Halutaan myydä
Muunneltavissa oleva terapiayritys Järvenpäässä aktiiviselle toimijalle

Kohdenumero FK60168
Hintapyyntö 60 000
Liikevaihto 60000
Taseen loppusumma 10000
Toimiala Terveydenhoito, sosiaaliala
Sijainti Uusimaa
Nyt tarjolla on hieno tilaisuus yrittäjyyteen vastuullisesti rakennetun yritystoiminnan jatkajana, sillä Kulman Terapiat Oy etsii nyt uutta yrittäjää tai yrittäjätiimiä.

Jos olet asiakaspalveluhenkinen kauneudenhoito-, terveys- tai hyvinvointialan ammattilainen tai vasta alan ammattiin valmistuva yrittäjähenkinen osaaja, tämä tilaisuus on kuin luotu sinulle. Moneen toimintaan muokattavissa oleva kokonaisuus sopii erinomaisesti myös isommalle tiimille.

Kulman Terapiat toimintaa, asiakaskuntaa, palvelutarjontaa ja brändiä on rakennettu määrätietoisesti viiden toimintavuoden aikana. Vakiintunut asiakaskunta, ammattimaisesti toteutettu brändidesign, tunnettuus paikkakunnalla sekä hyvä, uusittu liiketila tarjoavat valmiin puitteet yritystoiminnan jatkajalle. Yritys myydään yrittäjien elämäntilanteen muutosten takia.

Yrityksen toimintaa on mahdollista jatkaa saumattomasti ja kehittää sitä edelleen monipuolisesti. Yrityksen toimintaan, asiakkuuksien hallintaan ja ajanvarauksiin liittyvät järjestelmät ja työkalut ovat valmiina ja aineettomat omistukset (esim. yrityksen nettisivut, ajanvarausjärjestelmä, liikkeen nimi, asiakassuhteet ja asiakasrekisteri) siirtyvät kaupassa. Yrityksen asema markkinoilla on vakiintunut ja omistajatiimi on hoitanut täsmällisesti kaikki yritystoiminnan velvoitteet sekä vastuut. Huomioitavaa: kauneuden ja hyvinvointipalveluiden tuottajilta ei vaadita terveysalan lupia, mutta fysioterapiatoiminnan osalta jatkajan tulee hoitaa luvat ja ilmoitukset aluehallintoviranomaisten suuntaan kuntoon ennen kuin he voivat aloittaa toiminnan.

Asiakaskunta muodostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista. Toiminnan kasvupotentiaalia löytyy sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Järvenpää on tällä hetkellä voimakkaasti kasvava kaupunki. Myös tuotemyynnin laajentaminen on mahdollista. Palveluita on markkinoitu aktiivisesti mm. alueen yrityksille, yhdistyksille ja seuroille.

Nykyinen liiketila on vuokrattu ja toimintaa on mahdollista jatkaa samassa vuokratilassa. Tulevalla yrittäjällä on mahdollisuus neuvotella myös yrityksen liiketilan ostamisesta.

Hienokuntoinen liiketila aivan Järvenpään keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Juna-asemalle on matkaa vain noin 800 m.Liikehuoneiston tilat remontoitu täydellisesti 2017 (ei ikkunoita), Hoitohuoneita on kolme ja varaus neljännelle. Tilat on terveystarkastettu ja oma ilmastointikone (vallox) pitää huolen ilmanlaadusta. Tiloja on helppo muokata oman käyttötarkoituksen mukaiseksi ja isot ikkunat tielle päin antaa mahdollisuuden hyvälle näkyvyydelle. Taloyhtiöön on tehty viime vuosina paljon isoja remontteja mm. linjasaneeraus, eikä isoja remontteja ole näköpiirissä lähivuosina.

Kiinnostuitko tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta?

Suhtaudumme avoimesti keskusteluun erilaisista ratkaisuista. Ota rohkeasti yhteyttä!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Arvometallien ja arvotuotteiden kaupankäynnin verkkopohjainen palveluntarjoaja

Yhtiö myy, ostaa ja jalostaa erilaisia arvometallituotteita. Tarjonta kattaa jalometallialan laajan palvelukokonaisuuden.Liiketoimintaa harjoitetaan erilaisia palvelukonsepteja sekä digitaalisia ratkaisuja laaja-alaisesti hyödyntäen. Liiketoimintamalli on kustannustehokas, digitaaliseen konseptiin perustuva ja pitkälle automatisoitu.Asiakkaita ovat pääosin kuluttajat, mutta myös kuolinpesät sekä yritykset.Yhtiö markkinoi päämäärätietoisesti sekä juuri oikeissa markkinakanavissa ja sovelletut markkinointikäy...

Katso lisätiedot

Upean merinäköalan ja upeita auringonlaskuja tarjoava ravintola yksityissatamassa lähellä Tallinnaa

Pieneltä näyttävä talo kätkee ravintolan lisäksi yksityistilaisuuksiin tarkoitetun salin jopa 40 hengelle, saunaosaston, 4 hotellihuonetta enintään 8 hengelle ja sikarihuone herroille.Vuokrasopimus on voimassa tammikuuhun 2024 asti.Vuokra on 30 000 euroa vuodessa. Hoitokulut yhteensä 30 000 euroa vuodessa....

Katso lisätiedot

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Todella hyvin tuottava energiaratkaisujen myyntiin ja toteutukseen keskittyvän yrityksen liiketoiminta

Myydään Länsi-Suomessa toimivan todella hyvätuottoisen energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin keskittyvän menestyksekkään yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella. Talotekniikka-alan yritys myy ja toteuttaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja. Yritys myös huoltaa laaja- alaise...

Katso lisätiedot