Halutaan myydä
Kylän keskus Ravintola Susiluola

Kohdenumero FK59384
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Vuodesta 1995 toimineeseen ravintolaan haetaan eläköitymisen vuoksi uutta yrittäjää.

A-oikeudet omaava ravintola on Karijoen kunnassa ainoa lounasruokaa tarjoava yritys. Hyvä ruoka ja viihtyisät tilat ovat taanneet asiakkaiden suosion ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Tällä hetkellä ravintola on avoinna ainoastaan päiväsaikaan. Ravintola on toiminut aiemmin myös iltaisin ja viikonloppuisin ollen mm. seutukunnan suosituimpia karaokelaulupaikkoja. Aukioloaikojen supistamisen syynä on ollut yrittäjän jaksamiseen liittyvät tekijät.

Ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla ja sinne on helppo tulla millä kulkuneuvolla tahansa. Tila voidaan myydä tai vuokrata. Ravintolatilan koko on noin 125 k-m2 ja asiakaspaikkoja on sisällä noin 70 ja ulkoterassilla noin 25. Ravintolatilasta löytyy tuolien ja pöytien lisäksi televisio ja valvontakamerat ja biljardipöytä. Tila taipuu helposti myös karaoke- ja muihin live-esiintymisiin.

Keittiö on toimiva ja sen kalustukseen kuuluu mm. jääkaappi, tiskikone, jääpalakone, uuni, pizzauuni, rasvakeitin, parila ja mikro.

Yrityksen myynnin syynä on yrittäjän eläkkeelle siirtyminen. Mahdollisuus on ostaa myös koko kiinteistö. Tontti on iso ja sinne on mahdollista rakentaa vielä omakotitalo. Nykyisessä kiinteistössä on asumismahdollisuus. Tontilla on pieni verstastila, jossa voi tehdä mm. hitsaustöitä.
Voit olla suoraan yhteydessä yrittäjä Marja Stridiin puh. 050 400 1105, marja.strid@gmail.com
tai omistajanvaihdosasiantuntija Jorma Rantaan, puh. 050 593 9739, jorma.ranta@yrittajat.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yksi johtavista isojen teknisten tuotantovälineiden tukkukaupoista

Yritys on luotettava ja hyvämaineinen sekä toimialallaan tunnettu ja yksi johtavista  tukkukaupoista.Toiminta käsittää laitemyynnin, asennukset ja huollon, tarvikekaupan sekä käytettyjen koneiden välitystoiminnan.  Asiakaskunta on erittäin laaja....

Katso lisätiedot

Kannattava ja kasvava autokorjaamo Jyväskylässä

Hyvin kannattava ja kasvava autokorjaamo, jolla tunnettu liikepaikka. Lisätietoja salassapitosopimusta vastaan....

Katso lisätiedot

Pieni alihankintakonepaja Pirkanmaalla

Myyjä työllistää yrittäjän, mahdollista laajentaa asiakaspiiriä.Tuotteisto kiinnitys- ja muita metallituotteita....

Katso lisätiedot

Myydään Oulun keskustassa Kino Grilli. TARJOUSHINTA 249 000 ennen kesää.

Kino Grilli on uniikki, Oulun keskustan paras grillikioski. Se on ruoka- ja grillikioski (puhekielessä grilli, nakkikioski, snagari ja snägäri), jossa myydään valmistettua pikaruokaa. Grilli sijaitsee Oulun keskustassa olevan uuden tapahtumapuiston laidalla, uuden Rotuaarin päässä. Se on yksityisomisteinen, omalla konseptillaan ja nimellään toimiva, vastakohta hampurilais-ravintoloissa ja pizzerioissa yleisemmälle ravintolaketju- tai franchising -toiminnalle.Hintapyyntö sisältää rakennuksen, vuokraoikeuden ...

Katso lisätiedot