Halutaan myydä
Uniikki skandinaavinen sisustusmyymälä Kuopiossa

Kohdenumero FK63389
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 150-200 000
Toimiala Vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuojat, edustukset
Sijainti Pohjois-Savo
Henkilöluku 2
Ainutlaatuinen sisustusliikkeemme Live4 nyt myynnissä! Liike sijaitsee Kuopion keskustassa kaupungin parhaalla paikalla. Meiltä löytyy myös oma verkkokauppa, johon meillä on kaikki muokkausoikeudet. Liikkeemme on toiminut menestyksekkäästi jo viiden vuoden ajan tarjoten kauniita, ekologisia sisustus- ja lifestyletuotteita Skandinaviasta, jotka on tarkoin valittu.

Live4:stä löydät laajan valikoiman vastuullisia ja luonnonläheisiä tuotteita. Meillä on hyvät suhteet tavarantoimittajiin ja valikoimassamme on uniikkeja brändejä, joita ei löydy lähialueilta. Asiakaskuntamme tulee pääasiassa Kuopiosta ja lähialueilta, mutta brändillämme on tunnettuutta myös muualla Suomessa. Toimimme edullisissa vuokratiloissa Kuopion torin laidalla kaupungin parhaalla sijainnilla.
Tällä hetkellä suurin osa liikevaihdostamme tulee myymälän kautta, mutta verkkokaupan kehittäminen tarjoaa suuren potentiaalin kasvattaa liiketoimintaa. Ostajalla on mahdollisuus kehittää myös omaa maahantuontia ja valikoimaa. Oma asiakasrekisteri on valmiina ja nykyiset omistajat perehdyttävät kaikessa. Hinta muodostuu ostohetkellä sen hetken vaihto-omaisuudesta + 5000e:n myyntihinnasta. (Arvio 40-45t)

Liiketila on täysin valmiina jatkajalle ja tarjoamme hyvän perehdytyksen uudelle yrittäjälle. Myydään yrityksen koko osakekanta.

Yhteenvetona:
- Huippu sijainti Kuopion keskustassa
- Edullinen vuokra
- Uniikki, erilainen ja erottuva myymälä
- Verkkokauppa
- Hyvä tavarantoimittajaverkosto
- Valmis asiakasrekisteri
- Varasto 40-45t
- Perehdytys kuuluu kauppaan


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä pullantuoksuinen kahvila-konditoria Keski-Suomen alueella

Persoonallinen kahvila on luonut mainetta runsaalla ja herkullisella kakku- ja pullavalikoimallaan. Tuoreen pullantuoksu houkuttelee asiakkaita heti aamusta. Tuotevalikoimaan kuuluu myös maittavat suolaiset piirakat, sämpylät, keksit ja pikkuleivät. Kaikki tuotteet leivotaan käsin paikan päällä vankalla ammattitaidolla laadusta ja mausta tinkimättä.Yrityksen keittiössä valmistuu päivittäin vaihtuvaa keittoa, ruokaisia salaattiannoksia ja herkullisia maalaispizzoja.Yrityksen tyylikkäissä kokous- ja ryhmätilo...

Katso lisätiedot

7,14 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

7,14 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Ikiruusujen tuonti- ja jakeluyhtiö

Brändin ovat luoneet kaksi yrityksen päivittäistä työtä tekevää sisarusta. Kaikki ruusulaatikot ja koostumukset ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä. Tuotteiden pääraaka-aineena olevat ruusut tulevat Ecuadorista ja ne on jo käsitelty niin, että ne säilyvät olosuhteista riippuen 1-3 vuotta. Asiakkaita on kaiken ikäisiä, pääkohderyhmänä ovat 20-60-vuotiaat, sekä miehet että naiset, jotka haluavat lahjoittaa kauniita kukkia itselleen tai läheisilleen. Tuotteita myyvät myös Prisma-ketjun myymälät, ja tämän ketj...

Katso lisätiedot

Myydään huippupaikalla sijaitseva rautakauppa, vapaa-ajan tuotteiden sekä koneiden myyntiin ja varaosa- ja huoltopalveluihin erikoistunut yritys

Etelä-Suomessa pitkään toiminut yhtiö tarjoaa kattavan tuotevalikoiman rautakaupan puolelta mutta lisäksi vapaa-ajan puolelta kalastus- ja puutarhapuolen tarjonta on laajaa. Tärkeän lisän myyntiin tuo myös ammattimainen vene- ja moottorimyynti sekä osaavat vene-, moottori- ja pienkonehuoltopalvelut.Yrityksen menestyksekkään historian, laadukkaiden palveluiden sekä asiakaspalveluhenkisyyden ansiosta asiakaspohja on erittäin laaja. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta helpottaa uuden omistajan alkutaivalta...

Katso lisätiedot