Halutaan myydä
Myydään naisten vaate verkkokauppa emilyfashion.fi varaston hinnalla

Kohdenumero FK63119
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään naisten vaate verkkokauppa (osakeyhtiö). Varaston arvo (vaatteita) n. 1800 € + pakkaus materiaali. Vaatteiden myynti hinta n. 3 500 - 4 000 €.

Tuotteet tilataan Puolasta, jotka valmistettu Puolassa, Italiassa, Turkissa (voin suositella tavarantoimittajat) ja tavaratnoiminttajat kanssa ei oli ongelmat.

Yrityksellä on pankkitili Säästöpankissa ja on kirjanpitaja kanssa sopimus.

Yrityksellä on laina (Säästöpanki), tällä hetkellä n. 9 000e, Finvera takkaus. Jos kiinnostaa yrityksen ostaminen, sinun täytyy maksaa koko laina, että pääsette jatkamaan yrityksen kanssa puhtaalta pöydältä.

Kauppaan kuuluu verkkokauppa - webnodilla Premium paketti (voimassa 14.12.2023 asti), domain (voimassa 24.06.2023 asti, voi uudistaa), valmis Logo, Facebook sivu (184 seuraajaa ja 160 tykkäystä) , Instagram tili (365 seuraajaa), asiakkaan tiedot (n. 150 asiakkaat), tavaran toimittajan tiedot.

www.emilyfashion.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Myydään Rukalla sijaitseva Hotelli ja Ravintola RukaTonttu

Hotelli ja Ravintola Rukatonttu toimii Rukan hiihtokeskuksessa Talvijärven rannalla, laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä, minuutin kävelymatkan päässä hiihtohissistä, kahden kilometrin päässä Karhunkierroksen vaellusreitiltä ja kilometrin päässä valtatie E63:sta.Kodikkaissa huoneissa on Wi-Fi-yhteys, taulutelevisio, minibaari sekä välineet teen ja kahvin keittoon. Osassa huoneista on kerrossänky. Sviiteissä on poreamme. Huonepalvelu on saatavilla.Hotellissa on viihtyisä ravintola, baari, terassi ...

Katso lisätiedot

Laajan valikoiman omaava pitkään toiminut kotitaloustavaroiden liike Espanjassa

Mahdollisuus tee-se-itse-, sisustus- ja puutarhanjakeluliikkeeseen ainutlaatuisella paikalla Kataloniassa. Myynti painottuu vähittäiskauppaan vaikkakin myös yritysasiakkaita on.Tuotevalikoimassa mm. erilaisia rautakauppatuotteita, kodinkoneita ja -tarvikkeita. Tuoteportfolio koostuu erinomaisista Espanjalaisista ja kansainvälisistä brändeistä.Toiminut todella pitkään samassa erinomaisessa paikassa, joten asiakkaat löytävät helposti paikan päälle. Kanta-asiakasjärjestelmä B2C ja B2B asiakkaille.Alueen väestö...

Katso lisätiedot

Kansainvälisesti kilpailukykyisten elektroniikkateollisuuden koneiden ja laitteiden valmistus.

Yrityksellä on omaan suunnitteluun pohjautuvia elektroniikkateollisuuden koneita ja laitteita, joita se valmistaa ja markkinoi globaalisti. Valmistus tapahtuu Suomessa ja asiakkaat ovat ympäri maailmaa. Yritys on omassa segmentissään hyvinkin kilpailukykyinen, vaikka se joutuukin kilpailemaan isoja monikansallisia yrityksiä vastaan markkinoilla....

Katso lisätiedot