Halutaan myydä
Vaatealan verkkokauppa eikiinnosta.com

Kohdenumero FK61735
Hintapyyntö 1 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Myydään vaatealan verkkokauppa (pelkkä liiketoiminta), jota itsekin tituuleerataan Suomen huonoimmaksi vaatebrändiksi. Kauppa toimii dropshipping periaatteella ja kaikki on täysin automatisoitua. Kauppa myynnissä ajanpuutteen vuoksi.

Kauppa ollut kehityksessä n. 1 kuukauden ajan, jolloin tehty markkinointia sekä välitöntä kauppaa. Tuotteiden luominen toimittajan design- sovelluksella on erittäin nopeaa ja uuden tuotteen luominen kestää muutaman minuutin. Suora integraatio toimittajan järjestelmään, jolloin esimerkiksi varastosaldot päivittyvät automaattisesti sekä tilaus menee automaattisesti tuotantoon ja sieltä eteenpäin asiakkaalle. Tuotteiden toimitukset asiakkaalle n. 1 viikossa.

Kauppaan kuuluu kaikki verkkokaupan data, domain, Tiktok ja Instagram tilit, käyttöoikeus logoon jne. Käytännössä uusi omistaja vastaa ainoastaan uuden verkkomaksusopimuksen tekemisestä.

Kaupan tiedot pähkinänkuoressa:
- Domain eikiinnosta.com
- Woocommerce
- Dropshipping, täysin automatisoitu tilauksesta asiakkaan toimitukseen
- Mukaan Tiktok tili 500+ seuraajaa
- Markkinointiin käytetty kaikkiaan 0 euroa tähän asti
- Kaupan yhden kuukauden konversio rate 1.1%, keskiostos 35 euroa
- Tuotteiden palautusprosentti 0%

Jos tykkäät tuottaa sisältöä someen sekä jalostaa tätä brändiä eteenpäin, saat tästä varmasti tuottavan liiketoiminnan aikaiseksi kohtuullisella vaivalla sekä pienillä kuluilla. Huumorintajua pitää löytyä jos tähän lähtee :)


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Liikuntavammaisten ja ikääntyvien ihmisten apuvälineiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys myynnissä

Yritys on valtakunnallisesti pitkään toiminut liikuntavammaisten ja ikääntyneiden ihmisten apuvälineiden maahantuoja ja myyjä. Yritys toimii Etelä-Suomessa mutta myyntialue kattaa koko Suomen.Pitkästä historiasta johtuen yrityksellä on laaja asiakaskunta omine jakelijoineen sekä kauppasuhteet myös julkishallinnollisiin toimijoihin sosiaali- ja terveysalalla valmiina hyödynnettäväksi. Asiakkaita ovat mm. sairaalat, jakelijat sekä myös yksityiset ihmiset.Yritys myydään terveysongelmien vuoksi mutta yrittäjät ...

Katso lisätiedot

Myynnissä monien mahdollisuuksien perinteinen ja viihtyisä lounasravintola ja kahvila

Unelmiesi yritys on nyt myynnissä – perinteikäs ja kodikas lounasravintola ja kahvila odottavat uutta omistajaa!Tässä on tilaisuutesi tarttua pitkien perinteiden ja makunautintojen tarjoamaan mahdollisuuteen. Myynnissä on lounasravintola ja kahvila, joka on ollut osa paikkakunnan historiaa aina vuodesta 1981. Yrityksen vahva ja vakiintunut asema rakentuu laadukkaan kahvilan ja houkuttelevan lounasravintolan ympärille.Asiakkaiden suosikiksi noussut yritys tarjoaa herkullisia ja ainutlaatuisia ruokaelämyksiä,...

Katso lisätiedot

Viherrakennusyritys, joka suunnittelee sekä rakentaa pihoja pääkaupunkiseudulla

Yhtiö on viherrakentamisen ammattilainen, joka suunnittelee sekä rakentaa piha-alueita pääkaupunkiseudulla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös pihojen hoitotyöt.Asiakkaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulla toimivia isompia rakennusliikkeitä. Asiakkaina on myös kaupunkien ja kuntien viheryksiköitä. Toimivat ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiin sekä muihin yhteistyökumppaneihin ovat olleet tärkeä tekijä yhtiön menestystarinassa.Yhtiöllä on pitkä historia alan hyvämaineisena ja luotettavana toimijana, jota ei ...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot