Halutaan myydä
Vaatetusalan osakeyhtiö

Kohdenumero FK62691
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Tekstiileiden tai vaatteiden valmistus
Sijainti Koko Suomi
Myynnissä oleva yritys on perustettu 2014, liiketoimintaa ei ole ollut aikoihin, joten nyt on hyvä tilaisuus muokata tästä omannäköinen liiketoiminta.

Mahdollisuus jatkaa samalla mallilla, tai luoda täysin uutta. Kauppaan voidaan sisältää pieni loppuvarasto lastenvaatteita ja muut materiaalit, hyvät yhteydet tuottajaan (valvottu, eettinen tuotantoketju ulkomailla, jossa homma toimii), perehdytys toimintaan ja nettisivut.

Myyn koko osakeyhtiön. Velaton ja hyvin hoidettu, parhaillaan osakeyhtiöllä ei ole liiketoimintaa, mutta on kuitenkin kaupparekisterissä.

Päätoimiala: Muiden vaatteiden ja asusteiden valmistus
Kaupparekisterissä 2014 lähtien
Verohallinnon rekisterissä 2014 lähtien

Kerron mielelläni lisää, jos kiinnostuit ja otan tarjouksia vastaan!

Hakusanoja: pöytälaatikko valmisyritys oy valmisyhtiö pöytälaatikkoyritys pöytälaatikkoyhtiö maahantuonti


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tulisijojen kuluttajamyyntiin erikoistunut kivijalkamyymälä

Pitkään toiminut markkinajohtaja, joka edustaa alan tunnetuimpia tuotemerkkejä....

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Menestyvä ammattipuutarhatarvikkeiden maahantuonti- ja myyntiyritys etsii uutta omistajaa

Myytävänä pitkään toiminut laadukkaiden ammattipuutarhatarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt yritys. Yrityksen pitkän historian johdosta asiakaskunta on laaja ja yritys onkin omassa asiakassegmentissään varsin tunnettu toimija koko Suomen alueella.Yrityksellä on hyvät päämiehet ja tätä kautta laaja, kattava ja laadukas tuotevalikoima oman erikoisalansa tuotteita. Myynti perustuu projektimyyntiin, kivijalkamyymälään sekä verkkokauppamyyntiin. Nämä tukevat hyvin toisiaan ja takaavat parhaan asia...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla toimiva ajoneuvojen monimerkkikorjaamo

Yritys on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo, joka hoitaa ammat­titaidolla kaikki auton huollot ja korjaukset iästä tai merkistä riippumatta. Yritys on valmiina palvelemaan asiakkaitaan kaikissa ajoneuvoon liittyvissä ongelmissa. Se tekee asian­tuntevasti esimerkiksi määräaikais- ja vuosihuollot, katsastus­tarkastukset ja -käynnit, pakokaasu­mittaukset sekä lohko­lämmittimien asennukset. Yritys hoitaa myös kaikenlaiset auto­sähköön liittyvät työt, joita ovat esimerkiksi ...

Katso lisätiedot