Halutaan myydä
Pienimuotoinen pyöräilytarvikkeiden verkkokauppaliiketoiminta varastoineen

Hintapyyntö 4 500
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Etelä-Suomi
*LIIKETOIMINTA MYYNNISSÄ*

Hinta 4 500€ alv. 0% tai liiketoimintakauppana 5 500€ ja toiveissa nopeat kaupat. Loppuvarasto pakattu valmiiksi kuljetusta varten. Kuljetus neuvoteltavissa, mikäli välimatka on inhimillinen (esim. Turku, Tampere ja pk-seutu).

Olemme nyt vuoden mittaisen tauon jälkeen päättäneet luopua kouluprojektina alkaneen PYORATARVIKE.COMin yritystoiminnasta ajan ja mielenkiinnon loppumisen vuoksi. Näin ollen myynnissä on valmis verkkokauppapaketti sisältäen loistavat domainit (www.pyoratarvike.com/-.fi/-.net), nettihotellin, Facebook-tilin, MyCashflow-alustalla olevan verkkokaupan (tuotteet valmiina syötettyinä) ja yrityksen loppuvaraston. Koko paketin ostamalla säästyt paljon aikaa ja rahaa vievältä perustamisvaiheelta.

Sopii loistavasti esimerkiksi aktiivipyöräilijälle oman harrastuksen/kilpailemisen rahoittamiseen tai kivijalkaliikkeelle, joka ei vielä ole siirtynyt nettimaailmaan.

Varasto koostuu pääsääntöisesti itse maahantuodusta tavarasta, joten kate on näitä myydessä erinomainen. Näiden myyminen myös b2b-puolella on järkevää ja mahdollista. Varaston verollinen jälleenmyyntihinta on noin 12 000 euroa. Maahantuontisuhteet olemassa edelleen.

Toimintaa on pyöritetty avoimena yhtiönä, joten itse yritystä ei myydä. Tarvitset siis yrityksen tai toiminimen, jonka nimiin kaikki siirretään siinä kohtaa kun raha vaihtaa omistajaa.

Tavarat sijaitsevat tällä hetkellä fyysisesti Varsinais-Suomessa.

Yhteydenotot:

Harold: harold.hakkinen@gmail.com, puhelimitse 040 132 7776 tai https://www.linkedin.com/in/haroldhakkinen/

Joonas: joonas@pyoratarvike.com tai puhelimitse 040 576 5855


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.