Halutaan myydä
Myydään beerpongkauppa.fi -verkkokauppa

Kohdenumero FK62253
Hintapyyntö 25 000
Liikevaihto 30 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Ajan puutteen vuoksi myydään https://www.beerpongkauppa.fi/ Shopify-verkkokauppa.

Myyntiin sisältyy myös kontaktit valmistajaan, logistiikkakumppaniin Suomessa ja mainostilit, domaini tms.

Ei puhuta miljoonabisneksestä ja nykyisellä myynnillä ei elätetä verkkokauppiasta, mutta kannattavaa bisnestä, hyvä doimaini ja vähintään mielenkiintoinen side hustle matalalla effortilla.

Myyntiä viime vuonna noin 30 000€ edestä vuonna 2021 noin 37 000€. Pöytiä liikkuu parhaiten vappuna, juhannuksena ja uutena vuotena. Silloin ollaan panostettu markkinointiin, muuten ollaan mainonnan suhteen oltu aika passiivisia. Orgaaninen näkyvyys on hyvä ja ollaan oltu beer pong pöytä ja beer pong pöydät -termeillä kärjessä alusta lähtien.

2016 lähtien ollaan myyty pöytiä. Tarve tuli omasta takaa, opiskelijoina halusimme opiskelijabileisiin aitoja ja virallisen mittaisia beer pong pöytiä ja niitä ei Suomesta tahtonut mistään löytää ja siksi tilasimme Alibaban kautta 50 pöydän tesiterän mikä myytiin äkkiä.

Verkkokaupan kautta olemme historiamme aikana myyneet pöytiä n. 170 000€:lla. Sen lisäksi olemme myyneet suoraan opiskelijajärjestöille ja baareihin, eli suurin pirtein 200 000€:lla ollaan pöytiä myyty.

Nyt, kun ei olla enää opiskelijoita ja päivätöitä tehdään, halutaan päästä Beerpongkauppa hyviin käsiin ja mieluiten sellaisiin käsiin jossa toimintaa kasvatetaan samanlaisella nälällä kuin mitä meillä oli 6 vuotta sitten.

Jos toiminta kiinnostaa, olehan rohkeasti yhteydessä!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Suunnittelupainotteinen teollisuuden tuotantolaitteiden valmistaja, jolla erinomaiset referenssit ja vahva markkina-asema

Yritys suunnittelee ja valmistaa teollisille asiakasyrityksille erilaisia niiden tuotantoon liittyviä tuotantolaitteita.  Yritykselle on pitkän historiansa aikana muodostunut laaja asiakaskunta, jolle se on toimittanut satoja toimituksia. Yrityksen asiakkaat ovat kansainvälisiä toimijoita ja yrityksen tuotteita onkin mennyt kymmeniin maihin....

Katso lisätiedot

Myydään koko osakekanta kannattavasti toimivasta energia- ja kiinteistö-automaatioalan yrityksestä.

Yrityksen päätoimialat ovat automaatiolla toteutettavat energian säästöratkaisut julkiselle ja yksityissektorille ja yksityistalouksiin sekä automaatiokeskusten toteuttaminen eri kohteisiin....

Katso lisätiedot

Myydään Virossa toimivan yhtiön maantiekuljetusliiketoiminta ja yritysomaisuus

Yhtiön toiminta on kuljetus- ja logistiikkapalvelujen sekä lyhytaikaisten varastointipalvelujen tarjoaminen (tavarahotelli). Yhtiön vahvuuksia ovat pitkäaikainen ja korkea palvelukulttuuri ja joustavuus, mikä erottaa ne monista kuljetuspalvelun harjoittajista. Yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus erikoiskäsittelyä vaativien lasituotteiden kuljettamisesta. Yritys työllistää 5 kuljettajaa, joilla on pitkäaikainen alan kokemus ja joista yksi hoitaa myös logistiikka-kuljetuspäällikön tehtäviä.  Kuljetusvälineet (r...

Katso lisätiedot

Leipomo Jyväskylän talousalueella

Hyvät kehitysmahdollisuudet omaava leipomo, joka erikoistunut lähinnä makeisiin tuotteisiin. ...

Katso lisätiedot