistajat eivät enää työskentele ravintolan operatiivisessa toiminnassa. Kesäaika...

Katso lisätiedot

Ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia oma energiayhtiö

Tällä yrityksellä on erittäin hyvä aloittaa tai vahvistaa asemaansa energialiiketoiminnassa.Yhtiö tuottaa asiakkailleen kaukolämpöä.Asiakkaat ovat pääosin kunnan omistamia kiinteistöjä ja rakennuksia. Asiakkaina on myös yritykset, yksityiset taloyhtiöt sekä yksityistaloudet. Kaukolämmön yritys tuottaa kotimaisista uusiutuvista luonnonvaroista.Yhtiö omistaa kaksi hakevoimalaitosta sekä kuljetuskalustoa, joka varmistaa sujuvan sekä taloudellisen toiminnan.Kaukolämpöverkosto kattaa vaikuttavat 2300 metriä, mik...

Katso lisätiedot

Neste-huoltoasema "Pirttilinna" omalla ja upealla 600 m2:n rakennuksella 8-tien varressa

Hyväkuntoinen Neste-huoltoasema hyvällä paikalla vilkkaasti liikennöidyn 8-tien varressa. Lounasravintola, pikaruokaravintola, Veikkaus ja matkahuolto sekä huoltamotoiminta. Hyvät liiketoiminnan kehittämismahdollisuudet paikallisen kilpailutilanteen johdosta. ...

Katso lisätiedot