Halutaan myydä
Menestyksekäs Kylmä- ja Sähköalan Yritys Myytävänä Pääkaupunkiseudulla

Kohdenumero FK64948
Hintapyyntö 99 000
Liikevaihto 250 000
Toimiala Sähköasennus, -huolto, -suunnittelu
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 2
Menestyksekäs Kylmä- ja Sähköalan Yritys Myytävänä Pääkaupunkiseudulla

Etsitkö liiketoimintamahdollisuutta pääkaupunkiseudulta, joka tarjoaa vankan liikevaihdon, valmiit asiakassuhteet ja kasvupotentiaalia? Nyt on tilaisuus omistaa ja laajentaa menestyksekästä kylmä- ja sähköalan yritystä, joka toimii pääkaupunkiseudulla, noin 40 kilometrin säteellä Herttoniemestä.

Yrityksen Tiedot:

Perustamisvuosi: 2021
Toiminnan aloitusvuosi: 2022
Liikevaihto (2022): Noin 250 000 euroa, voitto 25 000 euroa
Nykyinen liikevaihto: Vakaa ja lähellä 250 000 euroa
Tulevaisuuden näkymät: Lupaava, vähintään nykyisen liikevaihdon säilyttäminen
Asiakassopimukset: Valmiina, mukaan lukien mahdollisuus jopa 150 000 euron vuosittaiseen sopimustuloon
Resurssit:

Henkilöstö: 1 työntekijä ja 1 alihankkija (osakkaiden lisäksi)
Ajoneuvot: 3 pakettiautoa mukaan lukien
Varasto: Strategisesti sijaitsee Herttoniemellä (Helsinki)
Velat: ei ole
Verkkosivut: Ammattimaiset ja responsiiviset, osamaksuvaihtoehto saatavilla
Sosiaalisen median kanavat: Aktiivisessa käytössä
Myyntihinta: 99 000 euroa
Tämä on loistava tilaisuus hankkia vakiintunut ja kannattava kylmä- ja sähköalan yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Valmiit sopimusasiakkaat ja päivittäiset uudet keikat takaavat jatkuvan liikevaihdon alueella, jossa on runsaasti mahdollisuuksia.

Yrityksellä on vahva online-läsnäolo ja upeat responsiiviset verkkosivut, jotka helpottavat asiakkaiden löytämistä ja palvelemista.

Jos olet kiinnostunut tästä liiketoimintamahdollisuudesta tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Tartu tilaisuuteen ja ota haltuun tämä vakiintunut ja menestyvä yritys pääkaupunkiseudulla!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä muita pienempiä maaurakointitöitä toteuttavan yhtiön osakekanta

Yhtiö toteuttaa salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä pienempiä maaurakointitöitä. Tuotteita ja palveluita ovat salaojat ja sadevesijärjestelmät sekä niiden kaivuu ja asennus.Palveluihin kuuluvat urakoiden yhteydessä myös pihatyöt, laatoitukset, tarvittavat sähkötyöt, asfalttien poistot ja uusimiset sekä kaivuun esteinä olevien aitojen, terassien ja aitojen purkamiset ja asennukset takaisin. Yhtiö tarjoaa näin ollen asiakkailleen avaimet käteen -periaatteella salaoja- ja sadevesijärjestelmiä yhteistyössä al...

Katso lisätiedot

Erikoistyökaluihin erikoistunut maahantuontia harjoittava yritys jolla oma toimiva verkkokauppa ja valmis jälleenmyyjäverkosto.

Erikoistyökaluja, jotka osittain maailman uutuuksia. Oma maahantuonti ja jakelu jälleenmyyjäverkostolle ja ammattilaisille....

Katso lisätiedot

Menestyvä yritys, jonka päätoimiala on kevytmetallirakenteiden projektikohtainen tuotanto ja asennus

Metallikaitoja, portaita, porraskaiteita, metalliaitoja yms. valmistuksessa yritys tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisen konsultointipalvelun, oikean kokonaisen projektiratkaisun sekä tarvittaessa kuljetuksen ja asennuksen. Pääasiakkaita ovat rakennusyritykset sekä jälleenrakennusyritykset, joille yritys teettää metallitöitä alihankintana. Yli 20 toimintavuoden aikana on Viron markkinoiden lisäksi tehty yksityisiä tilauksia ja välitetty valmiita tuotteita Slovakiassa, Saksassa, Norjassa, Turkissa, Ruotsis...

Katso lisätiedot

Sahateollisuuslaitteiden valmistus ja huolto

Yhtiö  omistaa kiinteistöjä ja tuotantorakennuksia, joissa se suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa metsä- ja sahateollisuuslaitteita. Yrityksellä on kanta-asiakasverkosto: saha- ja puuteollisuusyrityksiä.Hyvän kokemuksen ja tunnustuksen ansiosta tällä toimialalla on mahdollisuus kasvaa sahateollisuuslaitteiden myynnissä vientimarkkinoilla ja/tai siirtyä siirtyä puun jälkikäsittelykoneiden tuotannon alalle.Myös biopolttoainekattilarakennusten rakentaminen on mahdollista aloittaa uudelleen yrityksen pitkäj...

Katso lisätiedot