Halutaan myydä
Myynnissä huoltoliike Oulun seudulla

Kohdenumero FK62475
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Oulun Huoltotalo on kodin viihde-elektroniikkaan erikoistunut huoltoliike, joka tarjoaa myös digitointipalveluita. Huollettavia merkkejä on useita, mm. Samsung, Sony, LG. Huoltopalveluita on mahdollista laajentaa myös tietokoneisiin, pelikonsoleihin ja erikoiselektroniikkaan, joille on jatkuvaa huoltokysyntää.

Huoltopalvelun lisäksi, yrityksellä on hyvä verkkokauppa, jossa on myynnissä niin varaosia, av-tarvikkeita kuin huollettuja tuotteita. Yrityksellä on käytössä moderni huoltoliikeille räätälöity huolto- ja kassajärjestelmä, joka on integroitu verkkokauppaan.

Yritys omaa vahvan historian hyvänä huoltotalona. Liiketoiminta perustuu ammattitaitoon ja hyvään asiakaspalveluun. Yrityksellä on kaksi omistajaa, jotka työskentelevät yrityksessä täysipäiväisesti. Myyjät ovat valmiita olemaan ostajan tukena yrityskaupan jälkeen.

Yritys tuottaa palveluita niin yksityisille asiakkaille kuin yritysasiakkaille. Valmis asiakaskunta mahdollistaa tuottoisan yritystoiminnan heti alusta alkaen myös uudelle yrittäjälle. Yrityksen sijainti on erinomainen, se toimii omissa tiloissa Oulun keskustan tuntumassa, hyvien parkkipaikkojen läheisyydessä. Tiloissa on myös vuokralaisena äänistudio.

Voitte tutustua yritykseen kotisivuilta: https://huoltotalo.com/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

CNC-koneistukseen erikoistunut menestynyt konepaja Etelä-Suomesta

Myydään vakavaraisen vuosikymmeniä toimineen hyvin menestyvän CNC-koneistukseen erikoistuneen konepajan osakekannan määräenemmistö pääomistajan eläköitymisen vuoksi.Yrityksessä osaavat työntekijät sekä nykyaikainen konekanta. Nämä yhdessä pitkäikäisten asiakassuhteiden kanssa mahdollistavat liiketoiminnan kyvykkyyden. Tarvittaessa kasvua voi hakea uusasiakashankinnasta tai kasvattamalla olemassa olevien asiakkuuksien myyntimääriä. ...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot

Myynnissä veneiden, moottoreiden ja varusteiden kasvava erikoisliike

Yritys on keskittynyt uusien kalastusveneiden ja moottoreiden myyntiin sekä toimittamaan asiakkaiden toiveiden mukaisia valmiiksi varusteltuja kokonaisvenepaketteja. Yritys tarjoaa myös vaihtoveneitä sekä huoltopalveluja.Yritys on viime vuodet panostanut paljon liiketoimintansa kehittämiseen ja onkin poistanut turhat tuotteet valikoimastaan. Yritys on hyvässä kasvu ja tuloskunnossa. Kasvua tukee vahva brändi, erinomaiset yhteistyökumppanit sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Yritys saa asiakkailtaan paljon po...

Katso lisätiedot

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat.

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat....

Katso lisätiedot