Halutaan myydä
furutristinen boba&mochi baari franchising

Kohdenumero FK59080
Hintapyyntö 50 000
Liikevaihto 1000000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2-4
Boba Plugi on tällä hetkellä netin kautta toimiva boba ja mochi kahvila. Teemme yhteistyötä Foodoran kanssa, mutta ensi vuonna työskentelemme myös Woltin kanssa.

Mistä idea lähti? Koronan jyllätessä taas, halusin mahdollistaa kahvila kokemuksen kotoa käsin. Hämeenlinnassa nämä herkut olivat vielä ennennäkemättömiä, joten otin tilaisuuden vastaan ja perustin kahvilan näiden herkkujen ympärille ja ihmiset rakastavat meidän tuotteita!

Kahvilassa tarjoamme useiden eri boba juomien lisäksi myös jääkahvia sekä jäätelö mocheja. Tänä vuonna 2022 haluamme tuoda Suomeen Euroopan ensimmäisen mochi baarin, mikä on ollut suuri hitti Amerikassa ja Aasiassa. Olemme luoneet suhteet Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin, joten enään puuttuu innokkaat yrittäjät. Ilmenemme kauppakeskuksissa kioskeina tai pienissä liiketiloissa.

Boba Plugi on innovatiivinen, trendikäs ja futuristinen. Meitä ei voi verrata muihin maailman boba tee kahviloihin. Haluamme olla mahdollisimman ainutlaatuinen sekä omaperäinen kahvila, jolle tuotteiden laatu on tärkeää.

ETSIMME AKTIIVISESTI YRITTÄJIÄ NÄIHIN KAUPUNKEIHIN:

HÄMEENLINNA, HELSINKI, ESPOO, LAHTI, JYVÄSKYLÄ, PORI, KOUVOLA, TAMPERE, OULU, KUOPIO

Voit myös ehdottaa uutta mahdollista kaupunkia.

PÄÄKOHDAT
- TUOTTEET BOBA JUOMAT SEKÄ MOCHI JÄÄTELÖ BAARI
- ALHAINEN ALKU INVESTOINTI (ALLE 50 000€)
- KATTAVA PEREHDYTYS YRITTÄJÄLLE
- JATKUVA TUKI UUDELLE YRITTÄJÄLLE
- MAHDOLLISTA SAADA HYVIN TULOA HETI ALUSTA ASTI


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huonekalujen tukkumyyntiä harjoittava kilpailukykyinen yritys

Päätoimialana on huonekalujen tukkukauppa pääasiassa Viron kouluille, yliopistoille, päiväkodeille ja toimistoille sekä projektihuonekalujen tukkukauppa rakennusyrityksille ja yksityishenkilöille. Periaatteessa valmiit tuotteet tuodaan yhtiön latvialaisilta kumppaneilta. Yritys on varmistanut kilpailukykyisen aseman huonekalumarkkinoilla ja tarjoaa jatkossakin mittatilaustyönä valmistettuja huonekaluja laadukkaasti, lyhytaikaisesti ja edulliseen hintaan.Kauppa ei sisällä yhtiöön liittyviä vuokrasopimuksia t...

Katso lisätiedot

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Yksi Viron suurimmista ja tunnetuimmista täyden palvelun käännöstoimistoista

Myynnissä on kaksi käännöstoimistoa, jotka työskentelevät saman toimitusjohtajan johdolla ja käyttävät samaa kääntäjien tietokantaa. Suuremman toimiston vuosiliikevaihto on 1,3 miljoonaa ja pienemmän 200 tuhatta. Liikevoitto on noin 20 % liikevaihdosta. Valikoima sisältää kaikki maailman kielisuunnat sekä kirjalliset ja suulliset käännökset....

Katso lisätiedot

Hyvätuottoinen erikoisalojen sisustussuunnitteluun ja toteutuksiin erikoistunut yritys myynnissä!

Vuosikymmeniä toiminut erikoisalojen sisustussuunnitteluun, konsultointiin sekä ”avaimet käteen” -toteutuksiin erikoistunut asiantuntijayritys Etelä-Suomesta myytävänä. Yrityksen pitkän menestyksekkään historian, laadukkaiden palveluiden sekä asiakaspalveluhenkisyyden ansiosta asiakaspohja on erittäin laaja. Lähes kaikki asiakassegmentin yritykset tuntevat ja käyttävät ko. yhtiön palveluja.Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta helpottaa uuden omistajan alkutaivalta yhdessä nykyisen omistajan tarjoaman rii...

Katso lisätiedot