Halutaan myydä
Kesäkahvila Elimäellä vilkkaasti liikennöidyn tien varrella

Kohdenumero FK66785
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto n. 75 000 - 85 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Kymenlaakso
Persoonallinen kesäkahvila Elimäellä, joka on toiminut menestyksellisesti vuodesta 1978 lähtien. Myydään kahvilan liiketoiminta.
Yritys sijaitsee 6-tien välittömässä läheisyydessä ja palvelee ensisijaisesti ohikulkevia pääkaupunkiseudun mökkiläisiä. Kahvilassamme käy myös turisteja ympäri Suomea sekä paikallisia vieraita.
Kahvilan yhteydessä on pieni myymälä, jossa myydään lahjatavaroita sekä paikallisia käsitöitä. Yläkerrassa on taidegalleria, missä järjestetään joka kuukausi vaihtuva taidenäyttely.
Pihapiirissä on jäätelökioski ja huvimaja.
Kahvilan tiloissa on mahdollisuus järjestää pienimuotoisia perhejuhlia ja kokouksia.
Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjäpariskunnan. Kaupan mukana ei siirry henkilöstöä.
Kahvila palvelee asiakkaita toukokuusta noin syyskuun puoliväliin joka päivä.
Asiakaspaikkoja on sisällä 35 ja ulkona noin 25.
Tämä idyllinen kesäkahvila on ihanteellinen esimerkiksi lähiseudun pitopalveluyrittäjälle, jolla on valmistustilat ja pystyy työllistämään yrityksensä muiden palvelujen avulla kesäkauden ulkopuolella.
Pihapiiristämme löytyy Mustila Viini ja marjatuottaja viinipuoteineen sekä taimimyymälä. Kivenheiton päässä sijaitse Mustila Arboretum. Kaikki nämä toimijat yhdessä tuovat kesäisin runsaasti asiakkaita jokaiselle.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huippuosaamista ja -asiakkuuksia korjausrakentamiseen!

Myynnissä korjausrakentamisen huippuasiantuntijaorganisaatio asiakkaineen ja kalustoineen Uudellamaalla. Mahdollisuus kasvattaa omaa liiketoimintaa ostamalla valmis paketti tilauskantoineen. Yrittäjä itse jää mielellään töihin ja mahdollisesti osakkaaksi ostajayhtiöön. ...

Katso lisätiedot

Vähittäiskauppayritys, joka myy tunnetun vaatebrändin vaatteita kansainvälisellä franchising-sopimuksella.

Yrityksellä on 4 myymälää suurissa kauppakeskuksissa Virossa ja Latviassa.Franchising -malli on ainutlaatuinen. Franchising -saajan ei tarvitse ostaa tuotteita ennen myyntiä, hänen ei tarvitse valita tuotteita, ei tarvitse hinnoitella tuotteita. Kansainvälinen franchising -antaja järjestää tuotteiden oston, toimituksen, hinnoittelun, alennukset jne. Operaattori maksaa tuotteet viikoittain edellisellä viikolla tosiasiallisesti myytyjen tuotteiden mukaan (myymättömiä tuotteita ei tarvitse ostaa pois, ne palau...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla toimivan maarakennusyhtiön konevuokraustoiminnan liiketoiminta.

Yhtiö on tällä hetkellä keskittynyt Uudenmaan talousalueella maarakennuskoneitten vuokraukseen. Yhtiö palvelee infrarakentamisessa pitkäaikaisia asiakkaitaan vaativissa tie-, katu- ja kenttäprojekteissa. Yhtiöllä on käytössään erittäin ajanmukainen kalusto. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat Uudellamaalla. Henkilöstö on ammattitaitoinen ja kokenut. Yhtiö käyttää lisäksi vakiintuneita yhteistyökumppaneita. Liiketoiminta on siirrettävissä kokonaan tai osittain. Hintapyyntö perus...

Katso lisätiedot

Menestyvä taksiyritys

Kohdeyritys on asiakaslähtöinen taksiyritys, joka palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita kaikissa tilausajo- ja invakuljetuksissa.Sen ajoneuvokalusto on ajanmukaista ja sen oma työsuhteessa oleva henkilöstö ammattitaitoista ja sitoutunutta.Yrityksellä on merkittäviä sopimuksia useiden asiakkaiden kanssa, jotka ovat jatkuneet jo vuosia osoittaen asiakastyytyväisyyttä yhtiön palveluihin....

Katso lisätiedot