Halutaan myydä
Valmis kauneuden alan verkkokauppabrändi

Kohdenumero FK65582
Hintapyyntö 2 900
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään täysin valmis luksustekokynsien verkkokauppabrändi innokkaalle harrastelijalle, kauneussalongille lisämyyntiä varten tai yrittämisestä kiinnostuneelle. Tällä brändillä saat helposti 2000€ lisätuloa kuussa, jos sinulla on muutama tunti aikaa viikossa laittaa markkinointiin ja tilausten pakkaamiseen ja lähettämiseen.

BRÄNDIN TAUSTAA JA KILPAILUEDUT:

Sparklin Nails -verkkokauppa perustettiin vuonna 2020, kun huomasimme että trendikkäistä tekokynsistä oli huutava pula markkinoilla. Etenkin monilla nuorilla ei ollut usein varaa laitattaa kynsiä kynsisalongissa, tai akryylikynnet olivat vaurioittaneet omia kynsipetejä niin että luonnollisten kynsien täytyisi saada aikaa levätä. Kuvaan astuivat tekokynnet, jotka asiakas saa itse laitettua milloin haluaa ja missä tahansa vain noin 10 minuutissa. Tekokynnet eivät myöskään vaurioita omia kynsipetejä jos ne on laitettu oikein, ja hinta ei tunnu lompakossa.

Vuoden 2020 jälkeen kilpailu on toki kasvanut markkinoilla, mutta Sparklin Nails tarjoaa yhä trendikkäitä kynsimalleja, joita ei saa mistään muualta. Myös luksusaspekti brändättyjen tuotepakkauksien johdosta tuo lisäarvoa kauppojen halpabrändeihin verrattuna.

OSTOHINTA SISÄLTÄÄ:

Kun ostat tämän verkkokauppabrändin, saat:
- Täysin valmiin verkkosivuston sparklinnails.com & https://sparklinnails.com/fi jossa on jo valmiiksi käännökset suomeksi ja englanniksi. Verkkosivusto toimii helposti käytettävällä Shopify-alustalla, jossa voit vastaanottaa kaikki asiakasmaksut.
- Instagram: @sparklinnail (1,5k seuraajaa)
- TikTok: @sparklinnail (123 seuraajaa, 4,2k tykkäystä)
- Pinterest: @sparklinnail (141 seuraajaa, parhaimmillaan 255k katsojaa/kk ilman mainontaa)
- Varaston, joka sisältää 407kpl tekokynsiä, joilla jälleenmyyntiarvoa nykyisillä hinnoilla yli 8900€, sekä valmiit brändätyt pakkaustarvikkeet, joilla hankinta-arvo noin 1500€
- Listan kaikista tavarantoimittajista ja valmiit WhatsApp -yhteydet heidän kontaktoimiseen
- Valmiin yli 300 tyytyväisen asiakkaan asiakaslistan lisämyynnin kontaktointia varten
- Kaikki valmis brändäysmateriaali, sekä graafinen suunnittelumateriaali viimeiseltä kolmelta vuodelta (kuvat, videot, logot, somepostaukset yms.)
- 30 päivän maksuttoman henkilökohtaisen tuen brändin käyttöönottamista varten

ASIAKASKUNTA:

Tällä hetkellä brändin markkinat ovat Suomessa. Muutama yksittäinen tilaus on lähetetty myös ulkomaille ajan mittaan. Asiakaskunta on erittäin lojaali ja viimeisen 90 päivän aikana tilauksista 52% on ollut paalaavilta asiakkailta. Verkkokauppa-alustan johdosta myynti ympäri Suomea on erittäin helppoa. Tilaukset on tähän asti lähetetty Postin kirjepostina ongelmitta.

SYY MYYNNILLE:

Tämä oli yksi ensimmäisitä perustamistani verkkokauppabrändeistä, minkä takia tämä brändi onkin lähellä sydäntäni. Sparklin Nails:n jälkeen olen perustanut kansainvälisiä brändejä, jotka tekevät 7-lukuista liikevaihtoa vuositasolla. Näin ollen siis minulla ei yksinkertaisesti riitä aikaa Sparklin Nails:in ylläpitämiseen tai kehittämiseen. En ole tehnyt tälle brändille yhtään mitään viimeiseen vuoteen, mutta silti tilauksia tulee lähes viikottain hyvin lojaalilta asiakaskunnalta. Haluaisin siis että joku jolla on intohimoa yrittämistä, tai tätä alaa kohtaan, ottaisi asiakaskunnan ja pitäisi siitä hyvää huolta. Olen yhä vankasti sitä mieltä että markkinoilla on kysyntää tälle tuotteelle ja brändille, ja luovasti tehdyllä markkinoinnilla tästä brändistä saisikin varmasti kasvatettua erittäin suuren. Minulla vain ei ole aikaa tähän.

TÄMÄ BRÄNDI ON SINULLE, JOS:

Harkitse tämän verkkokauppabrändin ostamista jos:
- Haluat lisätuloja päivätyösi ohelle
- Sinulla on kiinnostusta tekokynsiä kohtaan
- Sinulla on muutama tunti viikossa aikaa pakata ja lähettää tilauksia
- Haluat kokeilla ja kehittää taitojasi verkkokaupan ylläpitämisessä ja somemarkkinoinnissa

HUOM. En ole myymässä konkreettista yhtiötä tai yritystä vaan valmiiksi rakennetun verkkokauppabrändin ja sen varaston. Hinta ei sisällä alv.

Jos sinulla on kysyttävää tai kiinnostuit tästä, ota yhteyttä [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyksekäs pitkän historian omaava tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja

Yritys on pitkään tuottoisasti toiminut, tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja, joka omaa asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen. Yritys tarjoaa teollisuus- ja yritysasiakkailleen ammattilaiskäyttöön soveltuvia laadukkaita tekstiiliteollisuustuotteita ja -tarvikkeita sekä käsityöpuolelle laadukkaita käsityötarvikkeita. Yrityksellä on pitkän historiansa ansiosta hyvä tunnettavuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä valmistajien edustukset.Nopea ammattimainen palvelu ja laadukkaat t...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Akaan Viialan keskustaliiketila 508,5 m2, toiminut ravintolana.

Kiinteistö Oy Viialan Torikulma Oy, osakkeet 9-4298, oikeuttavat 508,5 m2 toimitilan hallintaan....

Katso lisätiedot

Autohuollon ammattilainen HUOM! Motonet korjaamo Seinäjoella realisoidaan pois.

Loistava mahdollisuus (aloittelevalle) autohuollon ammattilaiselle. Ensimmäisen vuoden pieni tappio on nyt käännetty hyvään positiiviseen tulokseen. Resurssipulan takia nykyinen omistaja haluaa nopeasti eroon tästä ja hinta on sen mukainen. Tätä helpompaa starttia uuden yrittäjän on vaikeaa löytää.Yhtiö tarjoaa kaikkien merkkien autohuolto Motonet-korjaamobrändin alla ja sen lisäksi myös rengashuoltoa ja -hotellia....

Katso lisätiedot

Premium-brändi omine sisustustuoteratkaisuineen myytävänä

Loistava mahdollisuus laadukasta brändiin pohjautuvaa liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa tunnettu ykkönen, jonka tuotteet tunnetaan jo vuosikymmenten takaa.Yrityksen itse valmistamat tuotteet ovat pitkäikäisiä, helposti yli 50 vuotta kestäviä, korjattavia, huollettavia ja luonnon materiaaleista käsin tehtyjä. Osat voidaan pitkänkin käytön jälkeen kierrättää.Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tyylikkäistä tuotteista...

Katso lisätiedot