Halutaan myydä
Muunneltavissa oleva terapiayritys Järvenpäässä aktiiviselle toimijalle

Kohdenumero FK60168
Hintapyyntö 60 000
Liikevaihto 60000
Taseen loppusumma 10000
Toimiala Terveydenhoito, sosiaaliala
Sijainti Uusimaa
Nyt tarjolla on hieno tilaisuus yrittäjyyteen vastuullisesti rakennetun yritystoiminnan jatkajana, sillä Kulman Terapiat Oy etsii nyt uutta yrittäjää tai yrittäjätiimiä.

Jos olet asiakaspalveluhenkinen kauneudenhoito-, terveys- tai hyvinvointialan ammattilainen tai vasta alan ammattiin valmistuva yrittäjähenkinen osaaja, tämä tilaisuus on kuin luotu sinulle. Moneen toimintaan muokattavissa oleva kokonaisuus sopii erinomaisesti myös isommalle tiimille.

Kulman Terapiat toimintaa, asiakaskuntaa, palvelutarjontaa ja brändiä on rakennettu määrätietoisesti viiden toimintavuoden aikana. Vakiintunut asiakaskunta, ammattimaisesti toteutettu brändidesign, tunnettuus paikkakunnalla sekä hyvä, uusittu liiketila tarjoavat valmiin puitteet yritystoiminnan jatkajalle. Yritys myydään yrittäjien elämäntilanteen muutosten takia.

Yrityksen toimintaa on mahdollista jatkaa saumattomasti ja kehittää sitä edelleen monipuolisesti. Yrityksen toimintaan, asiakkuuksien hallintaan ja ajanvarauksiin liittyvät järjestelmät ja työkalut ovat valmiina ja aineettomat omistukset (esim. yrityksen nettisivut, ajanvarausjärjestelmä, liikkeen nimi, asiakassuhteet ja asiakasrekisteri) siirtyvät kaupassa. Yrityksen asema markkinoilla on vakiintunut ja omistajatiimi on hoitanut täsmällisesti kaikki yritystoiminnan velvoitteet sekä vastuut. Huomioitavaa: kauneuden ja hyvinvointipalveluiden tuottajilta ei vaadita terveysalan lupia, mutta fysioterapiatoiminnan osalta jatkajan tulee hoitaa luvat ja ilmoitukset aluehallintoviranomaisten suuntaan kuntoon ennen kuin he voivat aloittaa toiminnan.

Asiakaskunta muodostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista. Toiminnan kasvupotentiaalia löytyy sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Järvenpää on tällä hetkellä voimakkaasti kasvava kaupunki. Myös tuotemyynnin laajentaminen on mahdollista. Palveluita on markkinoitu aktiivisesti mm. alueen yrityksille, yhdistyksille ja seuroille.

Nykyinen liiketila on vuokrattu ja toimintaa on mahdollista jatkaa samassa vuokratilassa. Tulevalla yrittäjällä on mahdollisuus neuvotella myös yrityksen liiketilan ostamisesta.

Hienokuntoinen liiketila aivan Järvenpään keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Juna-asemalle on matkaa vain noin 800 m.Liikehuoneiston tilat remontoitu täydellisesti 2017 (ei ikkunoita), Hoitohuoneita on kolme ja varaus neljännelle. Tilat on terveystarkastettu ja oma ilmastointikone (vallox) pitää huolen ilmanlaadusta. Tiloja on helppo muokata oman käyttötarkoituksen mukaiseksi ja isot ikkunat tielle päin antaa mahdollisuuden hyvälle näkyvyydelle. Taloyhtiöön on tehty viime vuosina paljon isoja remontteja mm. linjasaneeraus, eikä isoja remontteja ole näköpiirissä lähivuosina.

Kiinnostuitko tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta?

Suhtaudumme avoimesti keskusteluun erilaisista ratkaisuista. Ota rohkeasti yhteyttä!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Robottihitsaukseen erikoistunut laite- ja kokoonpanovalmistaja

Keskiraskas konepaja, joka valmistaa alihankintana laiteosia ja kokoonpanoja pääasiassa ulkopuolisille asiakkaille mutta myös emoyhtiön tarpeisiin. Asiakassuhteet ovat pääosin pitkäaikaisia ja luottamuksellisia....

Katso lisätiedot

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot

Menestyvä konepaja, jolla myös omaa suoraa vientiä

Yrityksellä on pitkä historia ja sillä on vuosien mittaan kertynyt vakaa ja kasvava kanta-asiakasryhmä, jonka varaan toimintaa ollaan voitu luotettavasti rakentaa. Sen liikevaihto asettuu vuosittain 3-4 miljoonan euron tasolle. Asiakkaat ovat erilaisia ja yritys ei ole riippuvainen yksittäisen markkinan kehityksestä. Yrityksellä on toimintaan soveltuvat toimitilat, asianmukaiset koneet ja laitteet sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Yrityksellä on suoraa vientiä, mutta merkittävästi myös välilli...

Katso lisätiedot

Pitkään menestyksekkäästi toiminut ilmanvaihtoalan (LVI) yritys Satakunnasta eläkkeelle siirtymisen vuoksi

Yli 30 vuoden kokemuksella yritys toteuttaa teollisen ja julkisen rakentamisen ilmastointiurakoita ja huoltopalveluja pääasiassa Satakunnan alueella. Lisäksi yrityksellä on asiakkaanaan myös yksityistalouksia. Sillä on pitkäaikaisen kokemuksen mukanaan tuoma ammattitaito ja ylpeys. Sen henkilöstö on sitoutunutta ja asiakaslähtöisen palvelumallin sisäistänyttä....

Katso lisätiedot