Halutaan myydä
Makramee liiketoiminta, verkkokauppa, varasto

Kohdenumero FK61952
Hintapyyntö 4 500
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Liiketoimintani ShinyKnot on nyt jatkajaa vailla. Olen puoli vuotta sitten perustanut toisen yrityksen, joka tällä hetkellä resonoi enemmän, enkä pysty tekemään täysipäiväisesti kahta työtä, joten etsin ShinyKnotille jatkajaa. Ja jatkajan on oltava ihan super tyyppi!
Haluan, että ymmärrät makrameen päälle, olet luova, inspiroitunut, kekseliäs, kohtaat asiakkaat ihmisinä, ystävinä. Olet upea, inspiroiva tyyppi, joka kasvattaa liiketoiminnan uuteen kukoistukseen!

Olen ollut viimeisen 6kk ShinyKnotin puolella hiljainen, mutta asiakkaita riittää siitä huolimatta. Sinulle on mahdollisuus mihin vain:
-levittää myyntiä ulkomaille
-laajentaa valikoimaa, lisätä erilaisia käsitöitä, tehdä ehkä jopa enemmän boheemi sisustuskauppa! Tätä on toivottu ja tälle on ollut kysyntää.
-olen tehnyt jo kaksi kirjaa, joten niitä on mahdollisuus tehdä lisää
-pitää kursseja! Niitä kysytään koko ajan, mutta en ole yhtään pitänyt vielä.
-vain taivas on rajana, ideoin sun kanssa vaikka yhdessä, mutta toivon että sun mielikuvitus lentää! Ja tarvittaessa edes taivas ei ole rajana!

ShinyKnotilla on nimeä ja tunnettavuutta. Kontakteja on moneen suuntaan, ja autan sinua mielelläni. Yhteistyökumppanit on upeita, niitä on paljon, ja lisääkin löytyy, olen itse joutunut monesta kieltäytymään, kun oma aika ei ole enää riittänyt.

Myyn kaiken kerralla:
-liiketoiminta
-tekijänoikeudet kaikkiin malleihini
-somet
-varasto (matskua on PALJON, valmiita töitä jne jne, arvo noin 2000-3000€, jos ei enemmänkin. toki työskentelen tässä koko ajan itse niin kauan, että jatkaja löytyy, joten varastoa ehtii myös myydä tässä koko ajan )
-toimiva verkkokauppa
-ihan kaikki, mikä liiketoimintaan kuuluu. Ainoastaan kirjat pidän itselläni, mutta sinä voit tehdä niitä lisää!

Tässä siis valmis, hyvä paketti sille, joka haluaa rakentaa unelmaansa makrameen parissa. Inspistä jatkajalta vaaditaan, sillä toivon, että laitat kaiken todella toimimaan vielä paremmin, ja kasvatat liiketoimintaa lisää.

Laitathan viestiä, tai sähköpostia, jos olet haaveillut ostavasi valmiin liiketoiminnan, olet luova ja haluat tehdä yrittäjänä töitä. Kerron viestillä mielelläni lisää!

Olen myös valmis myymään varaston, ja verkkokaupan erikseen, mikäli jatkajaa ei löydy. Suurin harmi olisi kuitenkin haudata tämä koko tuotos pöytälaatikkoon, tietäen, että potentiaalia on vaikka mihin. Hinta on täysin neuvoteltavissa, rahaakin parempi on se, että oikea jatkaja löytyy

Jessika Halme / ShinyKnot
www.shinyknot.com
Www.instagram.com/shinyknot
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Erikoistunut rakennusalan töitä Turun talousalueella tekevän yrityksen liiketoiminta myynnissä

Rakennusalan erikoistöihin kannattavasti panostanut yritys myy valmiin kasvavan ja hyvätuottoisen liiketoiminnan sopivalle ostajalle. Liiketoiminta pyörii hyvin ja rakennusalan yleinen alamäki ei ole vaikuttanut yrityksen toimintaan. Tällä hetkellä tilauskanta yltää loppuvuoteen asti.Ajanmukainen uudehko ja hyvässä kunnossa oleva kalusto on valmiina ja isompia investointeja ei siis tarvita. Tietysti mahdolliset normaaliin kasvuun tarvittavat investoinnit tulevat eteen kasvun jatkuessa nykyisenlaisena. Asiak...

Katso lisätiedot

Käytettyjen konttien, konttitoimistojen ja väliaikaisrakennusten välitys

Yritys ostaa kuljetusliikkeiltä merikontteja, erilaisilta työmailta purettavia työmaaparakkeja sekä väliaikaisrakennusten osia ja myy niitä edelleen niitä tarvitseville asiakkaille. Kaupat sovitaan pääosin puhelimessa tai sähköpostilla. Tavarat liikkuvat ja niitä säilytetään pääosin ulkopuolisten toimijoiden toimesta. Useimmiten kaupat toteutuvat niin, että yritys ei fyysisesti edes näe toimitettavia tuotteita....

Katso lisätiedot

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot

Menestyvä yritys, joka harjoittaa erilaisten kotirobottien (robottiruohonleikkurit, robottipölynimurit, ikkunanpesurobotit) myyntiä ja huoltoa

Yhtiön toimialana on robottiruohonleikkureiden, robottipölynimurien, ikkunanpesurobottien ja eräiden muiden älykkään kodinkoneiden myynti, asennus, huolto ja korjaus. Yrityksen toiminta-alue on koko Viro. Yhtiön taloudellinen tilanne on erittäin hyvä. Nykyään robottipölynimurimarkkinoilla on melko kova kilpailu, mutta nykyisen asiakaskunnan ansiosta, joka hankkii jatkuvasti kulutusosia, uusia robotteja tai muun tyyppisiä kotirobotteja, yritys on edelleen yksi harvoista kannattavista yrityksistä tällä alall...

Katso lisätiedot