Halutaan myydä
Jäätelötehdas

Kohdenumero FK63812
Hintapyyntö 50 000
Toimiala Elintarviketeollisuus
Sijainti Varsinais-Suomi
Etsitkö liiketoimintaa, joka yhdistää herkullisen maun ja terveellisyyden? Meillä on ilo tarjota sinulle mahdollisuus ostaa oma alkoholillisten mehujäiden ja lisäaineettomien paletoiden tehdas! Tämä ainutlaatuinen tilaisuus avaa oven terveelliseen ja virkistävään liiketoimintaan, jossa maistuvuus ja laatu ovat avainasemassa.

Tehtaamme valmistaa korkealaatuisia alkoholillisia mehujäitä sekä lisäaineettomia paletamakuja, jotka sisältävät vain hedelmiä, marjoja ja yrttejä. Asiakkaamme arvostavat tuotteitamme niiden raikkaudesta ja aidoista mauista, jotka tekevät jokaisesta hetkestä nautinnollisen.

Tuotteemme ovat ihanteellisia niin terveys- ja hyvinvointitietoisille kuluttajille kuin kaikille, jotka arvostavat herkullisia makuelämyksiä. Yhdistämällä alkoholilliset mehujäät ja lisäaineettomat paletat voit tarjota asiakkaille laajan valikoiman vaihtoehtoja erilaisiin tilaisuuksiin ja makumieltymyksiin.

Tartu menestyvään ja kasvavaan liiketoimintaan ja ole osa makujen maailmaa, joka ilahduttaa ja virkistää ihmisiä ympäri maailman. Ota rohkeasti yhteyttä ja aloita matkasi kohti herkullisia ja terveellisiä hetkiä asiakkaillesi alkoholillisten mehujäiden ja lisäaineettomien paletojen tehtaalla! Kevät- ja kesäsesonki 2024 ovat edessä!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Metallialan yritys, jolla on erittäin pitkä historia ja vankka asiakaskunta

Päätoimialana on erilaisten metallirakenteiden ja niiden osien valmistus. Esim. teräsrakenteiden, kuljettimien, ruuvikuljettimien ja muiden tuotteiden valmistus; alumiinin ja ruostumattoman teräksen tuotteiden valmistus.Päätuotannon lisäksi asiakkaille tarjotaan erilaisia ​​metallitöihin liittyviä palveluita: hitsaus, sorvaus, kierteitys, jyrsintä, taivutus, poraus jne.Asiakkaita ovat pellettitehtaat ja muovinjalostajat sekä muut tuotantoyhtiöt.Yrityksellä on noin 220 erilaista asiakasta.Kaikki työntekijät ...

Katso lisätiedot

Neste-huoltoasema "Pirttilinna" omalla ja upealla 600 m2:n rakennuksella 8-tien varressa

Hyväkuntoinen Neste-huoltoasema hyvällä paikalla vilkkaasti liikennöidyn 8-tien varressa. Lounasravintola, pikaruokaravintola, Veikkaus ja matkahuolto sekä huoltamotoiminta. Hyvät liiketoiminnan kehittämismahdollisuudet paikallisen kilpailutilanteen johdosta. ...

Katso lisätiedot

Myydään Uudellamaalla toimivan Erikoiskalustohuolto EKH Porvoo Oy:n liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yhtiön kärkituote on teollisuuden raskaan­-kaluston huoltokorjaamo ja sen varaosien myynti. Yhtiöllä on yksinoikeus myydä Disab-laitteiden varaosia Suomessa. Yhtiön varastosta löytyy kaikkiin Disab-malleihin kuuluvat tärkeimmät päivittäis- ­varaosat. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa huoltoprojekteja alusta loppuun saakka. Yhtiö järjestää myös Disab-laitteiston koulutuksia. Yhtiöllä on käytössä erittäin ajanmukaiset koneet ja yhtiö on tunnettu ja luotettava osaaja. Yrityksellä on toimintaansa varten vuokratt...

Katso lisätiedot

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot