Halutaan myydä
Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Länsi-Lapista

Kohdenumero FK63593
Hintapyyntö 200 000
Liikevaihto 909 000
Taseen loppusumma 261 000
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Lappi
Henkilöluku 7
Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.

Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. Palvelut ulottuvat perushuolloista ja -korjauksista monimutkaisempiin toimenpiteisiin, kuten moottori- ja voimansiirtoremontteihin, jarru- ja alustatöihin sekä sähkövikadiagnostiikkaan.

Konekorjaamossa huolletaan ja korjataan erilaisia maatalouskoneita, traktoreita ja moottorikelkkoja. Traktoreiden osalta toiminta-alueena on erityisesti Lapin lääni. Yleensä asiakkaan työkone tuodaan korjaamolle, mutta tapauskohtaisesti huolto- ja korjaustyö voidaan suorittaa asiakkaan luona.

Yrityksellä on voimassaolevat huoltosopimukset useiden traktorimerkkien kanssa. Lisäksi yrityksellä on huoltosopimuksia eri yritysten ja toimijoiden kanssa.

Yrityksen vahvuus on sen kokeneessa henkilökunnassa ja laaja-alaisessa osaamisessa. Asiakaskunta tulee pääsääntöisesti yrityksen kotikunnasta ja lähialueilta. Vahvan lisän toimintaan tuo myös naapurimaa Ruotsi sekä Norja.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä viihtyisä kehittyvä seurusteluravintola Turun keskustassa

Turun keskustassa erittäin hyvällä sijainnilla olevan viihtyisän seurusteluravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarpeita. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikasta voi helposti kehittää omaan liiketoimintakonseptiin soveltuvan version pienillä kustannuksilla tai jatkaa ...

Katso lisätiedot

Nuohousalan yritys hyvällä asiakaskunnalla ja loistavalla logolla!

Nuohousalan yrityksen liiketoiminta  jolla hyvä asiakasrekisteri ja maine, sekä mainio toiminimi!Liiketoiminta sisältää kaiken toimintaan tarvittavan työvälineistön sekä vuosimallin 2019 pakettiauton (ajettu 69 000 km). Tästä alalla jo toimivalle hyvä lisäansainta mahdollisuus tai alalle tulossa olevalle valmis paketti aloittaa hommat yrittäjänä.Myyjä sitoutuu kilpailukieltoon. ...

Katso lisätiedot

Hotelli-ravintola Kauhavan keskustassa

Myydään toiminnan vaatima kalusto sekä vuokrataan liiketila keskeiseltä paikalta Kauhavan keskustasta juna-aseman läheisyydestä ja 20 minuutin ajomatkan päästä Powerparkista (Kauppatie 71, Kauhava). Liiketila ollut ravintola-, yökerho- ja majoituskäytössä. Vuokrattavaa tilaa yhteensä lähes 1700 m²: katutasossa yhteensä 417,0 m², toisessa kerroksessa 769,5 m² sekä alakerrassa/ kellarissa 501m².Kiinteistössä kolme valmiiksi kalustettua ravintola-osastoa 600 hengelle, kaksi terassia, iso keittiö (valmis keitti...

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot