Halutaan myydä
Etsitään sijoittajia valuuttakauppaan

Kohdenumero FK63719
Hintapyyntö 10 000
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Koko Suomi
Etsimme sijoittajia, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan valuuttakauppaan käytettävien varojen hankintaan. Etsimme sijoituksia 10 000 eurosta ylöspäin.

Tavoitteenamme on kehittää ja kasvattaa valuuttakaupan liiketoimintaa hyödyntämällä sijoittajien pääomaa. Varat käytetään aktiiviseen valuuttakauppaan eri valuuttaparien välillä. Tavoitteenamme on maksimoida tuotot ja saavuttaa vahva tuotto sijoitetulle pääomalle.

Viimeisten 52 kuukauden aikana olemme saavuttaneet keskimääräisen kuukausittaisen tuoton kasvun 8,96 prosenttia. Sijoittajina saatte mahdollisuuden olla mukana valuuttakaupan jännittävässä maailmassa. Olemme kokeneita kauppiaita, joilla on vankka ymmärrys valuuttamarkkinoista ja niiden dynamiikasta. Käytämme huolellista analyysiä ja strategioita tehdäksemme harkittuja kaupankäyntipäätöksiä.

Tarjoamme täyden avoimuuden sijoittajillemme ja säännöllisen raportoinnin kaupankäyntituloksista. Voitte seurata investointienne kehitystä ja olla varmoja siitä, että varanne käytetään harkiten ja tehokkaasti.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan valuuttakauppaan investoimalla, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja.

Ota yhteyttä: [email protected]

Merkkaa viestisi aihekenttään: Sijoittaminen valuuttakauppaan


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kannattava kyläkauppa keskisessä Suomessa

Yritys harjoittaa kannattavaa ja kasvavaa kyläkaupan liiketoimintaa. Vuonna 2022 yritys teki 536 000 euron liikevaihdolla 62 000 euroa voittoa ennen omistajan palkkoja. Yrityksen kannattavaa kasvua tukee lähistöllä olevan kilpailijan lopettaminen sekä vuoden 2020 lopulla auennut Veikkauksen myyntipiste. Toimintaa tukee myös vapaa-ajan asumisen lisääntyminen. Erinomainen tilaisuus työllistää itsensä ja mahdollisen puolison. 110 000 euron hintapyyntö sisältää myös toimitilan....

Katso lisätiedot

Perheyritys, joka on erikoistunut ompelutuotteiden valmistukseen alihankkijana

Yritys tarjoaa tekstiilituotteiden (naisten ja lasten vaatteet, tyynyt, kasvonmaskit) valmistuspalveluja asiakkaille - näytetuotteen valmistamisesta lopputuotteen lähettämiseen vastaanottajalle. Yhtiöllä ei ole rekisteröityä tavaramerkkiä.  Yritys on löytänyt asemansa markkinoilla tarjoamalla keskisuurille asiakkaille laatua, nopeutta, tarkkuutta, joustavuutta, tuotantoa Euroopassa ja kykyä tilata keskisuuria/pieniä määriä, joita muut suuret yritykset tai pienet studiot eivät salli.  Asiakaskunta ei ole suu...

Katso lisätiedot

Moderni lihateollisuusyhtiö Pohjois-Puolassa

Moderni lihateollisuusyhtiö Pohjois-Puolassa, joka on toiminut yli 30 vuotta.Tase +38 M€, johon sisältyy 12,6 M€ kiinteistöt. Hieno historia, lupaava tulevaisuus (liikevaihtoarvio maks. 400-450 M€). Jatkuva kasvu ja pohjoismaisten ostajien erityisen hyvät mahdollisuudet valmistaa ja myydä tuotteitaan Puolassa....

Katso lisätiedot

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot