Halutaan myydä
Myydään tai vuokrataan liiketoimintamahdollisuus Sulkavan keskustasta!

Kohdenumero FK65444
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Etelä-Savo
Motelli-ravintola Muikkukukko keskellä Sulkavan luonnonkaunista soutupitäjää etsii uutta toimijaa vakiintuneeseen ja hyvin pidettyyn liiketoimintaan avaimet käteen -periaatteella.

Ravintolan tilat ovat tilavat ja monipuoliset, sisältäen 85 asiakaspaikkaa ravintolasalissa, 75 paikkaa baarissa, 45 paikkaa kabinetissa sekä 50 paikkaa terassilla ja 100 paikkaa soututerassilla. Motelli palvelee asiakkaita ympäri vuoden tarjoten mukavat majoitustilat. Motelliosassa on tarjolla 10 viihtyisää kahden hengen huonetta. Lisäksi yritys järjestää vuoden ympäri erilaisia tapahtumia. Tapahtuman aikana tilat mahdollistavat jopa 300 henkilön vastaanottamisen.

Liiketoiminta myydään tai vuokrataan täysin kalustettuna ja varusteltuna. Vuokrattuna 1500€/kk + vesi, sähkö, öljy ja jätemaksu. Mahdollisuus pitkäaikaiseen vuokraukseen. Tilat myydään/vuokrataan perhesyistä johtuen.

Myydään liiketoimintakauppana. Tiedustele tarkemmat tiedot kauppahinnasta myyjältä.

Tämä on erinomainen tilaisuus, jos etsii valmista ja toimivaa liiketoimintaa upealla sijainnilla. Tämä paikka on täydellinen niin matkailijoille, paikallisille asiakkaille kuin erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Motelli-ravintola on valmis toimintaan ja odottaa uutta innostunutta toimijaa jatkamaan!

Yhteydenotot ja lisätiedot yrittäjiltä:
Johanna Juuti / 045-2263744 tai Mika Hiltunen / 0407655065


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Erikoistyökaluihin erikoistunut maahantuontia harjoittava yritys jolla oma toimiva verkkokauppa ja valmis jälleenmyyjäverkosto.

Erikoistyökaluja, jotka osittain maailman uutuuksia. Oma maahantuonti ja jakelu jälleenmyyjäverkostolle ja ammattilaisille....

Katso lisätiedot

Tunnettu Kauppapuutarha Hagelberg Oy, Kirkkonummi

Yrityksellä on pitkä vuosien mittainen historia ja sillä on käytössään toimintaansa varten hyvin soveltuvat ja ajantasaiset tuotantotilat sekä tarvittavat koneet ja laitteet.Yritys omistaa kiinteistön, jossa on vielä runsaasti rakennusoikeutta ja siten mahdollisuus laajentaa liiketoimintaa.Yrityksellä on vakiintunut henkilöstö, jonka ammattitaito on hyvä ja sitoutuminen yritykseen erinomainen.Asiakkaat muodostuvat pääosin vähittäiskaupoista, joihin yritys toimittaa suoraan tuotteensa omalla kuljetuskalustol...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla tasaista tulosta tekevä, kannattava ja hyvämaineinen venetarvikkeiden liiketoiminta. Jos sinulla on kova into toimia venealalla ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava alusta. Tästä uuden yrittäjän on helppo jatkaa tai kehittää toimintaa edelleen.

Yrityksen toiminta on myydä venevalmistajille ja venetarvikkeiden jälleenmyyjille sekä veneilyn harrastajille korkealaatuisia vene ja veneilytarvikkeita kattavasta valikoimasta. Yrityksellä on erittäin hyvä maine pääkaupunkiseudulla ja yrityksen brändi on veneilijöille tuttu. Yrityksen myynti tapahtuu perinteisen tukkumyynnin lisäksi omissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Myymälöiden määrää voi supistaa koska osa myynnistä voidaan siirtää verkkokauppaan. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business et...

Katso lisätiedot

Myynnissä kannattava liikkumisen apuvälineisiin erikoistunut yritys

Myynnissä kannattava apuvälineitä valmistava yritysYritys on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen räätälöityjä liikkumisen apuvälineitä ympäri Suomen.Yritys tarjoaa asiakkaillensa juuri heidän erityistarpeisiinsa suunniteltuja liikkumisen apuvälineitä. Tehokkaiden hankintakanavien ansiosta yritys hankkii huippulaatuisia välineitä ja komponentteja maailmalta, jotka räätälöidään Suomessa asiakkaiden ainutlaatuisiin tarpeisiin. Yritys ei vain myy valmiita tuotteita vaan omalla ammattitaidollaan tarjoaa yksilö...

Katso lisätiedot