Halutaan myydä
Myydään Aasialaisten huonekalujen maahantuonti/verkkokauppa.

Kohdenumero FK63236
Hintapyyntö 3 800
Toimiala Huonekalu- ja sisustusliikkeet
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Oletko kiinnostunut ainutlaatuisesta liiketoiminnasta! Meillä on ilo esitellä teille upea tilaisuus hankkia uniikkeja aasialaisia huonekaluja suoraan tehtaalta, ilman ylimääräistä välivarastointia.

Meillä on yli kolmekymmentä kumppania ympäri Aasiaa, joiden avulla voimme tarjota sinulle parhaat mahdolliset tuotteet suoraan tehtaalta ja suoraan kotiovellesi. Meidän tiimimme Aasiassa hallinnoi lähetyksiä ja etsii jatkuvasti uusia kumppaneita varmistaakseen, että voimme tarjota aina parasta mahdollista laatua ja valikoimaa.

Liiketoimintamme on todistettu toimivaksi ja kannattavaksi, ja sitä voidaan pyörittää mistä tahansa sähköpostilla ja puhelimella. Tämä on erinomainen tilaisuus yrittäjille, jotka haluavat aloittaa oman verkkokaupan tai lisätä uusia tuotteita nykyiseen valikoimaansa.

Tämä on myös erinomainen tilaisuus yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita ulkoistamisesta ja joilla ei ole aikaa tai halua käsitellä ylimääräisiä varastoja ja lähetyksiä. Meidän tiimimme hoitaa kaiken puolestasi, jotta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Nyt on oikea aika tarttua tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen. Liiketoiminnan hinta on kohtuullinen ja varmasti maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa. Älä jätä tätä tilaisuutta väliin! Ota yhteyttä meihin tänään ja aloita matkasi kohti menestyksekkäämpää tulevaisuutta.
www.vankkawood.com
050-5608278


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä lounasravintola myynnissä Turun talousalueella hyvään hintaan

Turun talousalueella myytävänä toimiva laadukas moderni lounasravintola erinomaisella sijainnilla. Yritys toimii uudehkoissa vuokratiloissa.Yritys on keskittynyt lähinnä lounas- ja ruokaravintolaliiketoimintaan mutta tekee jonkin verran myös catering -palveluja yritysasiakkaille. Myös aamulla ja aamupäivällä palveluvalikoimissa on aamupalaa sekä kahvilapalvelut. Nykyinen toiminta mahdollistaa yrittäjälle kevyen työkuorman ja hyvän tulostason. Mikäli kuitenkin kiinnostusta on liiketoiminannan ja tuloksen ka...

Katso lisätiedot

ICT-palveluiden integrointi

IT-palvelujen tarjoaja. Pääasiassa ICT-ratkaisujen integrointiin ja liiketoiminnan muutokseen liittyvien palvelujen alalla...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla sijaitseva kannattava ja velaton Hotelli-Ravintola Pyhäsalmi Oy eläköitymisen vuoksi

Yritys on tarjonnut laadukkaita majoitus- ja ravintolapalveluita vuodesta 1993 lähtien.Hotellissa on 34 hyvin varusteltua huonetta, kokoustilat 100:lle, kuntosali, 2 saunaa takkahuoneineen ja lisäksi oma vaatepesula.Hotellin yhteydessä olevista ruokaravintolasta ja pubista löytyy yhteensä 355 asiakaspaikkaa. Piha-alueella sijaitsevan esityslavan lisäksi yrityksellä on voimassa olevat anniskeluluvat 1200:lle asiakkaalle tapahtumien järjestämisien yhteydessä. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti suomalaisia liike- ...

Katso lisätiedot

Hyvätuottoinen erikoisalojen sisustussuunnitteluun ja toteutuksiin erikoistunut yritys myynnissä!

Vuosikymmeniä toiminut erikoisalojen sisustussuunnitteluun, konsultointiin sekä ”avaimet käteen” -toteutuksiin erikoistunut asiantuntijayritys Etelä-Suomesta myytävänä. Yrityksen pitkän menestyksekkään historian, laadukkaiden palveluiden sekä asiakaspalveluhenkisyyden ansiosta asiakaspohja on erittäin laaja. Lähes kaikki asiakassegmentin yritykset tuntevat ja käyttävät ko. yhtiön palveluja.Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta helpottaa uuden omistajan alkutaivalta yhdessä nykyisen omistajan tarjoaman rii...

Katso lisätiedot