Halutaan myydä
Unituotteiden verkkokauppa

Kohdenumero FK66230
Hintapyyntö 20 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Sukella poikkeukselliseen tilaisuuteen, kun etsimme uutta omistajaa viemään uinua.fi -verkkokaupan menestystä uusiin korkeuksiin unimaskien ja unituotteiden saralla!
Suomessa ja maailmalla unettomuus on kasvava ongelma, joka koskettaa yhä useampia ihmisiä. Unihäiriöiden kasvu on lisännyt ihmisten tarvetta löytää ratkaisuja näihin ongelmiin. Pelkästään unimaskeja haetaan Googlesta kymmeniätuhansia kertoja joka kuukausi. Uinua-verkkokauppa vastaa tähän kasvavaan kysyntään.

Olemme hoitaneet teknisen pohjatyön, mikä mahdollistaa sinulle nopean laajentumisen ja liiketoiminnan kasvattamisen. Tartu tilaisuuteen skaalata yritystäsi helposti ja tehokkaasti.
Nykyisillä omistajilla on pitkä kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja verkkokaupoista ja varmistamme kaupan yhteydessä, että sinulla on tarvittava tietotaito verkkokauppayrityksen käynnistämiseen ja ylläpitämiseen.

Uinua Nordicin resurssit:
-Shopify-alustalle rakennettu valmis verkkokauppa
-Verkkotunnukset: uinua.fi, uinua.se
-Valmiit sosiaalisen media kanavat Instagramissa ja Facebookissa
-Sosiaalisen median kanavat on integroitu Metan mainonnanjärjestelmiin, joten mainonnan aloittaminen on helppoa
-Valmis Google Ads-hakusanamainonnan tili ja kampanjat sekä Merchant Center; mainonnan aloittaminen on helppoa
-Valmiiksi perustetut asiakaspalvelun ja varaston tilausten sähköpostiosoitteet Google workspacen kautta
-Valmiiksi integroidut maksutavat verkkokaupassa: Paypal ja Paytrail
-Hakukoneoptimoitu sisältö (SEO)
-Hinta sisältää varaston arvon ja varaston myyntikate-arvo on n. 4200€. Varasto on pieni, joten verkkokaupan tuotevalikoimaa saa helposti päivitettyä omanlaiseksi.
-Uinuan unimaskit ovat saaneet erinomaiset arviot Kotilieden unimaskitestissä (https://kotiliesi.fi/terveys/unimaski/)
-Myynti joko liiketoiminta- tai osakekauppana.
-Uinua-verkkokauppa on valmis jatkamaan kasvuaan ja menestystään tulevina vuosina.

Kiinnostuitko seuraavasta askeleesta? Ota yhteyttä, jos sinua kiinnostaa loputtomat mahdollisuudet unituotteiden maailmassa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään pitkän historian omaava lihanjalostusteollisuusyritys Pohjois-Italiasta

Yritys on keskittynyt salamin ja makkaran tuotantoon. Toinen tärkeä toimiala on tyypillisten italialaisten liha- ja kalaruokien tuotanto.Nykyään italialaiselle ruoalle ja "valmiille aterioille" on suuri kansainvälinen kysyntä.Vahvuudet:- Suuri tuotantokapasiteetti- Yrityksellä on pitkä historia (yli 50 vuotta)- Hyvä maine markkinoilla- Toimiva kokenut organisaatio...

Katso lisätiedot

Chicagowood - Kannattava puunjalostuskoneita myyvä yritys Pohjanmaalla (toiminta siirrettävissä minne tahansa)

- Yritys on erikoistunut puuntyöstökoneiden ja -linjojen hankintaan (esim. huutokauppojen kautta), niiden kunnostamiseen ja myyntiin.- Koneet myydään erittäin hyvällä voittomarginaalilla eri Internet-portaalien kautta....

Katso lisätiedot

Vaativia sisustusratkaisuja valmistava yritys, jolla oma erikoisosaamisalueensa

Yritys on alansa suomalainen edelläkävijä. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa kauniita ja ekologisesti kestäviä sisustusratkaisuja erikoisominaisuuksia vaativiin tiloihin, kuten toimistoihin, oppimisympäristöihin ja julkitiloihin. Tuotteet valmistetaan käsityönä yrityksen toimitiloissa omalla henkilöstöllä. Yrityksen erityistaitoihin pohjautuu osaaminen ja lupaus laadusta, joka kestää katsetta ja aikaa. Yritys tekee yhteistyötä useiden suomalaisten muotoilijoiden kanssa. ...

Katso lisätiedot

Perhehotelli suositussa matkailukaupungissa

Yrityksellä on aivan kaupungin sydämessä perhehotelli, jossa se palvelee asiakkaitaan kaikissa majoituspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Yritys on auki kautta vuoden vaikka erityisesti kesäaika on paikkakunnalla matkailun huippusesonkia. Hotellissa on 14 kpl 2-4 hengen huoneita, jotka ovat yksilöllisesti sisustettuja. Osaan huoneista mahtuu lisävuoteita. Huoneissa on oma wc, suihku ja tv. Lisäksi hotellissa on maksuton Wi-Fi. Yrittäjän lisäksi apuna on yksi vakituinen työntekijä sekä huippusesongin aika...

Katso lisätiedot