Halutaan myydä
Makramee liiketoiminta, verkkokauppa, varasto

Kohdenumero FK61952
Hintapyyntö 4 500
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Liiketoimintani ShinyKnot on nyt jatkajaa vailla. Olen puoli vuotta sitten perustanut toisen yrityksen, joka tällä hetkellä resonoi enemmän, enkä pysty tekemään täysipäiväisesti kahta työtä, joten etsin ShinyKnotille jatkajaa. Ja jatkajan on oltava ihan super tyyppi!
Haluan, että ymmärrät makrameen päälle, olet luova, inspiroitunut, kekseliäs, kohtaat asiakkaat ihmisinä, ystävinä. Olet upea, inspiroiva tyyppi, joka kasvattaa liiketoiminnan uuteen kukoistukseen!

Olen ollut viimeisen 6kk ShinyKnotin puolella hiljainen, mutta asiakkaita riittää siitä huolimatta. Sinulle on mahdollisuus mihin vain:
-levittää myyntiä ulkomaille
-laajentaa valikoimaa, lisätä erilaisia käsitöitä, tehdä ehkä jopa enemmän boheemi sisustuskauppa! Tätä on toivottu ja tälle on ollut kysyntää.
-olen tehnyt jo kaksi kirjaa, joten niitä on mahdollisuus tehdä lisää
-pitää kursseja! Niitä kysytään koko ajan, mutta en ole yhtään pitänyt vielä.
-vain taivas on rajana, ideoin sun kanssa vaikka yhdessä, mutta toivon että sun mielikuvitus lentää! Ja tarvittaessa edes taivas ei ole rajana!

ShinyKnotilla on nimeä ja tunnettavuutta. Kontakteja on moneen suuntaan, ja autan sinua mielelläni. Yhteistyökumppanit on upeita, niitä on paljon, ja lisääkin löytyy, olen itse joutunut monesta kieltäytymään, kun oma aika ei ole enää riittänyt.

Myyn kaiken kerralla:
-liiketoiminta
-tekijänoikeudet kaikkiin malleihini
-somet
-varasto (matskua on PALJON, valmiita töitä jne jne, arvo noin 2000-3000€, jos ei enemmänkin. toki työskentelen tässä koko ajan itse niin kauan, että jatkaja löytyy, joten varastoa ehtii myös myydä tässä koko ajan )
-toimiva verkkokauppa
-ihan kaikki, mikä liiketoimintaan kuuluu. Ainoastaan kirjat pidän itselläni, mutta sinä voit tehdä niitä lisää!

Tässä siis valmis, hyvä paketti sille, joka haluaa rakentaa unelmaansa makrameen parissa. Inspistä jatkajalta vaaditaan, sillä toivon, että laitat kaiken todella toimimaan vielä paremmin, ja kasvatat liiketoimintaa lisää.

Laitathan viestiä, tai sähköpostia, jos olet haaveillut ostavasi valmiin liiketoiminnan, olet luova ja haluat tehdä yrittäjänä töitä. Kerron viestillä mielelläni lisää!

Olen myös valmis myymään varaston, ja verkkokaupan erikseen, mikäli jatkajaa ei löydy. Suurin harmi olisi kuitenkin haudata tämä koko tuotos pöytälaatikkoon, tietäen, että potentiaalia on vaikka mihin. Hinta on täysin neuvoteltavissa, rahaakin parempi on se, että oikea jatkaja löytyy

Jessika Halme / ShinyKnot
www.shinyknot.com
Www.instagram.com/shinyknot
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä metallituotteiden valmistaja, jolla pitkäaikainen kannattava liiketoiminta.

Yrityksellä on tooimivat tuotantotilat ja osaava henkilöstö.Sen toiminta on kannattavaa ja sillä on pitkä menestyksekäs historia.Yritys on omalla markkina-alueellaan tunnettu ja sen imago markkinoilla on hyvä.Tuotantokapasiteetti mahdollistaa ilman lisäinvestointeja vähintäänkin tuplaamaan toiminnan volyymin....

Katso lisätiedot

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt koneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut tukkukauppa

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt maanrakennuskoneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut vakavarainen koneliike Etelä-Suomesta. Menestyksekkäiden vuosiemme ansiosta meillä on todella laaja asiakaspohja, joka kattaa koko Suomen.Yrityksen toiminta pohjautuu osaavaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan sekä hyvään erikoisalan osaamiseen. Yritys pystyy auttamaan asiakkaitaan teknisesti sekä toimittamaan parhaimmat työkoneet ja laitteet asiakkailleen nopeasti ja luotettavasti. Myynnin lisäksi pal...

Katso lisätiedot

7,14 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

7,14 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Varsinais-Suomessa toimiva turkulainen sähköalan urakointiliike

Yrityksellä on takanaan jo vuosien toimintahistoria ja se on kyennyt vakiinnuttamaan asemansa sen ydinmarkkina-alueella. Sillä on useita pitkäkestoisia puitesopimuksia osan asiakkaittensa kanssa. Omistajat eivät osallistu lainkaan yrityksen operatiiviseen toimintaan vaan toimintaa johtaa palkattu projektipäällikkö apunaan ammattitaitoiset asentajat. Yritys on pyrkinyt keskittymään nykyisen volyymin mukaisen toiminnan tehostamiseen ja sitä kautta kannattavuutensa edelleen parantamiseen....

Katso lisätiedot