Halutaan myydä
Puukkopaja, Kellosepän verstas ja työpalvelut matkailukeskuksessa. Liiketoimintakauppana.

Kohdenumero FK59789
Hintapyyntö 13 000
Liikevaihto 30000+
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Paikkakunnan ainoa alan yritys.

Monipuolisia palveluja Kalajoen Hiekkasärkkien vilkkaassa matkailukeskuksessa. Kellon paristot, kaiverrustyöt, pieniä korjauksia silmälaseista ovikelloon.

Itsevalmistetut puukot ja matkamuistot ovat pääasiallinen tulonlähde. Nykyinen yrittäjä on tehnyt liiketoimintaa harrastuksena. Tarjolla on enemmän työtä ja mahdollisuuksia, kuin aika ja jaksaminen antaa myöten.

Vakituinen tilauskanta laattakaiverruksilla ja kellonparistovaihdoilla.

Matkamuistomyyntiä ja yrityslahjamyyntiä kehittämällä on kasvavassa matkailukeskuksessa valtavat mahdollisuudet. Verkkokauppa toisi lisää mahdollisuuksia.

http://www.knifedreams.com/

Kaupassa on mahdollista neuvotella liiketoiminnan kaupasta, työvälineiden kaupasta tai vaikka ostaa koko yritys itselleen kiinteistön kera, jossa työverstas sekä myymälä viihtyisän omakotitalon yhteydessä.

Matkailijamäärät ovat huimassa kasvussa. Heinäkuussa 2021 Kalajoki oli Suomen neljänneksi suosituin kohde, edellä vain Helsinki, Turku ja Tampere.

Myynnin syy eläköityminen.
Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tunnettu askartelu- ja sisustustukku

Tukun varastossa on noin 3000 eri tuotetta. Uusi ohjelma ja hyvin toimiva varasto mahdollistavat tilausten nopean toimittamisen asiakkaille. Sähköinen tilausjärjestelmä helpottaa asiakasta löytämään juuri itselleen sopivat tuotteet laajasta valikoimasta....

Katso lisätiedot

Myydään pääkaupunkiseudulla toimiva veneenmoottoreiden huoltoliiketoiminta

Yhtiön päätoimialana on vene, venemoottorit ja perämoottorit. Yhtiön palveluun kuuluvat talvi- sekä määräaikaishuolto, veneiden ja venemoottoreiden korjaus, huoltotoiminta, vauriokorjaukset ja varaosat. Yrityksellä on useita toimialaan liittyvien tuotemerkkien edustuksia. Yrityksellä on käytössään oma laituri, jonka pituus on 24 m....

Katso lisätiedot

Yritys, joka myy ja asentaa sälekaihtimia, rullaverhoja sekä osin valmistaa muita alan tuotteita

Yhtiö myy ja asentaa sälekaihtimia, rullaverhoja sekä markiiseja ja myy sekä osin valmistaa muita alan tuotteita. Asiakkaita ovat yksityiset sekä yritykset ja yhtiö toteuttaa hankkeita myös uudis- sekä korjausrakennuskohteissa. Yksityisasiakkaiden osuus liikevaihdosta on kasvussa. Kilpailutekijöitä ovat nopea sekä kokonaisvaltainen toiminta. Menestystekijänä on myös yhtiön hyvä maine eri sidosryhmien keskuudessa. Toimivat suhteet sidosryhmiin on saatu aikaan pitkän yhteistyön tuloksena. Yhtiön myyjä tulee a...

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot