Halutaan myydä
Makramee liiketoiminta, verkkokauppa, varasto

Kohdenumero FK61952
Hintapyyntö 4 500
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Liiketoimintani ShinyKnot on nyt jatkajaa vailla. Olen puoli vuotta sitten perustanut toisen yrityksen, joka tällä hetkellä resonoi enemmän, enkä pysty tekemään täysipäiväisesti kahta työtä, joten etsin ShinyKnotille jatkajaa. Ja jatkajan on oltava ihan super tyyppi!
Haluan, että ymmärrät makrameen päälle, olet luova, inspiroitunut, kekseliäs, kohtaat asiakkaat ihmisinä, ystävinä. Olet upea, inspiroiva tyyppi, joka kasvattaa liiketoiminnan uuteen kukoistukseen!

Olen ollut viimeisen 6kk ShinyKnotin puolella hiljainen, mutta asiakkaita riittää siitä huolimatta. Sinulle on mahdollisuus mihin vain:
-levittää myyntiä ulkomaille
-laajentaa valikoimaa, lisätä erilaisia käsitöitä, tehdä ehkä jopa enemmän boheemi sisustuskauppa! Tätä on toivottu ja tälle on ollut kysyntää.
-olen tehnyt jo kaksi kirjaa, joten niitä on mahdollisuus tehdä lisää
-pitää kursseja! Niitä kysytään koko ajan, mutta en ole yhtään pitänyt vielä.
-vain taivas on rajana, ideoin sun kanssa vaikka yhdessä, mutta toivon että sun mielikuvitus lentää! Ja tarvittaessa edes taivas ei ole rajana!

ShinyKnotilla on nimeä ja tunnettavuutta. Kontakteja on moneen suuntaan, ja autan sinua mielelläni. Yhteistyökumppanit on upeita, niitä on paljon, ja lisääkin löytyy, olen itse joutunut monesta kieltäytymään, kun oma aika ei ole enää riittänyt.

Myyn kaiken kerralla:
-liiketoiminta
-tekijänoikeudet kaikkiin malleihini
-somet
-varasto (matskua on PALJON, valmiita töitä jne jne, arvo noin 2000-3000€, jos ei enemmänkin. toki työskentelen tässä koko ajan itse niin kauan, että jatkaja löytyy, joten varastoa ehtii myös myydä tässä koko ajan )
-toimiva verkkokauppa
-ihan kaikki, mikä liiketoimintaan kuuluu. Ainoastaan kirjat pidän itselläni, mutta sinä voit tehdä niitä lisää!

Tässä siis valmis, hyvä paketti sille, joka haluaa rakentaa unelmaansa makrameen parissa. Inspistä jatkajalta vaaditaan, sillä toivon, että laitat kaiken todella toimimaan vielä paremmin, ja kasvatat liiketoimintaa lisää.

Laitathan viestiä, tai sähköpostia, jos olet haaveillut ostavasi valmiin liiketoiminnan, olet luova ja haluat tehdä yrittäjänä töitä. Kerron viestillä mielelläni lisää!

Olen myös valmis myymään varaston, ja verkkokaupan erikseen, mikäli jatkajaa ei löydy. Suurin harmi olisi kuitenkin haudata tämä koko tuotos pöytälaatikkoon, tietäen, että potentiaalia on vaikka mihin. Hinta on täysin neuvoteltavissa, rahaakin parempi on se, että oikea jatkaja löytyy

Jessika Halme / ShinyKnot
www.shinyknot.com
Www.instagram.com/shinyknot
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pääkaupunkiseudulla toimiva ajoneuvojen monimerkkikorjaamo

Yritys on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo, joka hoitaa ammat­titaidolla kaikki auton huollot ja korjaukset iästä tai merkistä riippumatta. Yritys on valmiina palvelemaan asiakkaitaan kaikissa ajoneuvoon liittyvissä ongelmissa. Se tekee asian­tuntevasti esimerkiksi määräaikais- ja vuosihuollot, katsastus­tarkastukset ja -käynnit, pakokaasu­mittaukset sekä lohko­lämmittimien asennukset. Yritys hoitaa myös kaikenlaiset auto­sähköön liittyvät työt, joita ovat esimerkiksi ...

Katso lisätiedot

Menestyvä autokorjaamo ja -pesula Pohjanmaalla

Jo vakiintunut autokorjaamo ja -pesula on perustettu 2014. Pienimuotoinen rengashotelli toimii myös samoissa tiloissa - tätä osaa voisi laajentaa. Yrittäjä ei ole itse työskennellyt yhtiössä vaan pelkästään nostanut osinkoa. Tämä antaa tulevalle yrittäjälle oivan mahdollisuuden nostaa itsellensä sekä palkkaa että osinkotuottoa. Korjaamopalveluista tulee noin 40 % liikevaihdosta, rengashotellista 10 % ja loput, noin puolet, pesulasta....

Katso lisätiedot

Ei paikkakuntasidonnainen, siirrettävissä oleva, elektroniikka ja sähköalan tuotteiden valmistaja

Yritys on kehittänyt kansainvälisestikin kilpailukykyisen tuotteen, jonka valmistus on sen omissa käsissään. Kotimaan markkinoilla yritys huolehtii myös myynnistä ja markkinoinnista, mutta vientimarkkinoilla sillä on apunaan iso eurooppalainen toimija, joka markkinoi tuotetta vientimarkkinoilla.Yritys jatkaa tuotekehitystyötä ja ylläpitää näin kilpailukykyään. Sen ydinkilpailijat ovat lähinnä kolme isoa ulkomaista alan toimijaa, joiden tuotteisiin nähden yrityksen tuotteilla on selkeitä kilpailuetuja....

Katso lisätiedot

Tasokas yökerho Helsingin keskustassa

Tunnettu tasokas yökerho Helsingin keskustassa etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarvetta. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikka sopii hyvin jo yritystoimintaa harjoittavalle alan toimijalle mutta myös uudelle yrittäjälle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot