Halutaan myydä
Myydään hyvämaineinen kauneushoitola Kampissa

Kohdenumero FK66386
Hintapyyntö 32 000
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1-2 hlö
Haluatko sinä jatkaa laadukkaasta työnjäljestä tunnetun, erittäin hyvämaineisen ja paljon kiitettäviä online-arvioita keränneen kauneushoitolan liiketoimintaa?

Myytävänä omistajan alanvaihdon vuoksi Kampissa sijaitsevan kauneushoitolan brändi, liiketoiminta, verkko-omaisuus ja irtaimisto liiketoimintakauppana. Hoitolan kilpailuvalttina halpojen hintojen sijaan, laadukas asiakaspalvelu ja hoitotulokset. Erinomainen ja helposti saavutettava sijainti, johon asiakkaita tulee kauempaakin.

Liiketoimintakaupassa saat:
- Tunnettu brändi
- Valmis ja kattava verkkosivusto
- Tehokas digimarkkinointitili ja mainokset, jotka tuovat uusia asiakkaita viikoittain
- Sosiaalisen median tilit
- Kattava asiakasrekisteri
- Laitteet ja tarvikkeet seuraaviin palveluihin:
o IPL
o Sokerointi
o Suihkurusketus
o Ripsien pidennykset, kestotaivutukset, värjäykset
o Erikoiskasvohoidot
- Muut hoitolakalusteet, kuten moottoroitu lämmitettävä hoitopeti, kuivaava pesukone ym.
- Hoitolan muu kalustus, sisustus ja irtaimisto
- Puhelinliittymä ja maksupääte

Hoitolassa on kaikki tarvittava, jotta pääset aloittamaan toiminnan saman tien. Aine- ja tuotevarastot ovat minimaaliset, joten voit helposti myös vaihtaa tuotesarjat omiin suosikkimerkkeihisi. Hyvät edellytykset myös palveluvalikoiman uudistamiseen.

Hoitola toimii 33 m2 vuokratilassa, jonka sopimus on neuvoteltava vuokranantajan edustajan kanssa. Tila remontoitu kauneushoitolan toimintaa varten ja terveystarkastajan hyväksymä. Tällä hetkellä hoitolassa toimii vain yksi kosmetologi, mutta tilassa on mahdollista työllistää kaksikin tekijää, joko jakamalla tila tai työvuorot.

Edellisen kolmen tilikauden käyttökateprosentti on ollut keskimäärin 44 % ja liikevaihto on kasvanut vuosittain. Hoitolaa on pyöritetty tähän mennessä osa-aikaisesti, joten täysipäiväisellä panostuksella kasvupotentiaali on valtava.

Nykyinen omistaja sitoutuu perehdyttämään uuden omistajan hoitolan toimintaan ja esittelemään hänet asiakaskunnalle. Lisämaksusta myös verkkosivujen ja markkinoinnin päivitys uuden omistajan tarpeita vastaavaksi.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä viestitse. Kerro hieman itsestäsi ja siitä millaisia toiveita ja suunnitelmia sinulla on kauneushoitolan toiminnan jatkamisen suhteen. Tarkempia lisätietoja liiketoiminnasta ja kaupan sisällöstä saa salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyksekäs pitkän historian omaava tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja

Yritys on pitkään tuottoisasti toiminut, tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja, joka omaa asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen. Yritys tarjoaa teollisuus- ja yritysasiakkailleen ammattilaiskäyttöön soveltuvia laadukkaita tekstiiliteollisuustuotteita ja -tarvikkeita sekä käsityöpuolelle laadukkaita käsityötarvikkeita. Yrityksellä on pitkän historiansa ansiosta hyvä tunnettavuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä valmistajien edustukset.Nopea ammattimainen palvelu ja laadukkaat t...

Katso lisätiedot

Pieneläinklinikka, joka on toiminut keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla vuosikymmenten ajan

Eläinlääkäriasema tarjoaa pieneläinten, pääosin lemmikkien kattavat hoito- ja eläinlääkintäpalvelut.Toimintaa on harjoitettu vuosikymmenten ajan keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla.Yhtiöllä on laaja asiakaskunta alueellaan, joka kasvaa ja asiakkaita tulee myös alueen ulkopuolelta. Yhtiön palveluiden kysyntänäkymät alueella ovatkin kasvussa.Eläinlääkäriaseman suosio perustuu vakiintuneisiin sekä tyytyväisiin asiakkaisiin sekä heidän suosituksestaan tuleviin uusiin asiakkaisiin.Yhtiön kilpailutekijöitä o...

Katso lisätiedot

Euroopassa ja muuallakin tunnettu laadukkaiden puutarhamökkien valmistaja

Yhtiö on vakaa, toimialansa keskitasoa paremmalla kannattavuudella toimiva puutarhamökkien valmistaja. Yhtiö kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotteita omalla tavaramerkillä. Yhtiö valmistaa 28 mm, 40 mm ja 70 mm jyrsinpalkeista puutarhamökkejä, saunoja ja kylpytynnyreitä, Yritys on viime vuosina sijoittanut valmistustehon parantamiseen ja siirtynyt uusille markkinoille (Kanada). Valmistusprosessit on järjestetty lähinnä yhdessä vuorossa. Joissakin työvaiheissa toimitaan huippukausina 1,5 vuorossa. Työvoi...

Katso lisätiedot

Teollisuus- kaukolämpö- ja maakaasuverkkojen putkistoja valmistava ja rakentava yritys joka on alallaan yksi merkittävimmistä

Yritys toteuttaa maakaasu- kaukolämpö- ja teollisuusputkistojen rakennus- ja asennustöitä runkolinjoista asiakaskohtaisiin jakeluputkistoihin saakka. Palvelu on suunnattu vain yritysasiakkaille. ...

Katso lisätiedot