Halutaan myydä
Myydään secondhand -kivijalkaliike sekä verkkokauppa

Kohdenumero FK65537
Hintapyyntö 29 100
Liikevaihto 109 616,79
Taseen loppusumma 6 827,43
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 5
Nyt olisi täydellinen tilaisuus ottaa uusi askel työelämässä ja aloittaa kokoaikainen tai sivutoiminen secondhand -yrittäjyys, jossa on hyvä potentiaali kasvulle. Liiketoiminta pyörii tällä hetkellä 4–5 osa-aikaisen työntekijän voimin, sekä yrittäjän osa-aikaisella panostuksella – voit siis helposti hypätä mukaan ilman heittäytymistä kokoaikaiseen yrittäjyyteen.

Kauppaan sisältyy useamman vuoden toiminnassa ollut kivijalkamyymälä ja nykyaikainen, pitkälle kehitelty Shopify -verkkokauppa. Lisäksi kauppaan kuuluu pieni myyntiä tukeva tuotevarasto, jota voi helposti laajentaa useampiin tuotekategorioihin. Kauppaa voi kehittää myös jälleenmyynnin avulla, sillä tuotevalikoimaa on mahdollista kasvattaa muilla lifestyle -brändeillä.

Myymälä sijaitsee Turun ytimessä loistavalla paikalla, edullisessa vuokrakiinteistössä. Yrityksellä on uskollinen asiakaskunta ja myös uusia asiakkaita tulee päivittäin.

Verkkokauppaan sisältyy tekstit ja kuvat, asiakasrekisteri, automaatiot asiakaskontaktointiin, linkitykset sosiaalisen median kanaviin ja suositut somekanavat, joista tärkeimpinä toimivat TikTok sekä Instagram. Tavoitetut tilit kanavissa keskiarvolta 13k/kk.

Varaston ja myymäläkalusteiden arvo on arviolta n. 4500 €, sisältäen tietokoneet, kassatarvikkeet, valvontakameran, hälyportit ja hälyttimet, sekä myymälän visuaalisen ilmeen muutosten mahdollistavat kalusteet.

Brändimarkkinointia on tehty vahvasti digimarkkinoinnin keinoin ja liiketoiminnan kehitysmahdollisuudet ovat laajat. Tuotevalikoimaa on mahdollista kasvattaa, liikevaihtoa saisi nopeasti lisää panostamalla markkinointiin ja kehittämällä myyntikanavia. Brändin ja verkkokaupan kehittämiseen on käytetty paljon aikaa ja rahaa, pohjatyö on siis kunnolla tehty. Huolellisen pohjatyön ansiosta yrityksellä on erinomaiset valmiudet ja potentiaalia kehittää liiketoimintaa.

Yrityksellä on toimiva yhteistyö asiantuntevan tilitoimiston kanssa, pankki- ja maksuvälityspalvelut sekä vakuutukset kunnossa. Tässä on erittäin valmis paketti henkilölle, joka haluaa hypätä trendikkääseen kiertotalouden maailmaan pienellä riskillä.

Kauppahinta koostuu yrittäjän omasta pääomasta (tällä hetkellä -6 127,80 €), piensijoittajan lainaosuudesta (-10 000,00 €), sekä koko osakekannan myyntihinnasta, joka on 13 000€.
Viimeisimmällä valmiilla tilikaudella (2022) yrityksen liikevaihto oli noin 110teur ja tilikausi päättyi voitollisesti. 2023 tilikaudella on yrityksessä tehty useita investointeja henkilöstön ja toiminnan kehittämiseen, jonka vuoksi odotamme tilikauden päättyvän hieman tappiollisena.

Yritys myydään yrittäjän muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Yrittäjä mielellään perehdyttää uuden omistajan toimintaan sopimuksen mukaisesti. Ota yhteyttä niin keskustellaan aiheesta lisää!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään kannattava kosmetiikka-alan maahantuontiyritys

Yritys on toiminut menestyksekkäästi jo 15 vuoden ajan pääkaupunkiseudulla, mutta sen liiketoiminta on siirrettävissä tarvittaessa. Tuotteet ovat laadukkaita ja tunnettuja kosmetiikkabrändejä. Asiakkaisiin kuuluvat muun muassa tavaratalot ja marketit, laivayhtiöt sekä apteekit. Yritys toimii käytännössä yhden henkilön voimin....

Katso lisätiedot

Menestyvä yritys, jonka päätoimiala on kevytmetallirakenteiden projektikohtainen tuotanto ja asennus

Metallikaitoja, portaita, porraskaiteita, metalliaitoja yms. valmistuksessa yritys tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisen konsultointipalvelun, oikean kokonaisen projektiratkaisun sekä tarvittaessa kuljetuksen ja asennuksen. Pääasiakkaita ovat rakennusyritykset sekä jälleenrakennusyritykset, joille yritys teettää metallitöitä alihankintana. Yli 20 toimintavuoden aikana on Viron markkinoiden lisäksi tehty yksityisiä tilauksia ja välitetty valmiita tuotteita Slovakiassa, Saksassa, Norjassa, Turkissa, Ruotsis...

Katso lisätiedot

Myynnissä tasokas yökerholiiketoiminta Jyväskylän keskustassa

Tunnettu tasokas yökerho Jyväskylän keskustassa etsii uutta omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarpeita. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa.Paikka sopii hyvin jo yritystoimintaa harjoittavalle alan toimijalle mutta myös uudelle yrittäjälle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot

Ikiruusujen tuonti- ja jakeluyhtiö

Brändin ovat luoneet kaksi yrityksen päivittäistä työtä tekevää sisarusta. Kaikki ruusulaatikot ja koostumukset ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä. Tuotteiden pääraaka-aineena olevat ruusut tulevat Ecuadorista ja ne on jo käsitelty niin, että ne säilyvät olosuhteista riippuen 1-3 vuotta. Asiakkaita on kaiken ikäisiä, pääkohderyhmänä ovat 20-60-vuotiaat, sekä miehet että naiset, jotka haluavat lahjoittaa kauniita kukkia itselleen tai läheisilleen. Tuotteita myyvät myös Prisma-ketjun myymälät, ja tämän ketj...

Katso lisätiedot