Halutaan myydä
Makramee liiketoiminta, verkkokauppa, varasto

Kohdenumero FK61952
Hintapyyntö 4 500
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Liiketoimintani ShinyKnot on nyt jatkajaa vailla. Olen puoli vuotta sitten perustanut toisen yrityksen, joka tällä hetkellä resonoi enemmän, enkä pysty tekemään täysipäiväisesti kahta työtä, joten etsin ShinyKnotille jatkajaa. Ja jatkajan on oltava ihan super tyyppi!
Haluan, että ymmärrät makrameen päälle, olet luova, inspiroitunut, kekseliäs, kohtaat asiakkaat ihmisinä, ystävinä. Olet upea, inspiroiva tyyppi, joka kasvattaa liiketoiminnan uuteen kukoistukseen!

Olen ollut viimeisen 6kk ShinyKnotin puolella hiljainen, mutta asiakkaita riittää siitä huolimatta. Sinulle on mahdollisuus mihin vain:
-levittää myyntiä ulkomaille
-laajentaa valikoimaa, lisätä erilaisia käsitöitä, tehdä ehkä jopa enemmän boheemi sisustuskauppa! Tätä on toivottu ja tälle on ollut kysyntää.
-olen tehnyt jo kaksi kirjaa, joten niitä on mahdollisuus tehdä lisää
-pitää kursseja! Niitä kysytään koko ajan, mutta en ole yhtään pitänyt vielä.
-vain taivas on rajana, ideoin sun kanssa vaikka yhdessä, mutta toivon että sun mielikuvitus lentää! Ja tarvittaessa edes taivas ei ole rajana!

ShinyKnotilla on nimeä ja tunnettavuutta. Kontakteja on moneen suuntaan, ja autan sinua mielelläni. Yhteistyökumppanit on upeita, niitä on paljon, ja lisääkin löytyy, olen itse joutunut monesta kieltäytymään, kun oma aika ei ole enää riittänyt.

Myyn kaiken kerralla:
-liiketoiminta
-tekijänoikeudet kaikkiin malleihini
-somet
-varasto (matskua on PALJON, valmiita töitä jne jne, arvo noin 2000-3000€, jos ei enemmänkin. toki työskentelen tässä koko ajan itse niin kauan, että jatkaja löytyy, joten varastoa ehtii myös myydä tässä koko ajan )
-toimiva verkkokauppa
-ihan kaikki, mikä liiketoimintaan kuuluu. Ainoastaan kirjat pidän itselläni, mutta sinä voit tehdä niitä lisää!

Tässä siis valmis, hyvä paketti sille, joka haluaa rakentaa unelmaansa makrameen parissa. Inspistä jatkajalta vaaditaan, sillä toivon, että laitat kaiken todella toimimaan vielä paremmin, ja kasvatat liiketoimintaa lisää.

Laitathan viestiä, tai sähköpostia, jos olet haaveillut ostavasi valmiin liiketoiminnan, olet luova ja haluat tehdä yrittäjänä töitä. Kerron viestillä mielelläni lisää!

Olen myös valmis myymään varaston, ja verkkokaupan erikseen, mikäli jatkajaa ei löydy. Suurin harmi olisi kuitenkin haudata tämä koko tuotos pöytälaatikkoon, tietäen, että potentiaalia on vaikka mihin. Hinta on täysin neuvoteltavissa, rahaakin parempi on se, että oikea jatkaja löytyy

Jessika Halme / ShinyKnot
www.shinyknot.com
Www.instagram.com/shinyknot
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Robottihitsaukseen erikoistunut laite- ja kokoonpanovalmistaja

Keskiraskas konepaja, joka valmistaa alihankintana laiteosia ja kokoonpanoja pääasiassa ulkopuolisille asiakkaille mutta myös emoyhtiön tarpeisiin. Asiakassuhteet ovat pääosin pitkäaikaisia ja luottamuksellisia....

Katso lisätiedot

Oman tuotemerkin konepaja Satakunnassa

Yhtiö on kolmen vuosikymmenen ajan valmistanut omalla, tunnetulla tuotemerkillään maatalous-, puutarha ja lentokenttäalan laitteita ja koneita. Yhtiöllä on omat, nykyaikaiset toimitilat (1700 m2), jossa tuotantohallin ja varaston lisäksi on myös hiekkapuhaltamo ja maalaamo. Laitteita on koko ajan kehitetty oman tuotekehityksen toimesta ajanmukaisuus ja muuttuva lainsäädäntö huomioiden. Kotimaan markkinan lisäksi yrityksellä on vientiä. Yrityksellä on myös alihankintaa konepajatoiminnalle sekä kemiallisen me...

Katso lisätiedot

7,14 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

7,14 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Metalli- ja muovituotteiden valmistaja

Yrityksen tuotteita ovat mm. (ruuvi)korkit, metalliset kierrekorkit, pussit yhdessä suurimmista riippumattomien metallisten ryöstölaatikoiden valmistajista jne. viini-, alkoholi- ja elintarvikepakkausalalle. Yrityksellä on hyvin kehittynyt tuotantolinja, johon on hiljattain lisätty EU-rahoitteisia kokoonpanolinjoja.95 % myynnistä tulee viennistä Ranskaan, Italiaan, Saksaan, Etelä-Amerikkaan jne. Yritys on kasvanut orgaanisesti keskimäärin 25 %:lla, minkä odotetaan jatkuvan myös tulevina vuosina.Äskettäin on...

Katso lisätiedot