Halutaan myydä
Myydään Pakopeli FindOut Vaasan liiketoiminta

Kohdenumero FK54765
Hintapyyntö 82 000
Liikevaihto 84 000 € ensimmäisenä vuonna
Toimiala Matkailu- ja ohjelmapalvelu
Sijainti Pohjanmaa
Henkilöluku 2
Rewell Center sijaitsee Vaasan keskustan sydämessä, kauppatorin laidalla. Sisäänkäynti on suoraan ulkoa, ylätorin katutasosta. Loistava sijainti ja historiallisesti arvokas ympäristö takaavat helposti saavutettavan ja unohtumattoman elämyksen. Paikan päälle löytää helposti jalan tai julkisilla kulkuvälineillä, eikä parkkipaikoistakaan ole torikannen alla puutetta. Kaikki keskustan palvelut ovat vain muutaman askeleen päässä Pakopeli FindOutin Vaasan uudesta toimipisteestä.

Kansan keskuudessa jo legendaksi muodostuneen vanhan Pub Poteron tilat on remontoitu lattiasta kattoon vastaamaan pakopelaajien tarpeisiin. Meiltä löytyy neljä pakohuonetta, joista kaksi ovat keskenään samanlaisia. Näin ryhmät pystyvät halutessaan kilpailemaan toisiaan vastaan. Yhteensä pelaamaan mahtuu kerralla jopa 24 henkilöä. Pakopelihuoneiden tarinat ja tunnelma on haettu Pohjanmaan ja Vaasan historiasta. Panostamme tarinallisuuteen paljon, ja pakohuoneet voivat näin opettaa tiimityön lisäksi paljon muutakin pelaajaryhmälle.

Pelinkulku on ajatuksena yksinkertainen: jokaisessa huoneessa on oma teema ja tarina, ryhmä pelaajia menee huoneeseen, tarkoituksenaan ratkaista kaikki huoneessa olevat tehtävät. Ne voivat olla esimerkiksi avaimien löytämistä, lukkojen avaamista koodeilla, ja vihjeiden yhdistämistä oikealla tavalla kokonaisuudeksi. Kaikki huoneiden selvittämiseen tarvittavat “työkalut” (tieto, esineet, avaimet, koodit, jne.) löytyvät huoneiden sisältä.

Pelin kesto on 60 minuuttia, ja kokonaisuutena yhteen peliin kannattaa varata noin 1,5 tuntia, sisältäen kaiken mitä tapahtuu siitä hetkestä kun pelaajat saapuvat paikalle, siihen kun lähdetään pois. Jos käy niin, että ryhmä ei pääse huoneesta pakoon, mutta ryhmä haluaa silti tietää kuinka peli loppuu – kerromme kyllä.
Asiakkaitamme ovat kaveri- ja polttariporukat sekä perheet. Suosittua pakopelaaminen on myös yritysten ja yhdistysten tyky- ja pikkujouluohjelmana.

Myynnissä siis Vaasan FinOutin liiketoiminta!
Ota yhteyttä!

Koronatilanteen takia liiketoiminta on aggressiivisessa myynnissä, tarjoa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä Keski-Suomen Koneistamo Oy

Keski-Suomen Koneistamo Oy on vuonna 1987 perustettu lastuavaan työstöön erikoistunut vahvan osaamisen konepaja.Toimialana ovat teollisuuden ja kunnossapidon metallialihankintatyöt, dynaamiset tasapainotukset, termiset pinnoitukset ja kuljetuskaluston moottorikoneistukset. Yritys tekee autopuolen moottorikoneistuksia, raskaan kaluston koneistuksia sekä moottoripyörien koneistuksia.Yritys on erikoistunut tasapainotuksiin ja tekee kardaanien, nivelakseleiden, kampiakseleiden sekä erilaisten puhaltimien tasapa...

Katso lisätiedot

Myydään pitkän historian omaava lihanjalostusteollisuusyritys Pohjois-Italiasta

Yritys on keskittynyt salamin ja makkaran tuotantoon. Toinen tärkeä toimiala on tyypillisten italialaisten liha- ja kalaruokien tuotanto.Nykyään italialaiselle ruoalle ja "valmiille aterioille" on suuri kansainvälinen kysyntä.Vahvuudet:- Suuri tuotantokapasiteetti- Yrityksellä on pitkä historia (yli 50 vuotta)- Hyvä maine markkinoilla- Toimiva kokenut organisaatio...

Katso lisätiedot

Pitkään menestyksekkäästi toiminut ilmanvaihtoalan (LVI) yritys Satakunnasta eläkkeelle siirtymisen vuoksi

Yli 30 vuoden kokemuksella yritys toteuttaa teollisen ja julkisen rakentamisen ilmastointiurakoita ja huoltopalveluja pääasiassa Satakunnan alueella. Lisäksi yrityksellä on asiakkaanaan myös yksityistalouksia. Sillä on pitkäaikaisen kokemuksen mukanaan tuoma ammattitaito ja ylpeys. Sen henkilöstö on sitoutunutta ja asiakaslähtöisen palvelumallin sisäistänyttä....

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot