Halutaan myydä
Menestyksekäs pitkän historian omaava tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja

Kohdenumero FK56761
Hintapyyntö 195 000
Liikevaihto 700 000
Toimiala Maahantuonti
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2
Yritys on pitkään tuottoisasti toiminut, tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja, joka omaa asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen. Yritys tarjoaa teollisuus- ja yritysasiakkailleen ammattilaiskäyttöön soveltuvia laadukkaita tekstiiliteollisuustuotteita ja -tarvikkeita sekä käsityöpuolelle laadukkaita käsityötarvikkeita.
Yrityksellä on pitkän historiansa ansiosta hyvä tunnettavuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä valmistajien edustukset.
Nopea ammattimainen palvelu ja laadukkaat tuotteet sekä korkea osaaminen lisättynä oikeaan asenteeseen ovat yrityksen myyntivaltteja. Puskaradio on paras ”myyjä”.

Tuotevalikoimassa on erittäin kattava käsittäen mm. brodeerauslangat ja -materiaalit, neule- ja käsityötarvikkeet, tarranauhat, pehmusteet, pakkausmateriaalit ja -koneet, tuotemerkintäratkaisut sekä paljon muuta.  
Asiakkaita ovat elintarvike- ja pakkausteollisuus, puolustusvoimat, kemianteollisuus, tekstiiliteollisuus, huonekaluteollisuus ja laivateollisuus alojen toimijat.

Yritys toimii Länsi-Suomessa toimintaan hyvin sopivissa vuokratiloissa, mutta liiketoiminta ei ole riippuvainen sijainnista eli toimintaa voidaan tehdä missä vain. Markkina-alueena kuitenkin koko Suomi ja kasvupotentiaalia löytyy lisäksi Ruotsista ja Virosta.

Yritys on myös voimakkaasti panostanut tuotekehitykseen ja uusien tuotteiden myynti onkin jo lähtenyt kasvuun. 

Omistajat ovat tarvittaessa valmiit sitoutumaan yritykseen pidemmäksikin aikaa ostajan niin halutessa.

Koronakriisi ei ole vaikuttanut yrityksen liiketoimintaan haittaavasti, johtuen pitkälti liiketoiminnan pohjautumisesta useisiin eri tuotteisiin sekä asiakassegmentteihin.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä akku- ja autolasiliiketoiminta etsii uutta omistajaa

Yritys on toiminut useiden vuosikymmenien ajan tarjoten asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua auton akkujen ja tuulilasien korjauksien parissa.Akkualan erikoisliikkeenä yrityksestä löytyy kattava valikoima akkuja eri käyttötarkoituksiin. Lisäksi yritys on sertifioitu Pilkington lasiliike, joten tuulilasin vaihdot ja korjaukset onnistuvat varmalla ammattitaidolla. ...

Katso lisätiedot

Yksilöllistä rakennus- ja huoltopalvelua

Rakennusalan osaajien tekemänä pienimuotoisia remontointitöitä niin sisällä, kuin ulkonakin.Maalauksia, terasseja, portaita, laitureita, piharakennusten kokoamisia ja myös puutarhatöitä....

Katso lisätiedot

Lasitusalan yritys, joka on toiminut menestyksekkäästi jo useita vuosikymmeniä

Yhtiö palvelee Uudenmaan alueella sijaitsevassa toimipisteessään yksityishenkilöitä ja yrityksiä lasitukseen liittyvissä tarpeissa.Palveluihin kuuluvat perinteiset ikkuna- ja tuulilasiprojektit sekä laajemmat ratkaisut suunnittelusta toteutukseen asti.Asiakaskunta koostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista ja yhtiö on vakuutusyhtiöiden suosittelema.Toimintaa harjoitetaan useiden vuosikymmenten kokemuksella. Yhtiön vahvuuksia ovat kokemus, monipuolisuus, joustavuus sekä nykyaikainen konekanta. Liiketoimin...

Katso lisätiedot

Tunnetun, menestyvän brändin maahantuonti ja myyntiyritys

Loistava mahdollisuus brändipohjaista liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa ykkönen, joka kuitenkin vasta menestyksensä alkumetreillä.   Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tuotteistaan ja ensiluokkaisesta palvelutasosta. Liiketoiminta on selkeässä kasvussa mutta valitettavasti omistajien terveydentilanne pakottaa nyt luopumaan tästä lupaavasta tulevaisuuden kasvuliiketoiminnasta aivan liian aikaisin. Yritys on pitkäjä...

Katso lisätiedot