Halutaan myydä
Kesäkahvila Elimäellä vilkkaasti liikennöidyn tien varrella

Kohdenumero FK66785
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto n. 75 000 - 85 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Kymenlaakso
Persoonallinen kesäkahvila Elimäellä, joka on toiminut menestyksellisesti vuodesta 1978 lähtien. Myydään kahvilan liiketoiminta.
Yritys sijaitsee 6-tien välittömässä läheisyydessä ja palvelee ensisijaisesti ohikulkevia pääkaupunkiseudun mökkiläisiä. Kahvilassamme käy myös turisteja ympäri Suomea sekä paikallisia vieraita.
Kahvilan yhteydessä on pieni myymälä, jossa myydään lahjatavaroita sekä paikallisia käsitöitä. Yläkerrassa on taidegalleria, missä järjestetään joka kuukausi vaihtuva taidenäyttely.
Pihapiirissä on jäätelökioski ja huvimaja.
Kahvilan tiloissa on mahdollisuus järjestää pienimuotoisia perhejuhlia ja kokouksia.
Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjäpariskunnan. Kaupan mukana ei siirry henkilöstöä.
Kahvila palvelee asiakkaita toukokuusta noin syyskuun puoliväliin joka päivä.
Asiakaspaikkoja on sisällä 35 ja ulkona noin 25.
Tämä idyllinen kesäkahvila on ihanteellinen esimerkiksi lähiseudun pitopalveluyrittäjälle, jolla on valmistustilat ja pystyy työllistämään yrityksensä muiden palvelujen avulla kesäkauden ulkopuolella.
Pihapiiristämme löytyy Mustila Viini ja marjatuottaja viinipuoteineen sekä taimimyymälä. Kivenheiton päässä sijaitse Mustila Arboretum. Kaikki nämä toimijat yhdessä tuovat kesäisin runsaasti asiakkaita jokaiselle.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asfaltti- ja kiinteistöalan erikoisosaaja, jolla on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus

Yhtiöllä on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus ja se tarjoaa samanaikaisesti useampaa eri palvelua samoille asiakkaille, joka lisää sen kilpailuetua ja luo konkreettista lisäarvoa asiakkaille.Nuorekas kasvuyritys saavuttaa meneillään olevana tilikautena kautta aikain suurimman liikevaihtonsa.Palveluihin kuuluvat mm. kiinteistöjen asfaltin ja kattojen korjaus- sekä huoltotyöt ja erilaiset vesieristystyöt.Yhtiö on innovatiivinen uudistaja ja alan edelläkävijä, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkaille merkittäv...

Katso lisätiedot

Tasokas yökerho Helsingin keskustassa

Tunnettu tasokas yökerho Helsingin keskustassa etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarvetta. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikka sopii hyvin jo yritystoimintaa harjoittavalle alan toimijalle mutta myös uudelle yrittäjälle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot

Kannattava padel-liiketoiminta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Uudellamaalla

Yhtiö tarjoaa Uudenmaan alueella puitteet padelin pelaamiseen sekä mahdollisuuden lajin valmennukseen.Hallin sijainti keskusta-alueella mahdollistaa helpon saapumisen niin omilla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.Toimintaa harjoitetaan vuokratiloissa, joihin on investoitu merkittävästi luotaessa toiminnan harjoittamiseen soveltuvat tasokkaat puitteet.Palveluihin kuuluvat myös golf-simulaattorit, A-oikeudellinen kahvio, välinemyynti, valmennus, tapahtumat ja seurayhteistyö.Uusi omistaja voi pyörittää liike...

Katso lisätiedot

Nuohousalan yritys hyvällä asiakaskunnalla ja loistavalla logolla!

Nuohousalan yrityksen liiketoiminta  jolla hyvä asiakasrekisteri ja maine, sekä mainio toiminimi!Liiketoiminta sisältää kaiken toimintaan tarvittavan työvälineistön sekä vuosimallin 2019 pakettiauton (ajettu 69 000 km). Tästä alalla jo toimivalle hyvä lisäansainta mahdollisuus tai alalle tulossa olevalle valmis paketti aloittaa hommat yrittäjänä.Myyjä sitoutuu kilpailukieltoon. ...

Katso lisätiedot