Halutaan myydä
Myydään beerpongkauppa.fi -verkkokauppa

Kohdenumero FK62253
Hintapyyntö 25 000
Liikevaihto 30 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Ajan puutteen vuoksi myydään https://www.beerpongkauppa.fi/ Shopify-verkkokauppa.

Myyntiin sisältyy myös kontaktit valmistajaan, logistiikkakumppaniin Suomessa ja mainostilit, domaini tms.

Ei puhuta miljoonabisneksestä ja nykyisellä myynnillä ei elätetä verkkokauppiasta, mutta kannattavaa bisnestä, hyvä doimaini ja vähintään mielenkiintoinen side hustle matalalla effortilla.

Myyntiä viime vuonna noin 30 000€ edestä vuonna 2021 noin 37 000€. Pöytiä liikkuu parhaiten vappuna, juhannuksena ja uutena vuotena. Silloin ollaan panostettu markkinointiin, muuten ollaan mainonnan suhteen oltu aika passiivisia. Orgaaninen näkyvyys on hyvä ja ollaan oltu beer pong pöytä ja beer pong pöydät -termeillä kärjessä alusta lähtien.

2016 lähtien ollaan myyty pöytiä. Tarve tuli omasta takaa, opiskelijoina halusimme opiskelijabileisiin aitoja ja virallisen mittaisia beer pong pöytiä ja niitä ei Suomesta tahtonut mistään löytää ja siksi tilasimme Alibaban kautta 50 pöydän tesiterän mikä myytiin äkkiä.

Verkkokaupan kautta olemme historiamme aikana myyneet pöytiä n. 170 000€:lla. Sen lisäksi olemme myyneet suoraan opiskelijajärjestöille ja baareihin, eli suurin pirtein 200 000€:lla ollaan pöytiä myyty.

Nyt, kun ei olla enää opiskelijoita ja päivätöitä tehdään, halutaan päästä Beerpongkauppa hyviin käsiin ja mieluiten sellaisiin käsiin jossa toimintaa kasvatetaan samanlaisella nälällä kuin mitä meillä oli 6 vuotta sitten.

Jos toiminta kiinnostaa, olehan rohkeasti yhteydessä!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Laajan valikoiman omaava pitkään toiminut kotitaloustavaroiden liike Espanjassa

Mahdollisuus tee-se-itse-, sisustus- ja puutarhanjakeluliikkeeseen ainutlaatuisella paikalla Kataloniassa. Myynti painottuu vähittäiskauppaan vaikkakin myös yritysasiakkaita on.Tuotevalikoimassa mm. erilaisia rautakauppatuotteita, kodinkoneita ja -tarvikkeita. Tuoteportfolio koostuu erinomaisista Espanjalaisista ja kansainvälisistä brändeistä.Toiminut todella pitkään samassa erinomaisessa paikassa, joten asiakkaat löytävät helposti paikan päälle. Kanta-asiakasjärjestelmä B2C ja B2B asiakkaille.Alueen väestö...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Erittäin kannattava yhtiö, joka on erikoistunut alumiiniprofiileista koostuvien lasijulkisivujen, lasikattojen ja ikkunoiden sekä ovien tuotantoon

Yrityksellä on myyntitiimi, suunnitteluosasto, tuotanto-osasto tuotannolla ja asennusryhmä projektinhallinnalla. Nykyaikaisen konekannan ansiosta yhtiö tarjoaa laajan valikoiman erikoistöitä ja hyvinkin vaativia ratkaisuja. Kaikki järjestelmät on CE-sertifioitu ja niiden U-arvot on testattu. Yhtiön pääasiakkaat ovat yritysasiakkaita sekä Suomessa että Virossa. Yrityksellä on keskimääräistä korkeampi osaaminen erilaisten erityisratkaisujen valmistajana ja yleinen laatutaso on kilpailijoita korkeampi.  Täl...

Katso lisätiedot

Yksilöllistä rakennus- ja huoltopalvelua

Rakennusalan osaajien tekemänä pienimuotoisia remontointitöitä niin sisällä, kuin ulkonakin.Maalauksia, terasseja, portaita, laitureita, piharakennusten kokoamisia ja myös puutarhatöitä....

Katso lisätiedot