Halutaan myydä
Huipputuottava energiaratkaisujen myyntiin ja toteutukseen keskittyvän yrityksen liiketoiminta

Kohdenumero FK54473
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 1 000 000
Toimiala LVI- asennus, huolto, suunnittelu
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 1
Myydään Länsi-Suomessa toimivan todella hyvätuottoisen energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin keskittyvän menestyksekkään yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella.

Talotekniikka-alan yritys myy ja toteuttaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja.
Yritys myös huoltaa laaja- alaisesti energialaitteistoja ja on tehnyt huoltosopimuksia taloyhtiöiden ja yksityisten kanssa. Lisäksi asiakastarpeiden mukaan tarjotaan muita palveluja ja tuotteita.

Yrityksellä on sopimukset alan tukkureiden kanssa sekä jälleenmyyntisopimuksia useiden alan toimijoiden kanssa. Yrittäjä työskentelee yksin yhteistyökumppaneiden avulla. Käytännössä yrittäjä hoitaa niin myynnin, asennuksen kuin huollotkin yhdessä yhteistyökumppanein kanssa. Nykyinen yrittäjä jää tarvittaessa auttamaan ja opastamaan uutta yrittäjää alkuun, joten uusi yrittäjä pääsee mainiosti mukaan liiketoimintaan, kunhan omaa oikean asenteen sekä kiinnostuksen yrittäjyyteen sekä uuden oppimiseen.
Yrityksen brändi ja markkina-asema on erittäin vahva ja se onkin alansa menestyjä valtakunnallisessakin vertailussa.

Toiminnan kasvupotentiaali on suuri ja liiketoiminnan nopean kehittämisen kannalta olemassa oleva talotekniikka-alan yritys tai osaava kaveriporukka ovatkin otollisimmat ostajat. Yritystoiminta sopii kuitenkin myös yksittäiselle osaavalle ja motivoituneelle uudelle tai vanhalle yrittäjälle.
Yritys on erittäin kannattava, joten joka tapauksessa liiketoiminnan oston takaisinmaksuaika on tässä tapauksessa lyhyt.

Kysy lisää ja tee tarjous rohkeasti!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Länsi-Lapista

Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. P...

Katso lisätiedot

Infrarakenteiden huolto- ja korjauspalvelut

Yritys tekee mm. väylähoitoa, ympäristönhoitoa, liikennejärjestelyjä, asfalttipaikkauksia. Sijainti sisäisessä Suomessa kasvukeskuksen talousalueella. Yritys tekee 1,2 miljoonan euron liikevaihdolla käyttökatetta noin 220 000 euroa. Yrityksellä suuria asiakkaita, joiden mukana kasvu uusille markkina-alueille on mahdollista. ...

Katso lisätiedot

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Erikoispilarit, -aihiot ja -hirret. Yritys on merkittävästi vientipainotteinen.

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Vahvasti vientipainotteinen yritys.Tarjolla perheyrityksen pyörittämä tehdas, joka on erikoistunut kotimaisen männyn ja kuusen jalostukseen. Laatu, joustavuus ja perinne yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa liimapuutehtaassa. Olipa kyse erikoispilareista, -aihioista tai mastoista purjelaivoille, tämä tehdas vastaa monenlaisiin tarpeisiin, taaten samalla korkean laadun ja kestävät tuotantoperiaatteet....

Katso lisätiedot

Liikuntavammaisten ja ikääntyvien ihmisten apuvälineiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys myynnissä

Yritys on valtakunnallisesti pitkään toiminut liikuntavammaisten ja ikääntyneiden ihmisten apuvälineiden maahantuoja ja myyjä. Yritys toimii Etelä-Suomessa mutta myyntialue kattaa koko Suomen.Pitkästä historiasta johtuen yrityksellä on laaja asiakaskunta omine jakelijoineen sekä kauppasuhteet myös julkishallinnollisiin toimijoihin sosiaali- ja terveysalalla valmiina hyödynnettäväksi. Asiakkaita ovat mm. sairaalat, jakelijat sekä myös yksityiset ihmiset.Yritys myydään terveysongelmien vuoksi mutta yrittäjät ...

Katso lisätiedot