Halutaan myydä
Menestyvä maanrakennus- ja kuljetusalan yritys etsii jatkajaa!

Kohdenumero FK66434
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kuljetusliikkeet, taksit
Sijainti Etelä-Savo
Tämä Savonlinnaan vuodesta 1985 lähtien juurensa juurruttanut yritys on kasvanut vuosien varrella merkittäväksi toimijaksi maanrakennus- ja kuljetuspalveluiden alalla, tarjoten monipuolisia palveluita laajalle asiakaskunnalle, joka ulottuu yrityksistä ja yksityisistä pienrakentajista suuriin kaupunkien ja sähkö- sekä teleyhtiöiden projekteihin.

Yritys on tunnettu luotettavuudestaan, laadukkaasta työnjäljestään ja kyvystään täyttää asiakkaidensa tarpeet joustavasti ja tehokkaasti. Yrityksellä on käytössä kattava ja nykyaikainen kalusto, joka mahdollistaa laajan kirjon palveluita. Kalusto sisältää mm. useita kuorma-autoja ja kaivurikuormaajia runsaine lisävarusteineen kunkin työtarpeen mukaan.

Yrityksen palvelut kattavat muun muassa:
• Sähkö- ja televerkkojen maa- ja ilmakaapeloinnit
• Kaivutyöt
• Talojen pohjatyöt
• Lumen ja soran kuormaukset
• Henkilönostokorityöt (mahdollista toteuttaa 11 metrin korkeuteen)
• Katujen talvikunnossapito (lumen auraus ja hiekoitus)
• Maa-aineskuljetukset
• Liikenteenohjauspalvelut
• Tavarakuljetukset; merikontit, kappale- ja massatavarat

Yritys palvelee asiakkaita laajalti Savonlinnan alueella mukaan lukien Punkaharju, Sulkava, Enonkoski, Savonranta ja Kerimäki. Lisäksi merikonttien sekä kappale- ja massatavaroiden kuljetukset suoritetaan koko Suomen laajuisesti.

Yrityksen 200 m² toimitilat sijaitsevat Savonlinnan Itä-puolella. Uuden toimijan on mahdollista vuokrata tilat.

Tämä on loistava tilaisuus astua valmiiksi menestyvään liiketoimintaan tai alan yrittäjälle laajentaa toimintaansa! Yrityksellä on vahva pohja ja merkittävä potentiaali kasvulle ja laajentumiselle. Olipa tavoitteenasi liiketoiminnan kasvattaminen, uuden markkina-alueen valloittaminen tai yrittäjäuran aloittaminen, Kaivu ja Kuljetus Terävä Oy tarjoaa sinulle perustan, jolle rakentaa unelmiesi yritys.

Älä anna tämän tilaisuuden lipua käsistäsi. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tästä liiketoimintamahdollisuudesta.

Yritysvalmentaja Pekka Turunen +358 41 311 7309


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä elektroniikka-, automaatio- ja sähkötarvikkeiden teknisen kaupan liiketoiminta

Myynnissä liiketoiminta, joka tarjoaa laaja-alaisesti elektroniikkaan, automaatioon ja sähkötarvikkeisiin liittyviä tuotteita. Yritys sijaitsee sisäisessä Suomen kasvukeskuksessa, joka luo hyvän ympäristön liiketoiminnan kehittämiselle ja laajentamiselle. Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet palvelevat laajaa asiakaskuntaa. Yritys on vakiinnuttanut asemansa alalla johtavien valmistajien luotettavana kumppanina, mikä heijastuu yrityksen vahvaan toimintakykyyn ja luotettavuuteen. Kilpailukykyiset hinnat sekä a...

Katso lisätiedot

Erikoistyökaluihin erikoistunut maahantuontia harjoittava yritys jolla oma toimiva verkkokauppa ja valmis jälleenmyyjäverkosto.

Erikoistyökaluja, jotka osittain maailman uutuuksia. Oma maahantuonti ja jakelu jälleenmyyjäverkostolle ja ammattilaisille....

Katso lisätiedot

Tasokas yökerho Helsingin keskustassa

Tunnettu tasokas yökerho Helsingin keskustassa etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarvetta. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikka sopii hyvin jo yritystoimintaa harjoittavalle alan toimijalle mutta myös uudelle yrittäjälle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt koneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut tukkukauppa

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt maanrakennuskoneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut vakavarainen koneliike Etelä-Suomesta. Menestyksekkäiden vuosiemme ansiosta meillä on todella laaja asiakaspohja, joka kattaa koko Suomen.Yrityksen toiminta pohjautuu osaavaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan sekä hyvään erikoisalan osaamiseen. Yritys pystyy auttamaan asiakkaitaan teknisesti sekä toimittamaan parhaimmat työkoneet ja laitteet asiakkailleen nopeasti ja luotettavasti. Myynnin lisäksi pal...

Katso lisätiedot