Halutaan myydä
Pienpaahtimo

Kohdenumero FK53383
Hintapyyntö 15 000
Liikevaihto 60 000
Toimiala Elintarviketeollisuus
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Myydään kaikki tarvittava pienpaahtimon pyörittämiseen. Yritys on toiminut useita vuosia ja on alallaan suhteellisen tunnettu.

IP
-Yrityksen nimi
-Sometilit (fb vajaa 2000, ig 1000)
-Logot, domainit
-Verkkokauppa (toteutettu Shopifylla)
-Pakkaussuunnittelu

Tuotanto
-Paahdin toiminnan aloittamiseksi
-Raakakahvia sopimuksen mukaan
-Pakkausmateriaalia sopimuksen mukaan
-Tulostin etiketeille, jne
-Alkuperehdytys paahtamiseen, laadun valvontaan ja pakkaamiseen

Liiketoiminta
-Esittelyt nykyisille b2b asiakkaille
-Alkuperehdytys kahvipaahtimon pyörittämiseen, esimerkiksi kahvin ostaminen, luvat

Lisäksi tarvitset tilat paahtimelle. Tilat on tuotava kunnan elintarvikevalvonnan piiriin, joka maksaa joitakin satoja euroja. Toimintaa on mahdollista pyörittää mistä päin Suomea tahansa.

Yrityksen liikevaihto on ollut 60 - 70 000€. Kaupan jälkeen jatkavien b2b asiakkaiden määrää on hankala arvioida. Hinnoittelu sen mukaan, että asiakkaita ei siirry. Kaupassa siirtyvä paahdin on pieni, joka helpottaa opettelua, mutta jää nopeasti pieneksi, jos toiminta kasvaa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Myydään pitkään toimineen ja kannattavan laitevalmistajan (kuljettimet) liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yrityksellä on pitkän toimintahistoriansa kautta merkittävä asiakaskanta, jonka yksilöllisiä tarpeita yritys tyydyttää toteuttamalla monipuolisia kuljetinjärjestelmiä sekä ylläpitämällä, päivittämällä ja huoltamalla niitä.Yrityksellä on omassa käsissä niin tuotanto kuin huoltotoimintakin.Kaikki tarvittavat kehitystoimet ja investoinnit on toteutettu ja yrityksellä on kilpailuetuja, joita hyödyntämällä se kykenee ylläpitämään asemansa markkinoilla ja jatkamaan kannattavan toiminnan harjoittamista myös tuleva...

Katso lisätiedot

Siivousliike, erikoissiivoukset

Yrityksen toiminta keskittyy erikoissiivouksiin, joissa sillä on merkittäviä kilpailuetuja.Markkina-alueena on lähtökohtaisesti koko Suomi.Yritys on erittäin kannattava ja sitä se on ollut koko sen toimintansa ajan....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot