Halutaan myydä
Myydään koti- ja toimistosiivouksiin erikoistunut yritys

Hintapyyntö 15 000
Liikevaihto 15000
Toimiala Siivous, puhtaanapito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 2
Nyt olisi tarjolla hyvällä brändillä, verkkosivuilla ja myyntikanavilla varustettu n. vuoden toiminut lähinnä kotisiivouksia tekevä siivousalan yritys. Yrityksellä on vakituinen asiakaspohja, jolla saa reilua n. 15 000 vuosittaista liikevaihtoa. Liiketoiminta on kannattavaa, mutta pientä ja yrityksen hinnoittelu on hyvällä pohjalla.

Yrittäjyyttä harkitsevalle konkarisiivoojalle, tämä voisi olla mahdollisuus päästä helposti oman yritystoiminnan alkuun ja lähteä kasvattamaan omaa kannattavaa siivousyritystä. Voin myös auttaa yritysoston rahoituksen kokoonsaamisessa mikäli tarve vaatii.

Yrityksellä on hyvä brändi rakennettuna, löytyy hyvät nettisivut, somet yms.

Yritys on myynnissä, sillä yrittäjänä muut yritystoimet vievät aikaani ja tämän vuoksi minulla ei ole ajallisesti ollut mahdollisuuta kunnolla panostaa yrityksen kasvattamiseen.

Voin joko myydä koko yrityksen, mutta toisena vaihtoehtona sopivan yrittäjän löydyttyä, voin jäädä pienellä osuudella osakkaaksi yritykseen. Uskon voivani tarjota hyviä neuvoja ja tukea yritystoiminnan kehittämisessä ja asiakashankinnassa vaikka ilmaiseksi osakuutta vastaan.

Verkkosivuun voi käydä tutustumassa osoitteesta www.clefax .fi
ja muut somet löytää nimellä Siivouspalvelu Clefax


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.