Halutaan myydä
Myydään Aasialaisten huonekalujen maahantuonti/verkkokauppa.

Kohdenumero FK63236
Hintapyyntö 3 800
Toimiala Huonekalu- ja sisustusliikkeet
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Oletko kiinnostunut ainutlaatuisesta liiketoiminnasta! Meillä on ilo esitellä teille upea tilaisuus hankkia uniikkeja aasialaisia huonekaluja suoraan tehtaalta, ilman ylimääräistä välivarastointia.

Meillä on yli kolmekymmentä kumppania ympäri Aasiaa, joiden avulla voimme tarjota sinulle parhaat mahdolliset tuotteet suoraan tehtaalta ja suoraan kotiovellesi. Meidän tiimimme Aasiassa hallinnoi lähetyksiä ja etsii jatkuvasti uusia kumppaneita varmistaakseen, että voimme tarjota aina parasta mahdollista laatua ja valikoimaa.

Liiketoimintamme on todistettu toimivaksi ja kannattavaksi, ja sitä voidaan pyörittää mistä tahansa sähköpostilla ja puhelimella. Tämä on erinomainen tilaisuus yrittäjille, jotka haluavat aloittaa oman verkkokaupan tai lisätä uusia tuotteita nykyiseen valikoimaansa.

Tämä on myös erinomainen tilaisuus yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita ulkoistamisesta ja joilla ei ole aikaa tai halua käsitellä ylimääräisiä varastoja ja lähetyksiä. Meidän tiimimme hoitaa kaiken puolestasi, jotta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Nyt on oikea aika tarttua tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen. Liiketoiminnan hinta on kohtuullinen ja varmasti maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa. Älä jätä tätä tilaisuutta väliin! Ota yhteyttä meihin tänään ja aloita matkasi kohti menestyksekkäämpää tulevaisuutta.
www.vankkawood.com
050-5608278


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään tilausliikenneyhtiö kalustoineen, sopimuksineen!

Kaikenlaisia kyytejä sopimuksen mukaan ja tilauksesta.Koululaisia, ryhmiä, yrityksiä, kuluttajia, sairaankuljetusta, invalidikuljetusta, tarpeen vaatiessa kappaletavarakuljetustakin!...

Katso lisätiedot

Lasitusalan ammattilainen, joka on toiminut menestyksekkäästi jo useita vuosikymmeniä

Yhtiö palvelee Uudenmaan alueella sijaitsevassa toimipisteessään yksityishenkilöitä ja yrityksiä lasitukseen liittyvissä tarpeissa.Palveluihin kuuluvat perinteiset ikkuna- ja tuulilasiprojektit sekä laajemmat ratkaisut suunnittelusta toteutukseen asti.Asiakaskunta koostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista ja yhtiö on vakuutusyhtiöiden suosittelema.Toimintaa harjoitetaan useiden vuosikymmenten kokemuksella. Yhtiön vahvuuksia ovat kokemus, monipuolisuus, joustavuus sekä nykyaikainen konekanta. Liiketoimin...

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Sisustustuotteiden myynti ja verkkokauppa

Yritys myy sisustustuoteita kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Tuoteisiin kuuluu erilaiset sisustus-, lifistyle- ja muoti-  ja huonekalutuotteet. Kivijalkamyymälä sijaitsee kasvalalla talousalueella. Liiketoimintaa voidaan hyvin johtaa mistäpäin Suomea tahansa. Osaava henkilöstö pystyy hoitamaan myymälää ja varastologistiikkaa....

Katso lisätiedot