Halutaan myydä
Pienimuotoinen pyöräilytarvikkeiden verkkokauppaliiketoiminta varastoineen

Kohdenumero FK54363
Hintapyyntö 4 500
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Etelä-Suomi
*LIIKETOIMINTA MYYNNISSÄ*

Hinta 4 500€ alv. 0% tai liiketoimintakauppana 5 500€ ja toiveissa nopeat kaupat. Loppuvarasto pakattu valmiiksi kuljetusta varten. Kuljetus neuvoteltavissa, mikäli välimatka on inhimillinen (esim. Turku, Tampere ja pk-seutu).

Olemme nyt vuoden mittaisen tauon jälkeen päättäneet luopua kouluprojektina alkaneen PYORATARVIKE.COMin yritystoiminnasta ajan ja mielenkiinnon loppumisen vuoksi. Näin ollen myynnissä on valmis verkkokauppapaketti sisältäen loistavat domainit (www.pyoratarvike.com/-.fi/-.net), nettihotellin, Facebook-tilin, MyCashflow-alustalla olevan verkkokaupan (tuotteet valmiina syötettyinä) ja yrityksen loppuvaraston. Koko paketin ostamalla säästyt paljon aikaa ja rahaa vievältä perustamisvaiheelta.

Sopii loistavasti esimerkiksi aktiivipyöräilijälle oman harrastuksen/kilpailemisen rahoittamiseen tai kivijalkaliikkeelle, joka ei vielä ole siirtynyt nettimaailmaan.

Varasto koostuu pääsääntöisesti itse maahantuodusta tavarasta, joten kate on näitä myydessä erinomainen. Näiden myyminen myös b2b-puolella on järkevää ja mahdollista. Varaston verollinen jälleenmyyntihinta on noin 12 000 euroa. Maahantuontisuhteet olemassa edelleen.

Toimintaa on pyöritetty avoimena yhtiönä, joten itse yritystä ei myydä. Tarvitset siis yrityksen tai toiminimen, jonka nimiin kaikki siirretään siinä kohtaa kun raha vaihtaa omistajaa.

Tavarat sijaitsevat tällä hetkellä fyysisesti Varsinais-Suomessa.

Yhteydenotot:

Harold: [email protected], puhelimitse 040 132 7776 tai https://www.linkedin.com/in/haroldhakkinen/

Joonas: [email protected] tai puhelimitse 040 576 5855


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Maahantuontiyrityksen liiketoiminta, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia

Maahantuontiyritys, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia.Liiketoimintaa on harjoitettu jo useiden kymmenien vuosien ajan ja yhtiöllä sekä tuotemerkeillä on pitkän ajan kuluessa rakennettu vahva markkina-asema Suomessa.Asiakaskunta koostuu yritysasiakkaista ympäri Suomen ja oma organisaatio vastaa tuotemyynnistä maan laajuisesti. Kokonaisuuteen kuuluu myös verkkokauppa ja myyntiä on jonkin verran ulkomaillekin.Liiketoiminnan kilpailuetuja ovat:- omat tuotemerkit - laaja ja ...

Katso lisätiedot

Naisten muodin erikoisliike

Sesongit huomioon ottava laadukkaiden ja persoonallisten vaatteiden ja jalkineiden erikoisliike. Yrityksellä Vanhassa Raumassa upea kivijalkaliike, johon ihmiset tulevat niin satunaisesti, kuin matkankin päästä varta vasten!...

Katso lisätiedot

Eksklusiivisten korujen (kulta, timantit) maahantuoja ja myyjä

Yksi Viron parhaista korukaupoista. Valikoimaan kuuluu vihkisormuksia, kihlasormuksia, timanttikoruja (kaulakoruja, rannekoruja, sormuksia, korvakoruja). Kaikki myytävät korut tulevat suoraan valmistajalta.Nykyään 90 % liikevaihdosta on Virossa. Etuna ovat täysin muokattavissa olevat tuotteet sekä täysi kustannuslinjan hallinta. Tuotanto on erittäin tehokasta ja laatu on erittäin korkea. Tällä hetkellä yrityksellä on erittäin korkea potentiaali johtuen laboratoriossa kasvatettujen timanttien määrän kasvusta...

Katso lisätiedot

Myydään korkealaatuisen erikoispuutavaran käsittelyyn spesialisoitunut sahayritys

Vahvasti kiertotalousperiaatteella toimiva yritys on investoinut voimakkaasti tuotekehitykseen. Se on onnistunut luomaan ainutlaatuiset hankintakanavat raaka-aineilleen sekä solmimaan pitkäaikaisia, luottamuksellisia ja riskittömiä asiakassuhteita. Tällä hetkellä jo puolet tuotannosta suuntautuu vientiin, mutta potentiaalia kasvuun olisi vielä merkittävästi enemmän. Vaikka yritys on jo varsin kannattava, sillä on runsaasti mahdollisuuksia laajentaa tuotantoaan jopa moninkertaiseksi....

Katso lisätiedot