Halutaan myydä
uusi subscription- liikemallin video-oppimisalusta 300 ensimmäisellä käyttäjällä ja kymmenellä B2B asiakkuudella

Kohdenumero FK65243
Hintapyyntö 5 000
Liikevaihto 10000
Taseen loppusumma 2500
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2
Myydään uusi yritys (perustettu loppuvuodesta 2021) tai etsitään osakkaita.

20 000 € kokonaisliikevaihtoa tehnyt no-code eduTech alusta millä 300 käyttäjää sekä toimiva myynnin prosessi ja prospektilistat missä n. 1000 yhteystietoa. Yritys on voitollinen (huom. aloittava yritys, ei vakiintuneita kuluja)


Uusi no-code alusta koulutusalalle. Sopii henkilölle, joka haluaa tuottaa korkealaatuista koulutusta netissä yksityishenkilöille, yrityksille tai oppilaitoksille. Yritys on harrasteprojektina käynnistetty, ja perustajilla on muita yrityksiä, jotka vievät suuren osan ajasta toistaiseksi.

Yritys on alkuvaiheessa, mutta on testannut ensimmäiset toimivat asiakashankinnan metodit, hankkinut ensimmäiset asiakkaat konseptille ja kehittänyt toimivat systeemit ja työprosessit etätiimille.

Alustan voi kaupallistaa ja kasvattaa monella eri tavalla: tuottamalla uusia kursseja nykyisille asiakkaille, luomalla digitaalisia tuotteita verkkokauppaan, markkinoimalla aktiivisesti alan tapahtumissa ja somessa. Käyttäjiä on yli 300; asiakkaina ovat koulut, kunnat ja yksityishenkilöt. Yrityksellä liiketoiminnan kehitykseen suunnitelma millä pääsee alkuun. Yritys on päässyt Googlen aloittavien yritysten ohjelmaan, ja mm. Google Ads -tilit ovat olemassa. Yrityksellä on hyvät, modernit järjestelmät, jotka mahdollistavat kasvamisen. Yrityksellä on freelance-yhteistyökumppaneita, jotka hoitavat mm. myyntiä.

Alustan verkkokurssin / online workshopin käynyt saa opetushallituksen tukeman digitaalisen osaamismerkin, jonka voi hyväksilukea Suomen kouluissa tai lisätä CV:hen, kun hakee töitä. Alustan käyttöliittymä on pelillistetty, ja brändi on vahva.

Yrittäjät voivat jäädä yritykseen osakkaina auttamaan toiminnan kasvattamisessa tai myydä kokonaisuuden kokonaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asfaltti- ja kiinteistöalan erikoisosaaja, jolla on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus

Yhtiöllä on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus ja se tarjoaa samanaikaisesti useampaa eri palvelua samoille asiakkaille, joka lisää sen kilpailuetua ja luo konkreettista lisäarvoa asiakkaille.Nuorekas kasvuyritys saavuttaa meneillään olevana tilikautena kautta aikain suurimman liikevaihtonsa.Palveluihin kuuluvat mm. kiinteistöjen asfaltin ja kattojen korjaus- sekä huoltotyöt ja erilaiset vesieristystyöt.Yhtiö on innovatiivinen uudistaja ja alan edelläkävijä, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkaille merkittäv...

Katso lisätiedot

Myydään pääkaupunkiseudulla toimivan taksiliikenteen liiketoiminta

Yritys on erikoistunut esteettömiin kuljetuksiin ja yrityksen kautta hoituvat kaikki erityisjärjestelyjä vaativat kuljetukset. Palveluun kuuluu myös erityislasten koulukuljetukset.Yhtiö on tämän vuoden alusta alkaen terävöittänyt toimintaansa keskittymällä ydinliiketoimintaansa, joka on esteettömät kuljetukset. Tällä on ollut merkittävä vaikutus yrityksen kannattavuuteen. Yhtiö työllistää yhteensä n. 20 henkilöä, joista kaksi toimistossa ja yksi kuljetuksista vastaava esimies. Kuljettajat ovat suomenkielent...

Katso lisätiedot

Suunnittelupainotteinen järjestelmätoimittaja

Yritys tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita järjestelmäratkaisuja mukaan lukien suunnittelun, järjestelmätoimitukset kuin myös huollon. Toimitukset tapahtuvat pääosin avaimet käteen periaatteella.Huoltotoiminnassa varmistetaan käytössä olevien järjestelmien sekä laitteiden toimivuus ja turvallisuus. Modernisointiliiketoiminnassa tarjotaan ratkaisuja elinkaarensa loppupäässä oleville järjestelmille niin osapäivityksiä kuin täysmodernisointiratkaisuja....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot