Halutaan myydä
Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Länsi-Lapista

Kohdenumero FK63593
Hintapyyntö 200 000
Liikevaihto 909 000
Taseen loppusumma 261 000
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Lappi
Henkilöluku 7
Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.

Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. Palvelut ulottuvat perushuolloista ja -korjauksista monimutkaisempiin toimenpiteisiin, kuten moottori- ja voimansiirtoremontteihin, jarru- ja alustatöihin sekä sähkövikadiagnostiikkaan.

Konekorjaamossa huolletaan ja korjataan erilaisia maatalouskoneita, traktoreita ja moottorikelkkoja. Traktoreiden osalta toiminta-alueena on erityisesti Lapin lääni. Yleensä asiakkaan työkone tuodaan korjaamolle, mutta tapauskohtaisesti huolto- ja korjaustyö voidaan suorittaa asiakkaan luona.

Yrityksellä on voimassaolevat huoltosopimukset useiden traktorimerkkien kanssa. Lisäksi yrityksellä on huoltosopimuksia eri yritysten ja toimijoiden kanssa.

Yrityksen vahvuus on sen kokeneessa henkilökunnassa ja laaja-alaisessa osaamisessa. Asiakaskunta tulee pääsääntöisesti yrityksen kotikunnasta ja lähialueilta. Vahvan lisän toimintaan tuo myös naapurimaa Ruotsi sekä Norja.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Loistavalla paikalla sijaitseva kannattava ja velaton Hotelli-Ravintola Pyhäsalmi Oy eläköitymisen vuoksi

Yritys on tarjonnut laadukkaita majoitus- ja ravintolapalveluita vuodesta 1993 lähtien.Hotellissa on 34 hyvin varusteltua huonetta, kokoustilat 100:lle, kuntosali, 2 saunaa takkahuoneineen ja lisäksi oma vaatepesula.Hotellin yhteydessä olevista ruokaravintolasta ja pubista löytyy yhteensä 355 asiakaspaikkaa. Piha-alueella sijaitsevan esityslavan lisäksi yrityksellä on voimassa olevat anniskeluluvat 1200:lle asiakkaalle tapahtumien järjestämisien yhteydessä. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti suomalaisia liike- ...

Katso lisätiedot

Sähköasennukseen, -suunnitteluun, käyttöönottoon, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut eteläisessä Suomessa

Sähköasennukseen, -suunnitteluun, käyttöönottoon, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut vuosikymmenten toimintahistorian omaava yritys. Yritys toimittaa varaosia, sähkölaitteita ja -tarvikkeita kaikentyyppisille asiakkaille sekä tekee yhteistyötä useiden laitetoimittajien kanssa erilaisista sähkölaitteista, kuten ohjaus-, valvonta- ja kommunikointijärjestelmiä. Yrityksellä on vankka markkina-asema omassa segmentissään ja sen toiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Sen organisaatio on alansa osaavaa ja asia...

Katso lisätiedot

Perinteikäs tietotekniikka-alan yritys Pohjanmaalla (ICT)

Internet-, tuki- ylläpitopalveluita tarjoava yritys, jolla on myös laite- ja ohjelmistomyyntiä....

Katso lisätiedot

Kiinteistökehitys Tallinnan lähellä

Hyviä tontteja liike- ja tuotantorakentamiseen Tallinnan keskustan läheltä. Vapaita tontteja 7000 neliötä Tallinnan kehätien ja Tabasalun teknologiakylän vieressä. Erinomainen mahdollisuus kiinteistökehittämiseen. ...

Katso lisätiedot