Halutaan myydä
Myydään Lauhansarven Luontomatkailukeskus

Kohdenumero FK66614
Hintapyyntö 200 000
Liikevaihto 371 000
Toimiala Ravitsemus- ja majoitusala
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 4
Liiketoiminnat muodostuvat ravintolan toiminnasta, huviloiden vuokraustoiminnasta sekä Kangasjärven leirintäalueen liiketoiminnasta Tärkeä osa liiketoimintaa on majoitusmyynti, vuokraus ja hoito. Alueella on kahdeksan lomahuvilaa, joissa noin 50 vuodepaikkaa. Huvilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Varaukset onnistuvat helposti verkkokaupan kautta.

Ravintola valmistaa tilauksen mukaisia herkkuja juhliin, kokouksiin ja muihin ruokailuretkiin. Ravintolapalveluun kuuluu mm. sauna- ja mökkiruokailu, maastoruokailu ja catering-pitopalvelu.

Ravintolaliiketoiminnan käytössä on ravintolakiinteistö, pihapiirissä sijaitsevan koulun juhlatilat, terassit, saunarakennus, takkahuone ja paljuosasto sekä huoltorakennukset. Alueella on myös yhdistysten investoimia rakennuksia, joiden kanssa tehdään hyvä yhteistyötä. Juhla-areenalle mahtuu n. 250 henkilöä: juhlat, savusauna ja perinnepirtti ovat erittäin pidetty lisä tarjonnassa. Alueen luontokappeli toimii vaikkapa vihkimispaikkana.

Kansallispuisto tarjoaa loistavat edellytykset liiketoiminnalle ja sen kehittämiselle. Siksi voidaankin todeta, että yrittäjä toimii matkailun näköalapaikalla ja alueen matkailun veturina!

Osakeyhtiö omistaa kolme nykyaikaista talviasuttavaa alueen huvilaa. Yhtiö on valmis myymään myös huvilat tontteineen. Edellä mainittujen liiketoimintojen kauppahintahinta ei sisällä huviloiden myyntihintaa.

Kotisivu löytyy osoitteesta www.lauha.fi.




Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kasvava ja kannattava liimapuutuotteiden valmistus

Yritys valmistaa liimalevyjä ja hiottuja tuotteita kansainvälisille asiakkaille Euroopassa. Yritys voimakkaassa ja kannattavassa kasvussa. Arvioitu liikevaihto kuluvalle vuodelle 1,0 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 190.000 euroa. Ensisijaisesti myydään myös omistajalta vuokralla oleva hallitila, jonka vuokrien säästyessä kannattavuus paranee entisestään....

Katso lisätiedot

Yksi Viron suurimmista ja tunnetuimmista täyden palvelun käännöstoimistoista

Myynnissä on kaksi käännöstoimistoa, jotka työskentelevät saman toimitusjohtajan johdolla ja käyttävät samaa kääntäjien tietokantaa. Suuremman toimiston vuosiliikevaihto on 1,3 miljoonaa ja pienemmän 200 tuhatta. Liikevoitto on noin 20 % liikevaihdosta. Valikoima sisältää kaikki maailman kielisuunnat sekä kirjalliset ja suulliset käännökset....

Katso lisätiedot

Verkko- ja älypuhelinsovellus automaattiseen työajanlaskentaan, joka on kehitysvaiheessa

Verkkopohjainen ajanotto ja Android-alustalle pohjautuva sovellus on valmistunut.Toiminta Internet-pohjaista, eli rajattomat markkinat. Yrityksen fyysisellä sijainnilla ei ole strategista merkitystä.Valitettavasti omistajilla ei ollut tarpeeksi rahoitusta projektin loppuun saattamiseen voidakseen aloittaa tuotteen markkinoinnin.Tärkeimmät keskeneräiset työt: Androidin modernisointi, iOS:n loppukehitys, markkinointi....

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava menestyvä LVI yritys kaupan!

Hyvämaineinen yritys tekee vaativia LVI-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Länsi-Suomessa. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöstön ja laadukkaan toiminnan vuoksi varsin laaja ja monipuolinen. Yleisempien putkitöiden lisäksi osaaminen kattaa myös mm. jäähdytysputkistot, kaukolämpötyöt sekä sprinklerijärjestelmät. Olemas...

Katso lisätiedot