Halutaan myydä
Perheyritys, joka on erikoistunut ompelutuotteiden valmistukseen alihankkijana

Kohdenumero FK56352
Hintapyyntö 180 000
Liikevaihto 170 000
Toimiala Tekstiileiden tai vaatteiden valmistus
Sijainti Viro
Henkilöluku 11
Yritys tarjoaa tekstiilituotteiden (naisten ja lasten vaatteet, tyynyt, kasvonmaskit) valmistuspalveluja asiakkaille - näytetuotteen valmistamisesta lopputuotteen lähettämiseen vastaanottajalle. Yhtiöllä ei ole rekisteröityä tavaramerkkiä. 
Yritys on löytänyt asemansa markkinoilla tarjoamalla keskisuurille asiakkaille laatua, nopeutta, tarkkuutta, joustavuutta, tuotantoa Euroopassa ja kykyä tilata keskisuuria/pieniä määriä, joita muut suuret yritykset tai pienet studiot eivät salli. 
Asiakaskunta ei ole suuri, mutta vakiintunut ja antaa yritykselle mahdollisuuden suunnitella tuotantoprosessi asiakkaiden tarpeiden mukaan. Viennin osuus yrityksen myyntituotoista on 56 % ja Viroon suuntautuvan myynnin osuus 44 %.
Yritys on ihanteellinen henkilölle, joka haluaa tulla yrittäjäksi ja olla työnantaja, tai suuremmalle sijoittajalle/yritykselle, joka haluaa laajentaa liiketoimintaansa. 



Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat.

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat....

Katso lisätiedot

Menestyvä metallituotteiden valmistaja, jolla pitkäaikainen kannattava liiketoiminta.

Yrityksellä on tooimivat tuotantotilat ja osaava henkilöstö.Sen toiminta on kannattavaa ja sillä on pitkä menestyksekäs historia.Yritys on omalla markkina-alueellaan tunnettu ja sen imago markkinoilla on hyvä.Tuotantokapasiteetti mahdollistaa ilman lisäinvestointeja vähintäänkin tuplaamaan toiminnan volyymin....

Katso lisätiedot

Menestyvä taksiyritys

Kohdeyritys on asiakaslähtöinen taksiyritys, joka palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita kaikissa tilausajo- ja invakuljetuksissa.Sen ajoneuvokalusto on ajanmukaista ja sen oma työsuhteessa oleva henkilöstö ammattitaitoista ja sitoutunutta.Yrityksellä on merkittäviä sopimuksia useiden asiakkaiden kanssa, jotka ovat jatkuneet jo vuosia osoittaen asiakastyytyväisyyttä yhtiön palveluihin....

Katso lisätiedot

Todellinen tilaisuus! Live Club Loimaa etsii uutta yrittäjää. Valmis paketti alan osaajalle.

Yrityksellä on käytössään toimitila (vuokrattu), jossa sillä on ravintolatilat yli 500 asiakkaalle. Toimitiloissa kaksi baaria, biljardisali, ravintolasali sekä tarvittavat sosiaali- ja wc-tilat sekä varastotilat.Tilat vuokrataan nykyisellään ja niissä oleva käyttöomaisuus sekä vaihto-omaisuus myydään erillisellä kaupalla....

Katso lisätiedot