Halutaan myydä
Valaistuksen (LED) ja erikoiselektroniikan verkkokauppa ja maahantuonti

Kohdenumero FK56767
Hintapyyntö 8 000
Liikevaihto 250 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Maahantuonti ja verkkokauppa teknisellä alalla, erikoistunut mm. LED-valaistukseen ja valokuitutuotteisiin sekä muu valaistustekniikka ja sähköiset komponentit. Kaupan pääasiallisin arvo on lähes 20 vuotta vanha fi-domain ja tuhansia ehjiä linkkejä. Asiakasrekisteri ja maahantuonnin hankintaketju kuuluvat kauppaan. Verkkokaupalla ei ole nyt varastoa, joten helppo integroida muihin liiketoimintoihin lisäämään aitoa liikennettä. Sopii myös jo alalla olevalle yrittäjälle, potentiaalisia ja merkittäviä asiakkaita. Uusi verkkokauppa, johon linkitys vanhasta verkkokaupasta. Alalla tunnetun nimen käyttöoikeus. Vanhat linkit ehjiä jopa 15 vuoden ajalta. Vanha varasto loppuunmyyty, joten Ei vanhaa varastoa, vaan uusi kauppias pääsee aloittamaan tuoreesta ja nykyhetkeen sopivasti räätälöidystä valikoimasta. Uuteen varastoon investointitarve 5000-20000€. Tuotekoulutus ja maahantuonnin koulutus tarvittaessa. Kiire, siksi hinta on varsin alhainen. Kaupan nopea jatkaminen on eduksi myös uudelle kauppiaalle.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään Koskut Burgerin liiketoiminta kiinteistöineen Jalasjärveltä

Nyt myynnissä loistavalla sijainnilla olevan grillin liiketoiminta sekä kiinteistö tontteineen. Kiinteistö on kooltaan n. 180 m2 ja tontti 2 ha. Liikekiinteistöön on oma liittymä kolmostieltä.Grilli tarjoaa keittolounasta, grilliannoksia, virvokkeita ja tietenkin kahvia makean purtavan kera. Asiakaspaikkoja on sisätiloissa 50 henkilölle ja ulkona terassilta löytyy lisätilaa kymmenelle henkilölle.Tässä on erinomainen tilaisuus vaikkapa yrittäjähenkiselle pariskunnalle lähteä grilliyrittäjäksi. Nykyisellään t...

Katso lisätiedot

Myydään Uudellamaalla toimivan Erikoiskalustohuolto EKH Porvoo Oy:n liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yhtiön kärkituote on teollisuuden raskaan­-kaluston huoltokorjaamo ja sen varaosien myynti. Yhtiöllä on yksinoikeus myydä Disab-laitteiden varaosia Suomessa. Yhtiön varastosta löytyy kaikkiin Disab-malleihin kuuluvat tärkeimmät päivittäis- ­varaosat. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa huoltoprojekteja alusta loppuun saakka. Yhtiö järjestää myös Disab-laitteiston koulutuksia. Yhtiöllä on käytössä erittäin ajanmukaiset koneet ja yhtiö on tunnettu ja luotettava osaaja. Yrityksellä on toimintaansa varten vuokratt...

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot