Halutaan myydä
uusi subscription- liikemallin video-oppimisalusta 300 ensimmäisellä käyttäjällä ja kymmenellä B2B asiakkuudella

Kohdenumero FK65243
Hintapyyntö 5 000
Liikevaihto 10000
Taseen loppusumma 2500
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2
Myydään uusi yritys (perustettu loppuvuodesta 2021) tai etsitään osakkaita.

20 000 € kokonaisliikevaihtoa tehnyt no-code eduTech alusta millä 300 käyttäjää sekä toimiva myynnin prosessi ja prospektilistat missä n. 1000 yhteystietoa. Yritys on voitollinen (huom. aloittava yritys, ei vakiintuneita kuluja)


Uusi no-code alusta koulutusalalle. Sopii henkilölle, joka haluaa tuottaa korkealaatuista koulutusta netissä yksityishenkilöille, yrityksille tai oppilaitoksille. Yritys on harrasteprojektina käynnistetty, ja perustajilla on muita yrityksiä, jotka vievät suuren osan ajasta toistaiseksi.

Yritys on alkuvaiheessa, mutta on testannut ensimmäiset toimivat asiakashankinnan metodit, hankkinut ensimmäiset asiakkaat konseptille ja kehittänyt toimivat systeemit ja työprosessit etätiimille.

Alustan voi kaupallistaa ja kasvattaa monella eri tavalla: tuottamalla uusia kursseja nykyisille asiakkaille, luomalla digitaalisia tuotteita verkkokauppaan, markkinoimalla aktiivisesti alan tapahtumissa ja somessa. Käyttäjiä on yli 300; asiakkaina ovat koulut, kunnat ja yksityishenkilöt. Yrityksellä liiketoiminnan kehitykseen suunnitelma millä pääsee alkuun. Yritys on päässyt Googlen aloittavien yritysten ohjelmaan, ja mm. Google Ads -tilit ovat olemassa. Yrityksellä on hyvät, modernit järjestelmät, jotka mahdollistavat kasvamisen. Yrityksellä on freelance-yhteistyökumppaneita, jotka hoitavat mm. myyntiä.

Alustan verkkokurssin / online workshopin käynyt saa opetushallituksen tukeman digitaalisen osaamismerkin, jonka voi hyväksilukea Suomen kouluissa tai lisätä CV:hen, kun hakee töitä. Alustan käyttöliittymä on pelillistetty, ja brändi on vahva.

Yrittäjät voivat jäädä yritykseen osakkaina auttamaan toiminnan kasvattamisessa tai myydä kokonaisuuden kokonaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kiinteistöalan palvelut

Yritys aloitti liiketoimintansa siivouspalvelujen tarjoajana. Myöhemmin, liiketoiminnan kehittyessä, yritys alkoi laajentaa palveluvalikoimaansa ja tarjoaa nyt laajan valikoiman toimintoja kiinteistönhallinnasta lumenpoistopalveluihin sekä viheralueiden suunnitteluun ja ylläpitoon. Yhtiö toimii kansallisella tasolla ja asiakasportfolioon kuuluu yrityksiä kaikista suurimmista alueellisista keskuksista. Tavalliset asiakkaat ovat suuryrityksiä....

Katso lisätiedot

Hyvässä kunnossa oleva ja kovaa tulosta tekevä valmistava yritys elektroniikka-alalla Länsi-Suomessa

Yli 25 vuotta B2B-puolella toiminut yritys jolla on vahva asema ja kova tulos. Hyvä mahdollisuus pyörittää palkatulla johdolla tai yrittäjänä itse....

Katso lisätiedot

Tuottoisa lounaskahvila Pirkanmaalaisessa kaupungissa

Vilkkaalla alueella kahvila-, leipomo- ja -kevytlounas -tuotteet....

Katso lisätiedot

Myydään Oulussa sijaitsevan yrityksen monipuoliset autoalan liiketoiminnot

Myynnissä ovat yrityksen liiketoiminnot, jotka sisältävät autohuollon, korjauksen, katsastuksen, fiksauspalvelut ja autokaupan. Tämä on ihanteellinen mahdollisuus yrityksille tai yrittäjille, jotka haluavat päästä suoraan autoalan markkinoille vahvalla ja tunnetulla brändillä. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja se sijaitsee strategisesti hyvällä paikalla, tarjoten loistavat mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen nykyaikaisen autoalan kysynnän myötä. Yritys on tunnettu ja arvostettu autoalan toimija, joka ...

Katso lisätiedot