Halutaan myydä
Muunneltavissa oleva terapiayritys Järvenpäässä aktiiviselle toimijalle

Kohdenumero FK60168
Hintapyyntö 60 000
Liikevaihto 60000
Taseen loppusumma 10000
Toimiala Terveydenhoito, sosiaaliala
Sijainti Uusimaa
Nyt tarjolla on hieno tilaisuus yrittäjyyteen vastuullisesti rakennetun yritystoiminnan jatkajana, sillä Kulman Terapiat Oy etsii nyt uutta yrittäjää tai yrittäjätiimiä.

Jos olet asiakaspalveluhenkinen kauneudenhoito-, terveys- tai hyvinvointialan ammattilainen tai vasta alan ammattiin valmistuva yrittäjähenkinen osaaja, tämä tilaisuus on kuin luotu sinulle. Moneen toimintaan muokattavissa oleva kokonaisuus sopii erinomaisesti myös isommalle tiimille.

Kulman Terapiat toimintaa, asiakaskuntaa, palvelutarjontaa ja brändiä on rakennettu määrätietoisesti viiden toimintavuoden aikana. Vakiintunut asiakaskunta, ammattimaisesti toteutettu brändidesign, tunnettuus paikkakunnalla sekä hyvä, uusittu liiketila tarjoavat valmiin puitteet yritystoiminnan jatkajalle. Yritys myydään yrittäjien elämäntilanteen muutosten takia.

Yrityksen toimintaa on mahdollista jatkaa saumattomasti ja kehittää sitä edelleen monipuolisesti. Yrityksen toimintaan, asiakkuuksien hallintaan ja ajanvarauksiin liittyvät järjestelmät ja työkalut ovat valmiina ja aineettomat omistukset (esim. yrityksen nettisivut, ajanvarausjärjestelmä, liikkeen nimi, asiakassuhteet ja asiakasrekisteri) siirtyvät kaupassa. Yrityksen asema markkinoilla on vakiintunut ja omistajatiimi on hoitanut täsmällisesti kaikki yritystoiminnan velvoitteet sekä vastuut. Huomioitavaa: kauneuden ja hyvinvointipalveluiden tuottajilta ei vaadita terveysalan lupia, mutta fysioterapiatoiminnan osalta jatkajan tulee hoitaa luvat ja ilmoitukset aluehallintoviranomaisten suuntaan kuntoon ennen kuin he voivat aloittaa toiminnan.

Asiakaskunta muodostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista. Toiminnan kasvupotentiaalia löytyy sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Järvenpää on tällä hetkellä voimakkaasti kasvava kaupunki. Myös tuotemyynnin laajentaminen on mahdollista. Palveluita on markkinoitu aktiivisesti mm. alueen yrityksille, yhdistyksille ja seuroille.

Nykyinen liiketila on vuokrattu ja toimintaa on mahdollista jatkaa samassa vuokratilassa. Tulevalla yrittäjällä on mahdollisuus neuvotella myös yrityksen liiketilan ostamisesta.

Hienokuntoinen liiketila aivan Järvenpään keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Juna-asemalle on matkaa vain noin 800 m.Liikehuoneiston tilat remontoitu täydellisesti 2017 (ei ikkunoita), Hoitohuoneita on kolme ja varaus neljännelle. Tilat on terveystarkastettu ja oma ilmastointikone (vallox) pitää huolen ilmanlaadusta. Tiloja on helppo muokata oman käyttötarkoituksen mukaiseksi ja isot ikkunat tielle päin antaa mahdollisuuden hyvälle näkyvyydelle. Taloyhtiöön on tehty viime vuosina paljon isoja remontteja mm. linjasaneeraus, eikä isoja remontteja ole näköpiirissä lähivuosina.

Kiinnostuitko tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta?

Suhtaudumme avoimesti keskusteluun erilaisista ratkaisuista. Ota rohkeasti yhteyttä!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä akku- ja autolasiliiketoiminta etsii uutta omistajaa

Yritys on toiminut useiden vuosikymmenien ajan tarjoten asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua auton akkujen ja tuulilasien korjauksien parissa.Akkualan erikoisliikkeenä yrityksestä löytyy kattava valikoima akkuja eri käyttötarkoituksiin. Lisäksi yritys on sertifioitu Pilkington lasiliike, joten tuulilasin vaihdot ja korjaukset onnistuvat varmalla ammattitaidolla. ...

Katso lisätiedot

Myynnissä monien mahdollisuuksien perinteinen ja viihtyisä lounasravintola ja kahvila

Unelmiesi yritys on nyt myynnissä – perinteikäs ja kodikas lounasravintola ja kahvila odottavat uutta omistajaa!Tässä on tilaisuutesi tarttua pitkien perinteiden ja makunautintojen tarjoamaan mahdollisuuteen. Myynnissä on lounasravintola ja kahvila, joka on ollut osa paikkakunnan historiaa aina vuodesta 1981. Yrityksen vahva ja vakiintunut asema rakentuu laadukkaan kahvilan ja houkuttelevan lounasravintolan ympärille.Asiakkaiden suosikiksi noussut yritys tarjoaa herkullisia ja ainutlaatuisia ruokaelämyksiä,...

Katso lisätiedot

Myydään Oulussa sijaitsevan yrityksen monipuoliset autoalan liiketoiminnot

Myynnissä ovat yrityksen liiketoiminnot, jotka sisältävät autohuollon, korjauksen, katsastuksen, fiksauspalvelut ja autokaupan. Tämä on ihanteellinen mahdollisuus yrityksille tai yrittäjille, jotka haluavat päästä suoraan autoalan markkinoille vahvalla ja tunnetulla brändillä. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja se sijaitsee strategisesti hyvällä paikalla, tarjoten loistavat mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen nykyaikaisen autoalan kysynnän myötä. Yritys on tunnettu ja arvostettu autoalan toimija, joka ...

Katso lisätiedot

Vierasvenesatama palveluineen myytävänä Turun saaristossa!

Vuosikymmeniä veneilijöitä ja matkailijoita Turun Saaristossa Kustavissa palvellut Vuosnaisten Meriaseman liiketoiminta myynnissä (www.vuosnaistenmeriasema.com). Liiketoiminta on ollut hyvässä kasvussa viimeiset vuodet ja Vuosnaisten Meriasema ja sen toimintaa onkin palkittu viime vuosina eri organisaatioiden tahoilta. Mainetta ovat niittäneet erityisesti laadukas, kaloistaan tunnettu saaristolaispöytä sekä runsaat ja maukkaat burgeriannokset. Liiketoimintakauppaan kuuluvat kunnan vuokratontilla (maa-alue n...

Katso lisätiedot