Halutaan myydä
Myynnissä huoltoliike Oulun seudulla

Kohdenumero FK62475
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Oulun Huoltotalo on kodin viihde-elektroniikkaan erikoistunut huoltoliike, joka tarjoaa myös digitointipalveluita. Huollettavia merkkejä on useita, mm. Samsung, Sony, LG. Huoltopalveluita on mahdollista laajentaa myös tietokoneisiin, pelikonsoleihin ja erikoiselektroniikkaan, joille on jatkuvaa huoltokysyntää.

Huoltopalvelun lisäksi, yrityksellä on hyvä verkkokauppa, jossa on myynnissä niin varaosia, av-tarvikkeita kuin huollettuja tuotteita. Yrityksellä on käytössä moderni huoltoliikeille räätälöity huolto- ja kassajärjestelmä, joka on integroitu verkkokauppaan.

Yritys omaa vahvan historian hyvänä huoltotalona. Liiketoiminta perustuu ammattitaitoon ja hyvään asiakaspalveluun. Yrityksellä on kaksi omistajaa, jotka työskentelevät yrityksessä täysipäiväisesti. Myyjät ovat valmiita olemaan ostajan tukena yrityskaupan jälkeen.

Yritys tuottaa palveluita niin yksityisille asiakkaille kuin yritysasiakkaille. Valmis asiakaskunta mahdollistaa tuottoisan yritystoiminnan heti alusta alkaen myös uudelle yrittäjälle. Yrityksen sijainti on erinomainen, se toimii omissa tiloissa Oulun keskustan tuntumassa, hyvien parkkipaikkojen läheisyydessä. Tiloissa on myös vuokralaisena äänistudio.

Voitte tutustua yritykseen kotisivuilta: https://huoltotalo.com/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Menestyvä kasvupotentiaalia omaava sementtivalimo LV 1.8 M€

Yrityksellä on pitkä historia monipuolisten ja vaativien sementtivalimotuotteiden asiakaslähtöisien tuotteiden valmistuksessa. Toimintaansa varten sillä on riittävät toimitilat sekä tarvittavat koneet, laitteet ja kalusto sekä ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. Nykyisin toiminnan volyymi on asettunut yli 1.5 M€ tason johtuen yrityksen omasta strategisesta päätöksestään, mutta tosiasiassa markkinat mahdollistaisivat volyymin merkittävän kasvattamisen, joka tosin edellyttää lisähenkilöstön rekrytointi...

Katso lisätiedot

Menestyvä siivoustukku Pirkanmaalla

Yhtiö on täyden palvelun siivoustukku, asiakkaita on lähes kaikilta toimialoilta.Yritys on tunnettu vahvoista brändeistä, hyvästä palvelun laadusta ja luotettavuudesta, sekä hyvästä tuloksesta....

Katso lisätiedot

Todella tuottava konepaja, jolla vahva markkina-asema ja iso potentiaali kasvaa

Yrityksellä on toimintaansa varten erinomainen kone- ja laitekanta sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yrityksellä on vankka asema markkinoilla ja runsaasti pitkäaikaisia asiakkuuksia, joiden varaan toimintaa voidaan edelleen rakentaa. ...

Katso lisätiedot