Halutaan myydä
Menestyvän ja pitkän historian omaavan nykyaikaisen tilitoimiston liiketoiminta

Kohdenumero FK66596
Hintapyyntö 315 000
Liikevaihto 350 000
Toimiala Tili-, laki-, konsultointitoimistot
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 3
Tilitoimisto palvelee eri kokoisia yrityksiä monipuolisesti ja joustavasti.

Asiakkaat tulevat pääsääntöisesti Uudenmaan alueelta, mutta varsinkin sähköisen taloushallinnon valinneita asiakkaita pystytään palvelemaan helposti koko maan laajuisesti.

Asiakaskunnan vaihtuvuus on ollut hyvin pientä kautta liiketoiminnan toimintahistorian ja toimiston ammattilaiset tuntevat yritysasiakkaidensa tilanteet hyvin jo entuudestaan.

Asiakasyritysten taloushallinto on kokeneissa ja osaavissa käsissä. Toimistossa työskentelee omistajan lisäksi kaksi ammattitaitoista kirjanpitäjää, jotka molemmat hoitavat itsenäisesti omat asiakkaansa. Omistaja tekee myös yhtiössä tilitoimistotyötä ja hänellä on vastuullaan omat asiakkaat.

Tilitoimistolla on käytössään toimivat ja kilpailukykyiset ohjelmistot.

Tarjottuun palveluun kuuluvat yritysten kirjanpidot ja tilinpäätökset sekä raportit sovituin
väliajoin tilikauden aikana. Asiakkaille voidaan tarjota myös palkanlaskennan, arvonlisäverotuksen ja muiden veroasioiden palveluita.

Liiketoimintaa on kehitetty maltillisesti tarkoituksena pysyä pienenä kilpailukykyisenä ja asiakasystävällisenä toimistona, jossa omistaja tekee myös itse tilitoimistotöitä.

Liiketoiminnan hintapyyntöön sisältyvä toimitila on vakiinnuttanut paikkansa asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyisänä tilitoimistoympäristönä. Toimitila mahdollistaa myös liiketoiminnan kasvattamisen.



Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Sähköpotkulautat 105 kpl

Myynnissä on yhteensä 105 käytettyä sähköspotkulautaa, jotka ovat olleet vuokra-alalla käytössä noin 15 kuukautta. Lisäksi latureita ja varaosia. 90 pyörää hyvässä kunnossa. ...

Katso lisätiedot

Yksi Viron suurimmista ja tunnetuimmista täyden palvelun käännöstoimistoista

Myynnissä on kaksi käännöstoimistoa, jotka työskentelevät saman toimitusjohtajan johdolla ja käyttävät samaa kääntäjien tietokantaa. Suuremman toimiston vuosiliikevaihto on 1,3 miljoonaa ja pienemmän 200 tuhatta. Liikevoitto on noin 20 % liikevaihdosta. Valikoima sisältää kaikki maailman kielisuunnat sekä kirjalliset ja suulliset käännökset....

Katso lisätiedot

Myydään Oulussa sijaitsevan yrityksen monipuoliset autoalan liiketoiminnot

Myynnissä ovat yrityksen liiketoiminnot, jotka sisältävät autohuollon, korjauksen, katsastuksen, fiksauspalvelut ja autokaupan. Tämä on ihanteellinen mahdollisuus yrityksille tai yrittäjille, jotka haluavat päästä suoraan autoalan markkinoille vahvalla ja tunnetulla brändillä. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja se sijaitsee strategisesti hyvällä paikalla, tarjoten loistavat mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen nykyaikaisen autoalan kysynnän myötä. Yritys on tunnettu ja arvostettu autoalan toimija, joka ...

Katso lisätiedot

Myydään erittäin kannattava omia vitamiini- ja lisäravinteita myyvä yritys

Yritys myy omia vitamiini- ja lisäravinnevalmisteita Tuotteet valmistetaan laadukkaasti sopimusalihankkijan toimesta. Yrityksellä on yksinoikeus tuotteiden myyntiin Suomen ja Baltian alueilla.Liiketoiminta on pitkälle automatisoitu omaa CRM-/ERP-järjestelmää käyttäen.Mahdollisuus laajentaa toimintaa uusiin tuotteisiin ja kansainvälisille markkinoille.Yritystoiminta ei vaadi erityisosaamista ja se on helposti siirrettävissä uudelle omistajalle.Yritys on siirrettävissä toiselle paikkakunnalle.Myyjä on valmis ...

Katso lisätiedot