Halutaan myydä
Korualan verkkokauppa

Kohdenumero FK53397
Hintapyyntö 12 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti
Myyn oman ajanpuutteen vuoksi korualan verkkokauppa. Kauppa myy suomessa käsityönä valmistettuja koruja. Ei vaadi varastointia sillä tuotteet lähetetään valmistajalta suoraan loppuasiakkaalle.
Kauppa on auennut 2013 ja ollut koko ajan toiminnassa. Suomessa kaupalla on yksi kilpailija jonka toiminta on samanlaista.

Tänä vuonna kaupan myynnit on ollut alhaiset oman ajanpuutteen vuoksi. Hyvä kohde jatkaa ja kehittää. Kiinteät kulut kaupalla noin 150€/ kk sisältäen verkkokaupan alustamaksun sekä maksupalvelusta koituvat kulut.

Facebookissa yli 4600 seuraajaa

Soveltuu hyvin aloittavalle yrittäjälle tai ensimmäiseksi verkkokaupaksi. Ei ole paikasta riippuvainen. Mikäli olet kiinnostunut annan mielelläni lisätietoja. Sekä voidaan keskustella hinnasta.

Myydään pelkkä liiketoiminta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä taksiyritys

Kohdeyritys on asiakaslähtöinen taksiyritys, joka palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita kaikissa tilausajo- ja invakuljetuksissa.Sen ajoneuvokalusto on ajanmukaista ja sen oma työsuhteessa oleva henkilöstö ammattitaitoista ja sitoutunutta.Yrityksellä on merkittäviä sopimuksia useiden asiakkaiden kanssa, jotka ovat jatkuneet jo vuosia osoittaen asiakastyytyväisyyttä yhtiön palveluihin....

Katso lisätiedot

Hotellikiinteistö Helsingissä

Hyvällä paikalla sijaitseva keskisuuri hotelli, jossa hyvä käyttöaste. Runsaasti kokous- ym. tiloja....

Katso lisätiedot

Asiakkaiden arvostama ja hyvin hoidettu kiinteistöhuoltoyhtiö Pohjois-Pohjanmaalla

Yhtiöltä saa kaikki kiinteistöjen huoltoon ja hoitoon liittyvät palvelut luotettavasti. Ammattitaitoinen työnjälki on yhtiölle kunnia-asia ja se näkyy pitkäaikaisissa asiakassuhteissa.Toiminta on ollut tasaisessa kasvussa yhtiön perustamisesta lähtien.Yhtiöltä saa taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen: - huoltopalvelut - ulkoalueiden hoito - siivouspalvelutYhtiö tarjoaa erinomaiset tuloksenteko- ja kasvumahdollisuudet innovatiiviselle yrittäjälle....

Katso lisätiedot

Menestyvä autokorjaamo ja -pesula Pohjanmaalla

Jo vakiintunut autokorjaamo ja -pesula on perustettu 2014. Pienimuotoinen rengashotelli toimii myös samoissa tiloissa - tätä osaa voisi laajentaa. Yrittäjä ei ole itse työskennellyt yhtiössä vaan pelkästään nostanut osinkoa. Tämä antaa tulevalle yrittäjälle oivan mahdollisuuden nostaa itsellensä sekä palkkaa että osinkotuottoa. Korjaamopalveluista tulee noin 40 % liikevaihdosta, rengashotellista 10 % ja loput, noin puolet, pesulasta....

Katso lisätiedot