Halutaan myydä
Menestyksekäs Parturikampaamo Tikkurilassa

Kohdenumero FK65726
Hintapyyntö 69 000
Liikevaihto 250.000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 1+2
Nyt tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus ostaa menestynyt ja upea, samalla paikalla jo 10 vuotta toiminut, Parturi Kampaamo Salon Pohjaranta Tikkurilan Keskustassa.

Nykyinen Yrittäjä, kampaaja Matti Pohjaranta on pyörittänyt toimintaa kolmen sopimusyrittäjätyöntekijän kanssa, mutta osallistunut itse myös paljon päivittäiseen tekemiseen. Lisätietoja henkilökunnasta Yrityksen nettisivuilta: https://www.pohjaranta.com/kampaajat

Matti on siirtymässä perhesyistä Ouluun ja etsii nyt kampaamolleen jatkajaa, sekä vakiintuneelle ja laajalle asiakaskunnalleen uutta luottokampaajaa. Matti on valmis auttamaan ja perehdyttämään uutta yrittäjää sopivaksi katsotun siirtymäkauden ajan.

Salon Pohjaranta toimii uudenaikaisissa toimitiloissa Tikkurilan keskustassa, osoitteessa Tikkurilantie 52, Vantaa. Tilat on erityisesti suunniteltu kampaamotoiminta varten, kun rakennus 10 vuotta sitten valmistui. Valoisat ja upeat tilat yhdistettynä toimiviin sähkö- ja vesipisteisiin ja erityisesti kampaamotoimintaan suunniteltuun ilmanvaihtoon (kuuluu taloyhtiön kunnossapitovastuulle), on toteutettu tyylikkäänä ja toimivana kokonaisuutena Virossa mittatilauksena valmistetuilla kalusteilla ja Italialaista designia olevalla kassatiskillä. 2021 asennettu led-valaistus takaa upean valon tilaan sähkölaskua rasittamatta. Modernit nettiyhteydet on toteutettu valokuidulla, datakaapeloinnilla ja langattomalla verkolla. Takahuoneessa on myös valmius voimavirralle. Vinyylilattia on helppo pitää puhtaana, kestää hyvin kulutusta, mutta toimii kokonaisuutena tyylikkäänä. Läheisyydessä on runsaasti parkkipaikkoja, inva-taksi pystyy tarvittaessa pysähtymään talon eteen ja bussipysäkki on välittömässä läheisyydessä. Ns. Vantaan ratikka tulee jatkossa kulkemaan aivan myymälän editse.

https://www.vantaa.fi/fi/asuminen-ja-ymparisto/liikenne/vantaan-ratikka/tietoa-ratikasta

Tiloihin on mahdollista jäädä vuokralle tai lunastaa tilat itselleen. Edullinen vastike ja uudet tilat takaavat huolettoman liiketoiminnan useiksi vuosiksi eteenpäin.

Tilat antavat mahdollisuuden myös toiminnan kasvattamiseen, mutta viime vuosina tiloissa on toiminut 4 kampaajaa, joista yrittäjää lukuun ottamatta kaikki olisivat halukkaita jatkamaan myös yritysjärjestelyn jälkeen. Nykyisellään välittömästi käytettävissä jopa 7 työpistettä sekä 3 pesupistettä. Oma keittiö takahuoneessa henkilökunnalle sekä erillinen keittiö/pesupiste kampaamon puolella.

Kuvakaruselliin tutustuttavissa linkistä:

https://zimg.zentuvo.com/zhome/?project=4f764ae2-f172-4ba5-9661-fff7a699dc4b

Salon Pohjaranta on ollut taloudellisesti menestyksekäs Kampaamo viime vuosien yleisistä haasteista huolimatta ja laaja sekä vakiintunut asiakaskunta on maksukykyistä. Viime vuodet veroton liikevaihto on ollut 250-300 tuhannen euron välissä ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Taloudellinen menestys on perustunut loistavan sijainnin lisäksi mm. vankkaan ammattitaitoon, joka näkyy mm. henkilökunnan aktiivisessa koulutuksessa, menestyksekkäisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin, joiden myynti on tukenut Kampaamotoimintaa, ja omistajan panostuksiin suurella sydämellä tyyliä unohtamatta.

Yhtiön tarkemmat yksityiskohtaiset talousluvut, tarkat tiedot sopimusyrittäjien sopimuksista yms. saatavilla salassapitosopimusta vastaan.

Ensisijaisesti myydään kampaamoliiketoiminta sekä toimitilat. Mahdollisuus jäädä myös tiloihin vuokralle. Yksityiskohdat neuvoteltavissa. Tiloissa olevat taide-esineet eivät lähtökohtaisesti kuulu liiketoimintakauppaan.

Hintapyyntö liiketoiminnalle sisältäen kaluston 79.000 euroa. Varaston arvo lisätään kauppahintaan inventaarion mukaan.

Lisätiedot: [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Täyden palvelun autohuoltokorjaamo Keski-Suomen alueella

Yritys on palveleva pitkän historian omaava autokorjaamo Keski-Suomessa. Yritys kuuluu korjaamo- ja kolarikorjaamoketjuun, eli huolto ja korjaus onnistuu kaikille automerkeille ja malleille niin yksityis- että yritysasiakkaille.Auton huolto tapahtuu aina kokeneiden alan ammattilaisten toimesta sekä nykyaikaisia työkaluja, välineitä ja ohjelmistoja käyttäen. Yrityksessä noudatetaan tehtaiden omia huolto-ohjeita, jotta auton takuu pysyy voimassa. Yrityksessä myydään myös alkuperäisvaraosia lähes kaikkiin merk...

Katso lisätiedot

Menestyvä autokorjaamo ja -pesula Pohjanmaalla

Jo vakiintunut autokorjaamo ja -pesula on perustettu 2014. Pienimuotoinen rengashotelli toimii myös samoissa tiloissa - tätä osaa voisi laajentaa. Yrittäjä ei ole itse työskennellyt yhtiössä vaan pelkästään nostanut osinkoa. Tämä antaa tulevalle yrittäjälle oivan mahdollisuuden nostaa itsellensä sekä palkkaa että osinkotuottoa. Korjaamopalveluista tulee noin 40 % liikevaihdosta, rengashotellista 10 % ja loput, noin puolet, pesulasta....

Katso lisätiedot

Myytävänä monien palveluiden matkailualue

Hotelli- ja leirintäalue kokonaisuus käsittää lisäksi keilarata-alueen baareineen, kesäteatteri, erilaisiin tilaisuuksiin soveltuvat juhlatilat, joissa on järjestetty mm. konsertteja. Alueen läpi virtaa pieni joki, jossa korsusaunasta nauttivat ihmiset voivat pulahtaa. Kokonaisuuteen kuuluu myös mittava automuseo sekä erilaisia historiallisia esineitä. Matkailualueella on myös vuokrattavana kuusi pienehköä mökkiä. Lähellä sijaitsevassa huoltorakennuksessa voi suorittaa päivittäiset askareet.Aluetta on vuosi...

Katso lisätiedot

Pellettien polttokattiloiden suunnittelu ja valmistus

Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy 5KW-30KW pellettiuuneja. Yrityksen tuotanto tapahtuu Bulgariassa....

Katso lisätiedot