Halutaan myydä
furutristinen boba&mochi baari franchising

Kohdenumero FK59080
Hintapyyntö 50 000
Liikevaihto 1000000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2-4
Boba Plugi on tällä hetkellä netin kautta toimiva boba ja mochi kahvila. Teemme yhteistyötä Foodoran kanssa, mutta ensi vuonna työskentelemme myös Woltin kanssa.

Mistä idea lähti? Koronan jyllätessä taas, halusin mahdollistaa kahvila kokemuksen kotoa käsin. Hämeenlinnassa nämä herkut olivat vielä ennennäkemättömiä, joten otin tilaisuuden vastaan ja perustin kahvilan näiden herkkujen ympärille ja ihmiset rakastavat meidän tuotteita!

Kahvilassa tarjoamme useiden eri boba juomien lisäksi myös jääkahvia sekä jäätelö mocheja. Tänä vuonna 2022 haluamme tuoda Suomeen Euroopan ensimmäisen mochi baarin, mikä on ollut suuri hitti Amerikassa ja Aasiassa. Olemme luoneet suhteet Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin, joten enään puuttuu innokkaat yrittäjät. Ilmenemme kauppakeskuksissa kioskeina tai pienissä liiketiloissa.

Boba Plugi on innovatiivinen, trendikäs ja futuristinen. Meitä ei voi verrata muihin maailman boba tee kahviloihin. Haluamme olla mahdollisimman ainutlaatuinen sekä omaperäinen kahvila, jolle tuotteiden laatu on tärkeää.

ETSIMME AKTIIVISESTI YRITTÄJIÄ NÄIHIN KAUPUNKEIHIN:

HÄMEENLINNA, HELSINKI, ESPOO, LAHTI, JYVÄSKYLÄ, PORI, KOUVOLA, TAMPERE, OULU, KUOPIO

Voit myös ehdottaa uutta mahdollista kaupunkia.

PÄÄKOHDAT
- TUOTTEET BOBA JUOMAT SEKÄ MOCHI JÄÄTELÖ BAARI
- ALHAINEN ALKU INVESTOINTI (ALLE 50 000€)
- KATTAVA PEREHDYTYS YRITTÄJÄLLE
- JATKUVA TUKI UUDELLE YRITTÄJÄLLE
- MAHDOLLISTA SAADA HYVIN TULOA HETI ALUSTA ASTI


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tuottava design- ja sisustusalan maahantuonti- ja myyntiyritys pääkaupunkiseudulla

Myydään erittäin hyvin tuottavan maahantuonti- , design- ja myyntiyrityksen liiketoiminta pääkaupunkiseudulla. Yritys myy sisustustuotteita kuluttajille ja yrityksille verkossa ja kivijalkakaupassa. Yrityksen tuotteisiin kuuluu sekä omaa designia että kansainvälisten arvostettujen tuotemerkkien edustusta. Yritys pyörii nykyisellä tasolla yhden henkilön työpanoksella. ...

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Arvometallien ja arvotuotteiden kaupankäynnin verkkopohjainen palveluntarjoaja

Yhtiö myy, ostaa ja jalostaa erilaisia arvometallituotteita. Tarjonta kattaa jalometallialan laajan palvelukokonaisuuden.Liiketoimintaa harjoitetaan erilaisia palvelukonsepteja sekä digitaalisia ratkaisuja laaja-alaisesti hyödyntäen. Liiketoimintamalli on kustannustehokas, digitaaliseen konseptiin perustuva ja pitkälle automatisoitu.Asiakkaita ovat pääosin kuluttajat, mutta myös kuolinpesät sekä yritykset.Yhtiö markkinoi päämäärätietoisesti sekä juuri oikeissa markkinakanavissa ja sovelletut markkinointikäy...

Katso lisätiedot

Työvaatteiden valmistaja ja työvaatteiden vuokrauspalvelun tarjoaja

Yhtiö valmistaa työvaatteita suurille Viron teollisuusyrityksille ja Suomen suurimmille työvaatevalmistajille ja -myyjille. Täysi työvaatteiden vuokrauspalvelu on tarjolla Viron suurille valmistusyrityksille.Vaatteiden vuokrauspalvelu sisältää kokonaisvaltaisen pesu-, huolto ja toimitusprosessin ja palvelu kattaa tekstiilien koko elinkaaren hankinnasta  loppuhävittämiseen asti.Yrityksen yleinen tila on hyvä: 1. Yrityksellä on laaja materiaali- ja valmiiden tuotteiden varasto. 2. Riittävät taloudelliset resu...

Katso lisätiedot